سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و کاربران گرامی
دوستان من چندین سال هست از نیوک برای سایتم استفاده میکنم (الان هم ورژن نیوک 8.3 هست)
طی چند ماه گذشته متوجه شدم که صفحه اصلی سایت فقط بالا میاد و صفحات دیگه (مثل پستها) بالا نمیان (صفحه کاملا سفید میاد). یا مثلا صفحه اصلی مدیریت بالا میاد ولی دیگه صفحات دیگه بالا نمیاد و صفحه سفید ظاهر میشه. فکر کردم مشکل میتونه از ورژن php باشه. اما با تغییر ورژن هم درست نشد.
خواستم به ورژن 8.4 آپدیت کنم که متاسفانه خطا داد و نشد (فکر میکنم به همین خاطر باشه و باید اول خود سایت اوکی بشه بعد بشه آپدیت کرد)
میشه دوستانی که مورد مشابهی داشتند یا اطلاع دارند راهنمایی کنند لطفا؟ ممنون میشم
ظاهر شدن صفحه سفید بجای صفحه مطالب
-
- مدیر کل سایت
- محل اقامت: ایران سرافراز - بوشهر - دلوار
- تشکر کرده: 397 دفعه
سلام
دوست عزیز برای بروزرسانی به 8.4.2 نیازی به فایلهای نسخه قبلتون نداریم. فایلهای نسخه جدید رو روی هاست بریزید و اطلاعات دیتابیس قدیمی رو وارد کنید تا بروزرسانی انجام بشه. شما اگر جایی به مشکل خوردید از همون بخش عکس بزارید ببینم جریان چیه. حتماً نسخه php هاستتون رو به آخرین نسخه تغییر بدید.
دوست عزیز برای بروزرسانی به 8.4.2 نیازی به فایلهای نسخه قبلتون نداریم. فایلهای نسخه جدید رو روی هاست بریزید و اطلاعات دیتابیس قدیمی رو وارد کنید تا بروزرسانی انجام بشه. شما اگر جایی به مشکل خوردید از همون بخش عکس بزارید ببینم جریان چیه. حتماً نسخه php هاستتون رو به آخرین نسخه تغییر بدید.
Phpnuke.ir
-
- کاربر جدید
- تشکر کرده: 32 دفعه
ممنون از شما ببخشید اون مشکل رو نمیدونید برای چی برای 8.3 بوجود میاد؟ برای آپدیت هم فکر میکنم مشکل از اینجاست که من جداولم پیشوند نداره! خالی هم نمیشه گذاشت فرم رو.iman64 نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۹, ۶:۵۳ ق.ظ سلام
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
-
- کاربر جدید
- تشکر کرده: 32 دفعه
سلام مجدد و تشکر بابت پاسخگویی تون.
ظاهرا اشتباه از بنده بوده و ناقص ارسال کردم . وجود داره فایلهای پیشوند. و اینکه مشکل فکر میکنم در آپلود گالری هست و فرمودید که در نسخه 8.4.3 رفع شده. این نسخه کی منتشر میشه؟
-
- مدیر کل سایت
- محل اقامت: ایران سرافراز - بوشهر - دلوار
- تشکر کرده: 397 دفعه
در حال تست روی سایت هستیم. به محض رفع کامل عیوب منتشر میشه.
Phpnuke.ir