کاربر حرفه ای سایت وضعيت: آفلاين 10 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 804 امتياز: 2492 تشکر کرده: 23 تشکر شده 63 بار در 55 پست
ارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 09:28:16 موضوع مطلب:
ببینید توی این بلوک تو پوشه ای که دانلود شده یه قسمت به نام image هستش شما میتونین برین اونجا و عکس ها رو ببینید و هر عکسی دوس دارین بسازین و فقط هم نامش اونجا بزارین
کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 180 امتياز: 532 تشکر کرده: 14 تشکر شده 4 بار در 4 پست
ارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 10:09:21 موضوع مطلب:
اگه میخوای عکس ها رو تغیر بدی ، همون طور که دوستمون گفتنانجام بده ولیمن پیش نهاد میکنم با یه برنامه طراحی وب مثل دریم ویور یا اکسپرشن وب و... یه بلوک ساده html طراحی کن واز توی قسمت بلوک ها برو و اون رو اضافه کن...! تا یه بلوک خوشگل داشته باشی....
کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 16 امتياز: 35 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 11:15:29 موضوع مطلب:
McAfee مي نويسد:
اگه میخوای عکس ها رو تغیر بدی ، همون طور که دوستمون گفتنانجام بده ولیمن پیش نهاد میکنم با یه برنامه طراحی وب مثل دریم ویور یا اکسپرشن وب و... یه بلوک ساده html طراحی کن واز توی قسمت بلوک ها برو و اون رو اضافه کن...! تا یه بلوک خوشگل داشته باشی....
یعنی اون عکس بالایی رو طراحی کردن و به جاش گذاشتن ؟
و در ضمن در تنظیمات خود نیوک چنین قابلیتی وجود نداره ؟
راستی یادم رفت بگم اون عکس دوم که داده بود ، چطوری میتونم بهش زیر شاخه بدم ؟ و هر زیر شاخه صفحه ای برای خودشان داشته باشند ..
مثلا : موبایل /تم/رینگتون .... یعنی من میخوام در ارسال مطلب وقتی مطلب ماله تم بود ، هم در صفحه اول نمایش داده بشه و هم در صفحه تم ...
کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 16 امتياز: 35 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 11:19:05 موضوع مطلب:
javadth مي نويسد:
ببینید توی این بلوک تو پوشه ای که دانلود شده یه قسمت به نام image هستش شما میتونین برین اونجا و عکس ها رو ببینید و هر عکسی دوس دارین بسازین و فقط هم نامش اونجا بزارین
با تشکر .
میشه کمی واضح تر توضیح بدید ... من ندونستم باید به کجا برم ...
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 23:15:26 موضوع مطلب:
آقا یکی توضیح کامل بده ، من هنوز نمیدونم وقتی با دریو ویور یه منو ساختم یا فرون پیج ، ابعادش باید چی باشه چه طوری باید ذخیره باشه ؟
یکی میاد میگه با دریم ویور بساز و جایگزین کن ...! (آخه من بقیش رو از کجا بدونم ؟؟ سایزش چطوری باشه ؟ تو کجا ذخیرش کنم و..........
خواهشا دوستان جوابی کامل دهید ..
من یه مشکل دیگه هم دارم ....
وقتی من یه موضوع اصلی با نام موبایل دارم ، و اونم یه زیر شاخه داره به نام : تم موبایل ...
یعنی این :
{
منوی اصلی
موبایل
تم موبایل
نرم افزار موبایل
............ }
خوب این حالا شده منوی ما ..
حالا خوب به طبع باید یک صفحه ای جداگانه باشه برای تم موبایل ، جون وقتی که روش کلیلک میکنه ، فقط آرشیو تم موبایل ها رو ببینه نه نرم افزار ...
خوب حالا برای تم موبایل من باید چه طوری یه صفحه ی جداگانه بسازم ؟
و چگونه باید در موقع ارسال تم موبایل را انتخاب کنم که خودش هم به صفحه ی اصلی برود و هم به بخش تم .......!! ( منظزوم باید چه کرد موضوع ساخت یا ... ؟