کاربر فعال وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 153 امتياز: 413 تشکر کرده: 4 تشکر شده 8 بار در 5 پست
محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در: جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 20:09:31 موضوع مطلب: مشكل در ايجاد موضوعات و شاخه-كمك!!!
من هر چي شاخه و موضوعات مي سازم توي سايت نمي آد من با استفاده از آموزش هاي موجود در سايت اين كار را كردم ولي نشد فكر مي كردم مشكل شايد از قالب باشه عوض كردم ولي بازم نشد . فايل shakheh.php را هم با تمام ضمايم و عكس و غيره نصب كردم و پيغام داد "جدول مربوط به شاخه ها و زیر شاخه ها ایجاد شد." . توي آموزش سايت نوشته شده بود يك منو با نام زيرشاخه ها به مديريت اضافه مي شه چرا پس نشد.
لطفا راهنماييم كنيد . . .
حالا اگر كسي از اعضا هست بياد مشخصات مديريت بهش بدم برام اين كار را بكنه . . .
خودم مي دونم اين عنوان مرتبط نيست و خوب نيست و ...
من خيلي وقته اين مشكل را دارم و هيچ كس جواب نمي ده جواب بدهيد لطفا تا عنوان را عوض كنم . . .
عنوان ويرايش شد حالا كممممممممممممممممممممممممممممممممممك !!!
آخرين ويرايش توسط hosseinonline در تاريخ جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 21:58:11; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربر فعال وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 153 امتياز: 413 تشکر کرده: 4 تشکر شده 8 بار در 5 پست
محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در: جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 21:52:43 موضوع مطلب:
هر كس مياد همين حرف را ميزنه من قبلا عنوان مناسب گذاشتم هيچ كس به دادم نرسيد يكي بياد كمك كارم خيلي گيره لطفا راهنماييم كنيد خيلي وقته اين مشكل را دارم هيچ كس جواب نمي ده !!!
بگيد مشكل كجاست هر كاري مي دونستم كردم ولي مشكلم حل نشد توي سايت هم خيلي جستجو كردم .
کاربر ویژه سایت وضعيت: آفلاين 11 بهمن ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 1327 امتياز: 4170 تشکر کرده: 135 تشکر شده 208 بار در 158 پست
ارسال شده در: جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 21:54:05 موضوع مطلب: Re: كسي نيست به داد من برسه ؟ ؟ ؟
hosseinonline مي نويسد:
من هر چي شاخه و موضوعات مي سازم توي سايت نمي آد من با استفاده از آموزش هاي موجود در سايت اين كار را كردم ولي نشد فكر مي كردم مشكل شايد از قالب باشه عوض كردم ولي بازم نشد . فايل shakheh.php را هم با تمام ضمايم و عكس و غيره نصب كردم و پيغام داد "جدول مربوط به شاخه ها و زیر شاخه ها ایجاد شد." . توي آموزش سايت نوشته شده بود يك منو با نام زيرشاخه ها به مديريت اضافه مي شه چرا پس نشد.
لطفا راهنماييم كنيد . . .
حالا اگر كسي از اعضا هست بياد مشخصات مديريت بهش بدم برام اين كار را بكنه . . .
خودم مي دونم اين عنوان مرتبط نيست و خوب نيست و ...
من خيلي وقته اين مشكل را دارم و هيچ كس جواب نمي ده جواب بدهيد لطفا تا عنوان را عوض كنم . . .
سلام
با این عنوان نه تنها جوابی نمیگیرید بلکه باعث قفل شدن تاپیک هم میشه
پس تا دیر نشده عنوان مناسب انتخاب کنید