سوء استفاده از اعتبار نیوک

اطلاعیه های سایت را در این بخش ملاحظه نمائید

سوء استفاده از اعتبار نیوک

پستتوسط irteam_online » شنبه بهمن ماه 26, 1387 5:05 pm

[align=justify][align=justify]همین الان گزارشاتی را دریافت کردیم و پس از بررسی این گزارش واقعاً تاسف خوردیم چرا که در این گزارش سوء استفاده کردن از اعتبار نیوک مطرح بود حال گزارش را تقدیم حضور کاربران باهوش نیوک مشهد تیم می رسانیم که همیشه با نکته نظرات خود ما را یاری نمودند و همیشه در اینجور موقعیت ها به عنوان یک وب مستر ایرانی و متعهد پشت نیوک وایسادن و فریب اینجور چیزها رو نخوردند، دو روز پیش یعنی در تاریخ 24/11/87 شخصی با ایمیل  mashhadteam.com@gmail.com اقدام به ارسال ایمیل جعلی و فریب دهنده کرده است که متن آن به شرح زیر است :[/align][/align]

----------------------------------------------------------------------------------

متن ایمیل جعلی فرستاده شده به بعضی از  کاربران نیوک  

با سلام :

به دلیل انتشار نسخه phpnuke نسخه 8.3 سایت Mashhad-team تصمیم به نصب این نسخه برای کاربرانش کرده است لطفاً برای نصب مشخصات زیر را برای ما ارسال کنید :

www.siteshoma.com/admin.php
User:admin
PAss:?

www.siteshoma.com/cpanel
User:?
Pass:?

Ba tashakor

www.mashhat-team.com
www.phpnuke.ir

-----------------------------------------------------------------------------------

پیام مرجع نیوک فارسی (Phpnuke.ir) به کاربرانش :

مراقب ایمیلها و پیام های جعلی باشید !!

مراقب پیامهایی که ارسال کننده از عناوینی چون مدیر،مدیران یا بخش پشتیبانی نیوک استفاده کرده است باشید. حتی اگر این پیام از سمت ایمیلهای سایت مانند info@phpnuke.ir آمده باشد چرا که شیوه هایی برای ارسال ایمیلهای جعلی اینچنینی وجود دارد.
اخبار مهم در خود سایت و در بخش اخبار منتشر می‌شود به جد توصیه می‌کنیم از قرار دادن کلمه عبور خود را در اختیار دیگران و به هر عنوانی پرهیز کنید.
قطعا مدیریت نیوک نیازی به دانستن کلمه عبور شما یا دریافت مجدد آن ندارد بنابراین هرگونه درخواست اینچنینی جعلی و در جهت فریب کاربران می باشد.

و سایت رسمی نیوک www.phpnuke.ir می باشد و همچنین سایت مشهد تیم به آدرس : www.mashhadteam.com می باشد و آدرس های مشابه ندارد و اگر داشته باشد در سایت ها اطلاع رسانی می شود .

فقط یک بار دیگر توصیه می کنیم فریب اینجور ایمیل ها را نخورید و آخرین ورژن نیوک، 8.1 با اصلاحیه 2.0 هست و فعلاً بالاتر ازاین ورژن نیست اگر هم بیاد یا ساخته شود مثل همیشه در سایت اضلی و مرجع یعنی www.phpnuke.ir اطلاع رسانی می شود .

[align=center]به امید اصلاح  اینگونه افراد فرصت طلب و نادان و کلاه بردار

با تشکر مدیریت مرجع نیوک فارسی[/align]www.phpnuke.ir

پی نوشت :

قبلاً نیز سوء استفاده هایی صورت گرفته بود که در تاپیک زیر می توانید شرح آنرا مشاهده کنید . http://www.phpnuke.ir/ftopict-3057.html

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود



برای نویسنده این مطلب irteam_online تشکر کننده ها: 14
OpenSource (يکشنبه آبان ماه 8, 1390 7:44 pm), datairan (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), iman1993 (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), iron (شنبه آبان ماه 7, 1390 8:27 am), mellifera (شنبه آبان ماه 7, 1390 6:38 am), milad-bushehr (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), mortaza2006 (شنبه آبان ماه 7, 1390 6:35 am), oxision (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), perfeshnal (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), sam_pontiac (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), secteh (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), shahab (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), starmax (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), yekkarbar (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm)
رتبه: 10.61%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
iron
نماد کاربر
irteam_online
مدیر و ناظر سایت
مدیر و ناظر سایت
 
پست ها : 4973
تاريخ عضويت: دوشنبه مرداد ماه 15, 1386 5:30 pm
محل سکونت: root
تشکر کرده: 124 بار
تشکر شده: 1761 بار
امتياز: 16100

Re: سوء استفاده از اعتبار نیوک

پستتوسط irteam_online » شنبه آبان ماه 7, 1390 6:27 am

متاسفانه مجدد با خبر شدیم گروهی با ارسال ایمیلی جعلی با متن زیر اقدام به گرفتن یوزر و پسوورد مدیران سایت ها می کنند ، مرجع نیوک ایران چنین ایمیل و ایمیل های مشابه را تذکیب کرده و باز اعلام می داریم مراقب پیامهایی که ارسال کننده از عناوینی چون مدیر،مدیران یا بخش پشتیبانی نیوک استفاده کرده است باشید. حتی اگر این پیام از سمت ایمیلهای سایت مانند info@phpnuke.ir آمده باشد چرا که شیوه هایی برای ارسال ایمیلهای جعلی اینچنینی وجود دارد.
اخبار مهم در خود سایت و در بخش اخبار منتشر می‌شود به جد توصیه می‌کنیم از قرار دادن کلمه عبور خود را در اختیار دیگران و به هر عنوانی پرهیز کنید.
قطعا مدیریت نیوک نیازی به دانستن کلمه عبور شما یا دریافت مجدد آن ندارد بنابراین هرگونه درخواست اینچنینی جعلی و در جهت فریب کاربران می باشد.

متن ایمیل جعلی :

با عرض سلام . خسته نباشید خدمت شما وبمستر گرامی
سایت بزرگ پی اچ پی نیوک فارسی در نظر دارد تا با اقدام صحیح و کامل آمار بازدید سایت های زیر مجموعه ی خود را به طور چشمگیری بالا ببرد
شناسه ی کاربری و گذرواژه ی خود را به همین آدرس ارسال کنید
با تشکر
مدیریت سایت پی اچ پی نیوک فارسی


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود



برای نویسنده این مطلب irteam_online تشکر کننده ها: 9
amir (شنبه آبان ماه 7, 1390 7:35 am), iman64 (شنبه آبان ماه 7, 1390 7:31 am), imanagha (شنبه آبان ماه 7, 1390 7:49 am), iron (شنبه آبان ماه 7, 1390 8:27 am), mahm_439 (شنبه آبان ماه 7, 1390 9:49 am), mellifera (شنبه آبان ماه 7, 1390 6:38 am), mortaza2006 (شنبه آبان ماه 7, 1390 6:36 am), raminbibak (شنبه آبان ماه 7, 1390 12:00 pm), spanta (شنبه آبان ماه 7, 1390 7:04 am)
رتبه: 6.82%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
javadth, takdanlod, spanta, imanagha, iron, mahm_439
نماد کاربر
irteam_online
مدیر و ناظر سایت
مدیر و ناظر سایت
 
پست ها : 4973
تاريخ عضويت: دوشنبه مرداد ماه 15, 1386 5:30 pm
محل سکونت: root
تشکر کرده: 124 بار
تشکر شده: 1761 بار
امتياز: 16100


بازگشت به اطلاعیه های سایت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان