ایا مدیران امنیتی مرجه نیوک نصب این اسلادر رو تائید میکنن؟
دوستان ببخشید که این سوال رو کردم میدونید بعضی وقتها یک مشکلی پیش میاد و ما هم بدون پیداکردن دلیل مشکل به وجود امده سریعآ پی اچ پی نیوک را مقعصر میدونم
اگر میدیران این بلوک را بدون مشکل اعلام کنن برا نیوک 8.3 ما هم استفاده میکنیم
با تشکر
سلام
این اسلایدر شل داره
بنده درحین آپ متوجه ویروس شدم . لطفا" دقت فرمایید .
با تشکر
سلام... بدون هیچ مشکلی نصبش کردم و روی قالب های عادی جواب می ده و هیچ مشکلی نداره... ولی وقتی اون رو روی قالب خودم می زارم مشکل داره و روی حالت لود می مونه...
دوستان اگه می شه بهم بگین و راهنمایی کنین که چطوری هستش...
این اسلایدر شل داره
بنده درحین آپ متوجه ویروس شدم . لطفا" دقت فرمایید .
با تشکر
مشکلی نداره، قبلاً اینجا توضیح دادم.
و طبیق تاپیک زیر، خط مورد نظر رو پاک کنید: post368093.html#p368093
beayan نوشته شده:سلام... بدون هیچ مشکلی نصبش کردم و روی قالب های عادی جواب می ده و هیچ مشکلی نداره... ولی وقتی اون رو روی قالب خودم می زارم مشکل داره و روی حالت لود می مونه...
دوستان اگه می شه بهم بگین و راهنمایی کنین که چطوری هستش...
باتشکر
شما تداخل جی کوئری دارید توی قالبتون که طبق راهنمای زیر میتونید اقدام کنید: http://api.jquery.com/jQuery.noConflict/
نتونستید آدرس سایت و مشخصات هاستتون رو به صورت خصوصی ارسال کنید، وقت کردم بررسی کنم براتون.
نتونستید آدرس سایت و مشخصات هاستتون رو به صورت خصوصی ارسال کنید، وقت کردم بررسی کنم براتون.
سلام
ممنون اقا سجاد... اره درسته... من قبلا یه اسلایدر دیگه داشتم روی سایت... با این آدرسی که چک کردم متوجه شدم بعد رفتم اسلایدر قبلی رو برداشتم و مشکلم حل شدش...
ho3ein051 نوشته شده:سلام دوستان من از وقتی که با سایت شما آشنا شدم این سوال رو پرسیدم که این NivoSlider1.1 چجوری نصب می شه
خوشبختانه دوستان هم هیچوقت جواب ندادن
جان امواتتان جواب بدین دیگه
من ماژول رو اینجا می زارم تا بقیه هم دان کنن اگه خواستن
از همینجا از دوستانی که می یان می گن برو تو روت هاستت اپ کن در همین حد خواهش می کنم نظر ندن
خواهشا درست اموزش بدین و بگین چجوری و از کجا می تونم تنظیمات عکس ها رو واسه سایز اسلایدر اعمال کنم
می خوام تو بلوک باشه
بعد اینکه من قبلا یه بار نصبش کردم ماژولش فعال بود هرچی عکس و لینک و توضیحات بهش می دادم و ساخت اسلایدر رو می زدم می گفت اوکی ولی هیچ چیزی اعمال نمی شد
اینم اسلایدر
با عرض سلام و ادب
عزیز وقتی می خواهیم ماژول را دانلود کنیم می گوید فایل ضمیمه دیگر موجود نیست.
لطفا یک بازرسی انجام دهید سپاس.