کمک برای بازگرداندن سایت

در این بخش میتوانید مشکلات و سوالات مربوط به نیوک 8.4 را مطرح کنید.
نمایه کاربر
benyamin16
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 4
تاریخ عضویت: جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹, ۸:۳۰ ب.ظ

کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط benyamin16 »

نسخه phpnuke شما: 8.3
نوع phpnuke: phpnuke استاندارد
بلوک ها یا مازول های نصب شده: بله
سطح دانش شما: پایه

چه کارها و مراحلی قبل از مشکل انجام داده اید؟


چه اقداماتی برای حل مشکل انجام داده اید؟


توضیحات و شرح مشکل
با سلام
من سایتی داشتم که که اون را با نیوک 8.3 ساخته بودم و 6 سال پیش از دیتابیس و فایلهای اون بک اپ گرفتم و اون را بستم،الان دوباره میخوام سایت را بالا بیارم و به من ارور 500 میده و خلاصه اذیت میکنه،چکار کنم که سایتم دوباره بالا بیاد؟!


نمایه کاربر
nadalta110
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 643
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۸:۳۰ ب.ظ
تشکر کرده: 112 دفعه
تشکر شده: 153 دفعه

Re: کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط nadalta110 »

benyamin16 نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹, ۱۱:۴۸ ق.ظ نسخه phpnuke شما: 8.3
نوع phpnuke: phpnuke استاندارد
بلوک ها یا مازول های نصب شده: بله
سطح دانش شما: پایه
با سلام
من سایتی داشتم که که اون را با نیوک 8.3 ساخته بودم و 6 سال پیش از دیتابیس و فایلهای اون بک اپ گرفتم و اون را بستم،الان دوباره میخوام سایت را بالا بیارم و به من ارور 500 میده و خلاصه اذیت میکنه،چکار کنم که سایتم دوباره بالا بیاد؟!

دامنه سایت عوض شده؟؟
اگه عوض شده باید بری بانک اطلاغاتت و عوضش کنی
در ضمن نسخه php هم باید کمتر از 5.4 باشه
ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم
موجيم كه آسودگي ما عدم ماست.
پایگاه مهندسی بهداشت محیط ایران
HAMID_XIX
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 6
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲, ۵:۳۱ ق.ظ
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط HAMID_XIX »

benyamin16 نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹, ۱۱:۴۸ ق.ظ نسخه phpnuke شما: 8.3
نوع phpnuke: phpnuke استاندارد
بلوک ها یا مازول های نصب شده: بله
سطح دانش شما: پایه

چه کارها و مراحلی قبل از مشکل انجام داده اید؟


چه اقداماتی برای حل مشکل انجام داده اید؟


توضیحات و شرح مشکل
با سلام
من سایتی داشتم که که اون را با نیوک 8.3 ساخته بودم و 6 سال پیش از دیتابیس و فایلهای اون بک اپ گرفتم و اون را بستم،الان دوباره میخوام سایت را بالا بیارم و به من ارور 500 میده و خلاصه اذیت میکنه،چکار کنم که سایتم دوباره بالا بیاد؟!


سلام 
اگه نتونستی اطلاعات هاست بفرست برات ریستور کنم

 
نمایه کاربر
yousefazz
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 161
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸, ۲:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: کرج/ماهدشت
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 26 دفعه

کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط yousefazz »

مشخصات هاستت رو پی ام کن ریستور کنم برات
رسانه موزیک پاپ Www.Music-Bass.Ir
نمایه کاربر
nbarave
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 4
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۰, ۱:۳۵ ب.ظ
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 1 دفعه

کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط nbarave »

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه مدیران
بعد از نصب تالار طبق مراحل قدم به قدم با این خطا مواجه می شوم . این خطا مربوط به چه می تونه باشه؟ و چطور رفعش کنم ؟

SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'alborz_db'@'localhost' (using password: YES)
در سایت alborzgp.com
نمایه کاربر
iman64
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 3476
تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: ایران سرافراز - بوشهر - دلوار
تشکر کرده: 397 دفعه
تشکر شده: 4753 دفعه

کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط iman64 »

اطلاعات یوزری که برای دیتابیس مشخص کردین درست نیست یا دسترسی هاش محدوده
Phpnuke.ir
gorgbet
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 2
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۹:۰۳ ق.ظ
تشکر شده: 2 دفعه

کمک برای بازگرداندن سایت

پست توسط gorgbet »

اگه عوض شده باید بری بانک اطلاغاتت و عوضش کنی
آخرین ويرايش توسط 1 on iman64, ويرايش شده در 0.
دلیل: عدم رعایت قوانین

بازگشت به “[8.4] پشتیبانی - phpNuke Support Forum”