اشکال در بلوک زماندار

در این بخش میتوانید مشکلات و سوالات مربوط به نیوک 8.4 را مطرح کنید.
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 73
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط mbselc »

نسخه phpnuke شما: ۸.۴
نوع phpnuke: phpnuke استاندارد
بلوک ها یا مازول های نصب شده: خیر
سطح دانش شما: ابتدایی
آدرس سایت شما: http://topcenter.tk

نسخه PHP سرور: 7.2

چه کارها و مراحلی قبل از مشکل انجام داده اید؟
هیچ

چه اقداماتی برای حل مشکل انجام داده اید؟
حذف بلوک زماندار

توضیحات و شرح مشکل
درود بر شما 
من یک بلوک زماندار در سایت تعریف کردم و پس از منقضی شدن بلوک سایت بالا نیامده و اررور زیر نمایش داده شده 
مشکلی در اجرای عملیات رخ داده است

کد خطا : 1406

پیغام : Data too long for column 'box_blocks' at row 1

درخواست :

UPDATE nuke_842_blocks_boxes SET box_blocks = :_p0  WHERE box_id = :_p1


در نهایت بنده با حذف بلوک زماندار مشکل سایت را حل کردم فقط خواستم این باگ رو اطلاع رسانی کنم 
باسپاس 


نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

داداش میخوام تو سایتت عضو بشم ایمیل فعال سازیه عضو گیریتو خاموش کن
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

داداش یه سوال داشتم میشه اینجا گفت یا پی ام خصوصی بدم؟
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 73
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط mbselc »

yousefazz نوشته شده: سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰, ۱۰:۱۲ ق.ظ داداش میخوام تو سایتت عضو بشم ایمیل فعال سازیه عضو گیریتو خاموش کن
نه حتما باید ایمیلتونو فعال کنید
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 73
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط mbselc »

yousefazz نوشته شده: سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰, ۱۰:۱۶ ق.ظ داداش یه سوال داشتم میشه اینجا گفت یا پی ام خصوصی بدم؟
پیام خصوصی بده لطفا
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

mbselc نوشته شده: شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰, ۸:۱۷ ق.ظ
yousefazz نوشته شده: سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰, ۱۰:۱۲ ق.ظ داداش میخوام تو سایتت عضو بشم ایمیل فعال سازیه عضو گیریتو خاموش کن
نه حتما باید ایمیلتونو فعال کنید
داداش ایمیل فعال سازی نمیاد
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 73
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط mbselc »

yousefazz نوشته شده: شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰, ۸:۴۶ ق.ظ
mbselc نوشته شده: شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰, ۸:۱۷ ق.ظ
yousefazz نوشته شده: سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰, ۱۰:۱۲ ق.ظ داداش میخوام تو سایتت عضو بشم ایمیل فعال سازیه عضو گیریتو خاموش کن
نه حتما باید ایمیلتونو فعال کنید
داداش ایمیل فعال سازی نمیاد

لطفا فولدر اسپم رو هم چک کنید
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

mbselc نوشته شده: سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰, ۱۰:۰۴ ق.ظ نسخه phpnuke شما: ۸.۴
نوع phpnuke: phpnuke استاندارد
بلوک ها یا مازول های نصب شده: خیر
سطح دانش شما: ابتدایی
آدرس سایت شما: http://topcenter.tk

نسخه PHP سرور: 7.2

چه کارها و مراحلی قبل از مشکل انجام داده اید؟
هیچ

چه اقداماتی برای حل مشکل انجام داده اید؟
حذف بلوک زماندار

توضیحات و شرح مشکل
درود بر شما
من یک بلوک زماندار در سایت تعریف کردم و پس از منقضی شدن بلوک سایت بالا نیامده و اررور زیر نمایش داده شده
مشکلی در اجرای عملیات رخ داده است

کد خطا : 1406

پیغام : Data too long for column 'box_blocks' at row 1

درخواست :

UPDATE nuke_842_blocks_boxes SET box_blocks = :_p0 WHERE box_id = :_p1


در نهایت بنده با حذف بلوک زماندار مشکل سایت را حل کردم فقط خواستم این باگ رو اطلاع رسانی کنم
باسپاس

داداش یه سوال داشتم چطور بنر گذاشتی بالای سایتت منم میخوام بزارم ممنون میشم راهنمایی کنید
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 73
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط mbselc »

شما میتونی از بلوک وسط چین استفاده کنی و بنراتو بذاری داخلش 
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

mbselc نوشته شده: یک‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰, ۴:۲۵ ب.ظ شما میتونی از بلوک وسط چین استفاده کنی و بنراتو بذاری داخلش
داداش میتونی توضیح بدی چیکار کنم نفهمیدم منظور شما چیه من دقیق میخوام تبلیغاتم مث سایت تو بالا برن ممنون میشم کامل توضیح بدین.
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 73
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط mbselc »

yousefazz نوشته شده: دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰, ۵:۱۸ ق.ظ
mbselc نوشته شده: یک‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰, ۴:۲۵ ب.ظ شما میتونی از بلوک وسط چین استفاده کنی و بنراتو بذاری داخلش
داداش میتونی توضیح بدی چیکار کنم نفهمیدم منظور شما چیه من دقیق میخوام تبلیغاتم مث سایت تو بالا برن ممنون میشم کامل توضیح بدین.

از مدیریت سایت به قسمت بلوک ها بروید سپس افزودن بلوک html رو بزنید در محتوای بلوک منبع رو بزنید کد بنر که html هست رو وارد کنید سپس بکشیدش بالای بلوک آخرین ارسالی های انجمن و رهاش کنید
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

داداش این کاری که گفتی قبلا انجام دادم میخوام مثل سایت خودت بالایه قالب قرار بگیره یعنی زیر لوگو سایت ممنون میشم راهنمایی کنی
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
iman64
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 3476
تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: ایران سرافراز - بوشهر - دلوار
تشکر کرده: 397 دفعه
تشکر شده: 4753 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط iman64 »

باید جایگاه بلوک تعریف کنید اون قسمت
آموزشش رو گذاشتم
یا یه بنر بزازید اونجا یا اگر قصد تغییرش رو دارید بهترین کار تعریف widget تو اون قسمتی که مد نظرتونه هست.
Phpnuke.ir
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط yousefazz »

من میخوام زیر لوگو سایت قرار بدم بنرم رو اموزش رو بزار برام ممنون میشم.
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
iman64
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 3476
تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: ایران سرافراز - بوشهر - دلوار
تشکر کرده: 397 دفعه
تشکر شده: 4753 دفعه

اشکال در بلوک زماندار

پست توسط iman64 »

یه عکس از سایتت و محلی که مد نظرت هست بزار تا بهت بگم
Phpnuke.ir

بازگشت به “[8.4] پشتیبانی - phpNuke Support Forum”