کاربر فعال وضعيت: آفلاين 7 آذر ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 434 تشکر کرده: 22 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: مازندران
ارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 14:15:38 موضوع مطلب: طریقه هماهنگ کردن Artister با نیوک
سلام خسته نباشید .
دوستان فکر کنم اکثریت با نرمافزار آرتیستر آشنا باشید نرم افزاری هست که میشه برای سایر cms ها به غیر از نیوک ، مثل جوملا وردپرس و دروپال و بلاگر و ................... همه به راحتی قالب طراحی کرد ، چه جوری میشه قالب رو به نیوک برگردوند ؟ چون قالب های اچ تی ام ال رو هم براحتی میشه طراحی کرد ، من یادمه ماژولی ارائه شده بود برای تبدیل فرمت ها به هم دیگه برای مثال html به نیوک ، آیا با استفاده از اون میشه این کار رو انجام داد ؟
مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 19 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2573 امتياز: 12279 تشکر کرده: 364 تشکر شده 829 بار در 585 پست
محل سكونت: سایبر !
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 03:58:10 موضوع مطلب:
این نرم افزار روی یک سری سیستمهای خاص کار کرد داره و قابلیتهای به اون صورت زیادی هم نباید داشته باشه ، چون اگر بهمین راحتی بود که استانداردترین قالبها رو با یک نرم افزار بشه ساخت که اینهمه سایت دیزاین وجود نداشت.در ضمن ، این نرم افزاری هست که یک سری سیستمها رو محدود داره توش ، و سیستم نیوک رو بعنوان مثال نداره ! البته من با این نرم افزار کار نکردم ، ولی میتونید به ساپورت این نرم افزار ایمیل بدید و درخواست راهنمایی کنید.
موفق باشید.
_________________ تبدیل و هماهنگ سازی تمامی سیستمهای تالار گفتمان و ... با نیوک انجام میشود. ( تماس )