صفحه 1 از 2

گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 5:06 pm
توسط masoud_20
ميشه آموزش گذاشتن گوگل پلاس تو تالار رو بگين

شكل زير

اينم كدش

ميخوام تو تمامي تالار نشونن داده شده

کد: انتخاب همه

<div style="background:url(http://5up.ir/images/hkuvwj4jlf2b3yqhh8e.png);border:0px solid #00aeff;color:black;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;-moz-border-radius-topright:8px;-moz-border-radius-topleft:8px;-webkit-border-top-right-radius:8px;-webkit-border-top-left-radius:8px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:12px;position:fixed;left:4px;bottom:0px;z-index:1000;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> این صفحه را می پسندم <g:plusone></g:plusone> </div>

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 5:57 pm
توسط avaee
به مسیر زیر بروید

کد: انتخاب همه

\Forum\styles\caspian\template

فایل زیر را ویرایش کنید

کد: انتخاب همه

 overall_footer

کد زیر را جستجو کنید

کد: انتخاب همه

<div id="page-footer">

بعد از آن کد زیر را قرار دهید

کد: انتخاب همه

<div style="background:url(http://5up.ir/images/hkuvwj4jlf2b3yqhh8e.png);border:0px solid #00aeff;color:black;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;-moz-border-radius-topright:8px;-moz-border-radius-topleft:8px;-webkit-border-top-right-radius:8px;-webkit-border-top-left-radius:8px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:12px;position:fixed;left:4px;bottom:0px;z-index:1000;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> این صفحه را می پسندم <g:plusone></g:plusone> </div>

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: پنج‌شنبه 20 مرداد 1390, 5:05 am
توسط FamoGraphic
من امتحان كردم نيومد فك كنم اشكالي تو كار باشه

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: پنج‌شنبه 20 مرداد 1390, 8:10 am
توسط control
من هم این کد رو گذاشتم جواب نداد اگه کسی بلده بگه باید چیکار کنیم

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: جمعه 13 آبان 1390, 4:39 pm
توسط saeid9
ممنون

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: جمعه 13 آبان 1390, 9:41 pm
توسط SkyDesign
به آدرس زیر برید :

کد: انتخاب همه

\Forum\styles\caspian\template

فایل overall_header.html رو باز کنید.

کد زیر رو پیدا کنید :

کد: انتخاب همه

<body id="phpbb" class="section-{SCRIPT_NAME} {S_CONTENT_DIRECTION}">

به خط بعد برید و کد زیر رو اضافه کنید :

کد: انتخاب همه

<div style="background:url(http://5up.ir/images/hkuvwj4jlf2b3yqhh8e.png);border:0px solid #00aeff;color:black;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;-moz-border-radius-topright:8px;-moz-border-radius-topleft:8px;-webkit-border-top-right-radius:8px;-webkit-border-top-left-radius:8px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:12px;position:fixed;left:4px;bottom:0px;z-index:1000;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> این صفحه را می پسندم <g:plusone></g:plusone> </div>

تو تمامی صفحات تالار حتی پیام خصوصی هم میاد.

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: جمعه 13 آبان 1390, 9:43 pm
توسط SkyDesign
راستی یک نکته در مورد ذخیره فایل. اونایی که به جای "این صفحه را می پسندم" براشون علامت سوال میاد کد زیر رو جایگزین "این صفحه را می پسندم" کنند :

کد: انتخاب همه

&#1575;&#1740;&#1606; &#1589;&#1601;&#1581;&#1607; &#1585;&#1575; &#1605;&#1740; &#1662;&#1587;&#1606;&#1583;&#1605; 

موفق باشید.

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: شنبه 14 آبان 1390, 1:59 am
توسط khp1375
ضمنا باید کش قالب را هم پاک کنید تا تغییرات اعمال بشه برای کسانی که نمیومد احتمالا کش قالب را پاک نکرده اند

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: شنبه 14 آبان 1390, 5:47 pm
توسط SkyDesign
دوستانی که سایز و یا ظاهر پلاس وان رو میخوان تغییر بدند کد های زیر رو به جای کدهای قبلی جایگزین کنند.

تصویر آیکون پلاس وان زمیمه شده .

کد: انتخاب همه

<div style="background:url(http://5up.ir/images/hkuvwj4jlf2b3yqhh8e.png);border:0px solid #00aeff;color:black;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;-moz-border-radius-topright:8px;-moz-border-radius-topleft:8px;-webkit-border-top-right-radius:8px;-webkit-border-top-left-radius:8px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:12px;position:fixed;left:4px;bottom:0px;z-index:1000;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script><g:plusone size="tall"></g:plusone>
</div>

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: شنبه 14 آبان 1390, 6:01 pm
توسط SkyDesign
اینم یه استایل دیگه. تو این کد گوگل پلاس وان میچسبه به گوشه سمت چپ سایتتون. میتونید تو تصویر زمیمه شده مشاهده کنید.

کد زیر رو جایگزین قبلی کنید و همونجور که دوستمون اشاره کردن کش قالب رو پاک کنید.

کد: انتخاب همه

<div style="background:url(http://5up.ir/images/hkuvwj4jlf2b3yqhh8e.png);border:0px solid #00aeff;color:black;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;-moz-border-radius-topright:8px;-moz-border-radius-bottomright:8px;-webkit-border-top-right-radius:8px;-webkit-border-bottom-right-radius:8px;border-top-right-radius:8px;border-bottom-right-radius:8px;text-align:center;text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:12px;position:fixed;left:0px;bottom:300px;z-index:1000;"><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script><g:plusone size="tall"></g:plusone>
</div>

موفق باشید.

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: یک‌شنبه 15 آبان 1390, 6:47 am
توسط saeid9
دوستان این واسه 8.3 بودش لطفا واسه 8.2 هم بگیدمممنون! تصویر

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: یک‌شنبه 15 آبان 1390, 7:26 am
توسط SkyDesign
دوست من 8.2 که اصلا نیازی به این کارا نیست. کد رو داخل قالبتون بزارید تمومه.

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: یک‌شنبه 15 آبان 1390, 10:40 am
توسط saeid9
SkyDesign نوشته شده:دوست من 8.2 که اصلا نیازی به این کارا نیست. کد رو داخل قالبتون بزارید تمومه.

کد رو داخل قالب گذاشتیم بالا نیومد! ضمنا میخوایم همه جای سایت باشه مثل اون که بالا گفتین! تصویر

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: یک‌شنبه 15 آبان 1390, 11:23 am
توسط SkyDesign
فایل theme.php رو باز کنید و خط زیر رو پیدا کنید :

کد: انتخاب همه

$bgcolor1 = "#ffffff";
$bgcolor2 = "#fafafa";
$bgcolor3 = "#ededed";
$bgcolor4 = "#cccccc";
$textcolor1 = "#666666";
$textcolor2 = "#666666";

در همون اول قالب هست.

خط زیرش به صورت زیر کدتون رو وارد کنید در تمامی صفحات میاد :

کد: انتخاب همه

?> code google +1 yeki az kodaye bala ro inja gharar bedid <?php

Re: گذاشتن مد گوگل پلاس در تالار

ارسال شده: یک‌شنبه 15 آبان 1390, 3:48 pm
توسط saeid9
تایید