کاربر فعال وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 153 امتياز: 413 تشکر کرده: 4 تشکر شده 8 بار در 5 پست
محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 06:50:36 موضوع مطلب: مشكل در تغييرات هدر سايت
سلام دوستان من چند روزيه كه تغييري در سايتم مي دهم مثل عوض كردن هدر و عكس مربوط به منو ها فرداش مي آم مي بينم عكس دوباره تغيير كرده و قبلي هستش لطفا راهنماييم كنيد بگيد مشكل كجاست ؟؟؟ خيلي تعجب آور هست هدر سايت خودش برمي گرده قبلي تازه من رفتم ديدم عكس هدر همون هست كه تازه خودم گذاشته بودم ولي توي خود سايت قبلي را نشون مي داد. لطفا راهنماييم كنيد. . .
آخرين ويرايش توسط hosseinonline در تاريخ سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 16:22:44; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 4 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 346 امتياز: 1033 تشکر کرده: 69 تشکر شده 84 بار در 44 پست
محل سكونت: استان مرکزی
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 10:20:02 موضوع مطلب:
بخش اول : خواهشا عنوان تاپیک رو متناسب با محتوای اون انتخاب کنید (قوانین رو هم زحمت بکشید بخونید)
بخش دوم : بهتره هر کدوم از سوال ها رو در یک تایپک جداگانه بپرسید تا بهتر جواب بگیرید
بخش سوم : جواب سوال هاتون رو بعد از تکمیل دو قسمت بالا خودم میدم بهت .
و قسمت آخر اینکه در مورد آموزش جامع نیوک تا حد امکان تهیه شده و لی فراتر از اون غیر ممکنه چراشو بگرد اگر نتونستی پیدا کنی بگو خودم بهت میگم.
_________________ پایگاه آموزشی نقاب با طرح جدید :
کاربر فعال وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 153 امتياز: 413 تشکر کرده: 4 تشکر شده 8 بار در 5 پست
محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 16:31:17 موضوع مطلب:
بفرماييد ويرايش شد حالا جواب بدهيد در ضمن من براي اينكه نگيد كه چرا اينقدر تاپيك درست مي كنيد و سوال مي پرسيد و سايت شلوغ شد و ... اين سوالاتم را در يك تاپيك پرسيدم .