در مورد شاخه هاي منوي اصلي

سئوالات خود را در رابطه با نیوک 8.1 در این انجمن مطرح نمائید

مدير انجمن: prince3

در مورد شاخه هاي منوي اصلي

پستتوسط ahmad881 » يکشنبه ارديبهشت ماه 29, 1387 7:09 am

به نام خدا
سلام
1) مي خوام مثلا يه شاخه بسازم به نام فروش ( تا اينجاشا بلدم)  اما مشكل اينه كه در بلوك منوي اصلي گزينه هاي هر زير شاخه الزاما بايد ازبين ماژول ها باشه در حاليكه من مي خوام گزينه هاش مثلا سي دي، كتاب و..... باشه و هر كدوم يه لينك مجزا داشته باشند

2) شاخه منوي اصلي ( نه بلوك منوي اصلي ها )كه 2 تا گزينه داره را چه طوري تعداد گزينه هاشا تغيير بدم
نماد کاربر
ahmad881
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1387 4:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

پستتوسط prince3 » يکشنبه ارديبهشت ماه 29, 1387 10:02 am

منوی اصلی مدیریت -> ماژول ها - > ویرایش شاخه ماژول
***دانلود موسیقی جدید با لینک مستقیم***
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود

نماد کاربر
prince3
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 20, 1386 5:30 pm
تشکر کرده: 17 بار
تشکر شده: 134 بار
امتياز: 3310

در مورد شاخه بندی منو اصلی و..

پستتوسط p30walk » يکشنبه ارديبهشت ماه 29, 1387 7:22 pm

خوب مدیران عزیز و دوستان
چطور میشه ما که این راهه پایین را داریم طی میکنیم بتونیم مثل عکس زیر شاخه اضافه کنیم اینایی که در عکس نشون دادم فکر میکنم ماژول مخصوصی میخواد یا بلوک 100% چون بقیه سایتها این کارو کردن
[align=center]
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود

حالا من این کارای پایین رو انجام میدم با روش که توضیح دادم حالا ببینیم مدیران بازم کمک میکنن و یا باید خودم دوباره تلاش کنم راستی نقل قول هم یه کاربر از سایت دیگه پرسیده بود

نقل قول:
نویسنده o-m-i-d مشاهده پست
سلام دوستان عزيز ممنون كه اينجا رو راه اندازي كردين
من اين مشكل رو هزار جاي ديگه هم عنوان كردم اينجا رو كه ديدم گفتم بگم شايد به جواب برسم : ببينيد منوهاي اصلي سمت راست مثل سوالات رايج كاربران كه به صفحه faq.htm وصل مي شه من اسم اين لينك رو به جاي سوالات رايج گزاشتم درباره سايت ولي هر كاري كردم نشد كه بتونم محتويات داخلش رو تغيير بدم و يه چيز ديگه بنويسم... يا در مورد ساير منوها .. اگه دوستان كسي راهي داره بزاره تا ماهم استفاده كنيم. الان خيلي از سايت هايي كه با نيوك كار مي كنن منوي سمت راستشون ثابت و يكسانه اگه ميتونيد قدم به قدم آموزشش رو به ما بدين مطمئن هستيم خيلي ها اينجاش رو گير كردن .. نيوك واقعا عاليه اين مشكل هم به نظر من به خاطر عدم آشنايي خود ماست .. راستي طريقه نصب اين ماژول ها رو بزاريد

دوست عزیز من یه راهی پیدا کرده بودم گفتم به شما هم بگم شما اول فایل ضمینه را دانلود کنین و در قسمت Block سایت خود اپلود کنید سپس وارد منو مدیریت شده و به قسمت بلوک ها رفته و منو اصلی رو طبق عکس زیر ویرایش کنید .
[/align][align=center]
عضويت  / ورود

.

حالا اگر بلوکی که در اینجا زمینه کردم را دانلود و در مکانش اپلود کرده باشین در صفحه ای که باز شد میتونین طبق عکس زیر نام و عنوان فایل را تغییر دهید حالا شما عنوان فایل را هر چی میخوای بزار و نام فایل رو هم NSN Topics Title انتخاب کن و ذخیره بکن.
[align=center]
عضويت  / ورود
[/align]

حالا دوست عزیز از منو مدیریت موضوعات را انتخاب کنید و هر موضوعی که میخواهی ایجاد کن تا به قسمت راست سایت هم ایجاد شود مثل عکس زیر

[align=center]
عضويت  / ورود
[/align]

راستی اگر نام فایل را که NSN Topics Title تغییر دادیم اگر به این phpBB2 Main Menu هم تغییر بدی منو اصلی کلاسیک میشه مثل این عکس پایین

[align=center]
عضويت  / ورود
[/align]

و اما یه مشکل بزرگی هم که داریم اینه که نمیشه شاخه اضافه کرد که در تایپیک توضیح دادم اما میدونم همه دوستان تلاش میکنن که کمک کنن اما نصفه کمک میکنن و یا احتمال و ... میدن که فلان کار را بکن

از مدیران خواهشمندم که شما عزیزان و بقیه زحمت میکشین به سوالات کاربران پاسخ میدهید مثل من کامل و با عکس هم که همراه باشه عالی میشه من که در سایت خودم به کاربران اینطوری کمک میکنم حالا که وارد زمینه ایجاد وبسایت های دیگه شدم که میخوام خودم همه کاراشو انجام بدم زحمت افتاده دوش شما عزیزان دریغ نکنین کمک کنین خداییش

مثل من کامل هااااااااا   :arrow:

پيوست ها
block-NSN_Topics_Title.zip
(1.73 KiB) دانلود 23 بار
نماد کاربر
p30walk
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه ارديبهشت ماه 25, 1387 4:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 2 بار
امتياز: 0