| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
hossein_bu
 کاربر جدید

وضعيت: آفلاين 10 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 50 امتياز: 214 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 02:14:48 موضوع مطلب: مشکل در دو ستونه کردن پست ها |
|
|
سلام دوستان و کابران زحمت کش
ببینید من یک ماژول گزاشتم واسه سایتم که مثلا باید پست های سایتم رو دو ستونه کنه. مثل www.farstemp.com الان هم تقریبا همه چیز جوره ولی مشکل اینه که سایت با این ماژول به صفحه دوم نمیره. و همینطور ستاره های زیر پست ها واسه امتیاز عمل نمیکنن. واسه من اون مشکل صفحه دوم مهم تره. الان سایت رو ببینید و امتحان کنید www.resget.com/index.html اون ماژول رو هم همینجا میزارم چک کنید لطفا. |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
hossein_bu
 کاربر جدید

وضعيت: آفلاين 10 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 50 امتياز: 214 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 12:07:16 موضوع مطلب: |
|
|
بابا یکی جواب بده. الان یازده تا بازدید داشته این تاپیک من ولی یه جواب نداره. خوتهشا کمک کنید  _________________ گالری عکس | رسگت.کام
-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ-ـ--ـ-ـ-ـ--ـ-
جدیدترین عکس های بازیگران و خوانندگان
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
hossein_bu
 کاربر جدید

|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 13:19:51 موضوع مطلب: |
|
|
کاشکی یکی پیدا میشد جواب ما رو میداد. نا سلامتی از وقتی که این تاپیک و زدم همه کاربران خرفه ای آنلاین شدن ولی همنوز یکیشون یه جواب به من نداده  _________________ گالری عکس | رسگت.کام
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
hossein_bu
 کاربر جدید

|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 13:39:51 موضوع مطلب: |
|
|
واقعا خسته نباشید میگم به ملت شریف نیوک  _________________ گالری عکس | رسگت.کام
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
irteam_online
 مدیر و ناظر سایت

وضعيت: آفلاين 16 مرداد ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 4309 امتياز: 13729 تشکر کرده: 72 تشکر شده 1157 بار در 645 پست
محل سكونت: root
|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 13:45:46 موضوع مطلب: |
|
|
| همین عنوان خود را جستجو کنید در جستجوگر گوگل اگر موردی نبود بعد تاپیک بزنید . |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
iman64
 مدیر ارشد انجمن

.gif) وضعيت: آفلاين 19 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 1195 امتياز: 3937 تشکر کرده: 103 تشکر شده 966 بار در 332 پست
محل سكونت: ایران سرافراز - بوشهر - دلوار
|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 13:52:27 موضوع مطلب: |
|
|
| مشکل از ماژول قرار گرفته تو سایت نیست.مشکل از دستکاری هست که احتمالاً انجام دادید.بگید چی کار کردید تا کمکی بشه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
hossein_bu
 کاربر جدید

|
ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 15:55:34 موضوع مطلب: |
|
|
عجب آقا ایمان جواب ما رو داد من ماژول رو گزاشتم و مشکلاتی که گفتم به وجود اومد. milad-bushehr روی اون ماژول یه سری دستکاری انجام داد که تا حدودی حل شد. الان صفحه دوم و.... میره ولی تو بقیه صفحه ها پست ها دو ستونه نیستن. راهی هست ک اینو هم حل کنم؟_________________ گالری عکس | رسگت.کام
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|