چجوري ميتونم فلش بالاي هدر را با عكس عوض كنم ؟؟
قالب DRzone
تعويض فلش بالاي هدر با عكس
-
- کاربر فعال
-
- کاربر جدید
-
- کاربر جدید
من هدر سايتم رو عوض كردم َ تو هم همين جوري ميخواي جيگر ؟ www.jojejoon.com منظورم جاشه .
جوجه جون www.jojejoon.com
-
- کاربر جدید
- محل اقامت: سلول انفرادي
براي عوض كردن هدر سايت 2 راه هست يكي همون header.php شاخه اصلي سايت هست كه تمام تنظيمات هدر و به عهده داره براي درست كردن جدولش يا فرمتش و...... اما بهترين و ساده ترين راه براي اينكه به فايل هدر اصلي دست نزنيد اينه كه به پوشه image تم مورد نظر بريدعكسها يا فلش مربوط به هر تم توي اين پوشه قرار داره بعد ميتونيد اون هارو با يه برنامه( فوتوشاپ يا اگه فلش هست كه خودتون يه فلش اما به اندازه همون فلش اصلي) بسازيد يا تغييرش بديد و جايگزين كنيد.
فقط يه نكته اينكه تو اكثر تم ها يه فايل هست به نام Header_bg يا يه چيز تو همين مايه ها كه كار اصلي اين فايل اينه كه شما وقتي هدر و تو سايت قرار ميديد نصبت به صفحه نمايش خودتون درست ميكنيد اما ممكنه يكي ديگه صفحه نمايشش بزرگتر باشه اون موقه اين فايل هدر و نصبت به صفحه نمايش اون شخص تنظيم ميكنه و جاي خالي و پر ميكنه اما اگه اين فايل نباشه اونوقت كنار هدر شما يه جاي خالي باقي ميمونه
نميدونم چيز بدرد بخوري گفتم يا نه اما اميدوارم موفق باشيد
يا حق
فقط يه نكته اينكه تو اكثر تم ها يه فايل هست به نام Header_bg يا يه چيز تو همين مايه ها كه كار اصلي اين فايل اينه كه شما وقتي هدر و تو سايت قرار ميديد نصبت به صفحه نمايش خودتون درست ميكنيد اما ممكنه يكي ديگه صفحه نمايشش بزرگتر باشه اون موقه اين فايل هدر و نصبت به صفحه نمايش اون شخص تنظيم ميكنه و جاي خالي و پر ميكنه اما اگه اين فايل نباشه اونوقت كنار هدر شما يه جاي خالي باقي ميمونه
نميدونم چيز بدرد بخوري گفتم يا نه اما اميدوارم موفق باشيد
يا حق