قابل توجه علاقه مندان ، برنامه نویسان ، مترجمین و طراحان قالب - شرکت در پروژه های phpnuke فارسی

اخبار و اطلاعیه های سایت را در این بخش ملاحظه فرمائید.
نمایه کاربر
ory
کاربر جدید
کاربر جدید
محل اقامت: همدان

Re: قابل توجه علاقه مندان ، برنامه نویسان ، مترجمین و طراحان قالب - شرکت در پروژه های phpnuke فارسی

پست توسط ory »

سلام من احمدی هستم اولین سایت های خودم رو با مدیریت محتوای نیوک راه انداختم واقعا اون موقه ها تک بودین و خیلی معروف متاسفانه وردپرس اومد کاربران بی مهری کردند و فراموشتون کردند...
من 8 سال بود به خاطر شغلم از وب رفته بودم امسال مجدد برگشتم دیدم وب فارسی به فنا رفته اکثر وب مستر های حرفه ای ناپدید شدن... همه چی حتی یه تحقیق یا یه فایل لایه باز فتوشاپ پولی شده! زمان ما همه چی رایگان بود وب مسترها 24 ساعته بیدار بودن مخصوصا شبا بیدار روزا خواب کلی هم لذت میداد کلی هم درامد بود... صمیمیت بود اما متاسفانه الان عوض شده...
من اخرین نسخه نرم افزارمو به نام نرم افزار تلویزیون انلاین افرا رو سال 90 منتشر کردم و ناپدید شدم
سایت خودم afra.ory.ir رو به زبان php از پایه خودم نوشتم... خود من وبلاگدهی و اپلود سنتر و سامانه پیامک و هاستینگ و... کلی سایت مختلف داشتم الان فقط همین یه سایت برام مونده اونم 8 سال بسته بود و بروز نشده بود...
خیلی دوست دارم هر کاری از دستم میاد کمک کنم
فقط یه سوال دارم سیستم رو ایرانی ها نوشتن یا مثل سایرین ترجمه شدس؟ توی ویکی پدیا خوندم که خارجیه
البته 15 ساله سایت دارم اما اولین بار که خودم هاست خریدم و تونستم اسکریپت نصب کنم نیوک بود... یوزر ثبت نامی تو تالار هم متل 10 ساله پیشه شانسی زدم رمزم درست درومد. خخخخ
قبل از اینکه خودم یاد بگیرم سالانه نجومی هزینه سایتم میکردم...
یادمه اون زمان یه دیتا لایف انجیل بود و یه راش ایرانی و سما ایرانی و نیوک و... اما گویا الان فقط ورد پرس مونده همه غیر فعال شدن...
من میتونم تو پاسخگویی کاربران هم در تاپیک هم تلفنی کمک کنم
برنامه نویسی وب هم در همون حدی که برای سایت خودم نوشتم بلدم...
طراحی عکس با فتوشاپ هم در حد متوسط بلدم
خلاصه من در خدمتم
احمدی 27 ساله همدان 09355565235

احمدی 09355565235 ادمین و برنامه نویس نرم افزار تلویزیون انلاین افرا www.afra.ory.ir هر سوالی راجع اینترنت داشتین در خدمتم و پاسخگو... اون یکی یوزرم مال سال 87 تو تالاره که رمزش یادم نمیاد امیلشم یاهو بوده یادم نیس vebc به راحتی 12 سال گذشت

بازگشت به “اخبار و اطلاعیه های سایت - News & Announcement”