کاملا موافقم سجاد جان
از این حرکت های که آقای فتحی پور هم کردش هنوز در تعجب هستم
دیگه کاسه صبر ایمان و بقیه دوستان رو هم لبریز کردش
چرا نیوک لرن این همه فدای داره هم تعجبی هستش
امکانات پولی اونها رو حال میکنن و اینجا رایگانش رو مسخره میکنن !
البته مسخره خودشون و .....
حالا به نظر شما و دوستان دیگه طرز برخورد با این ها چطور باشه ؟
من در جریان هدف این دوستمون هستم:
ایشون قبلاً به بنده گفته بود ، که تا میتونم میخوام واسه نیوکلرن تبلیغات کنم تا معروف شه و از این حرفا
=-=-=
باکی هم ندارم از این حرفم: من خودم بالا تا پائین نیوکلرن رو تست کردم
که ببینم اصلاً ارزش داره یا نه ، چون یه دعوت به همکاری رسمی برام ارسال کردن ، رفتم برای بررسی
توی امکانات که ماشالله کامل کپی از سایتای خارجیه حتی میتونم لیست سایتاشم در بیارم
تو توسعه هم که به قول محمد امین جان ، ته خندست

ولی خوب نسبت به مرجع از اینش خوشم اومد که هرکی هرکاری واسش میکنه واقعاً حمایت میشه !!!
در مورد اینکه چرا رفتم پیگیر درخواست رسمیشون و بررسی سیستمشون شدم هم بگم که سو تفاهم پیش نیاد ، من دیدم امکاناتی که میزارم به ناروا توسط نیوکلرن کپی میشه ، گفتم چرا توسط خودم گزاشته نشه وقتی وضع به این صورته
که کلاً بررسی کردم دیدم ارزش نداره ، واسه اون سیستم هم وقت بزارم ، همون کپی کنن بهتره
یه سوال هم از خودت داشتم سجاد جان
اون ماژول کارنامه رو تست کردم که البته یه مشکلی داشتش که ابراهیم گرفتش
خیلی خوب بودش و واقها بدرد بخور و تشکر
از نظر خودت گروه شما و یا سایر گروه ها و دوستان دیگه تا چقدر میتونن پلاگین و ماژول و... درست کنن ؟
مثلا پلاگین های کاربردی مختلف و خیلی معروف جهانی رو که حتی تو ایران اسمش رو هم نشنیدن رو با نیوک ست کنن
منظورم رایگان نیستش اصلا
امکانات حرفه ای و تک رو بصورت جدا و پولی فروخته بشه
حتی با قابلیت ارتقا و پشتیبانی و.. در سایت خودتون یا جای دیگه
اون ماژول کارنامه که کلاً افتضاحی بیش نبود

الان یه نسخه دیگشو دارم کار میکنم که چارت و نمودار و از این حرفا هم داره ، کلاً یه ماژول مدیریت مدرسه حرفه ای که فعلاً واسه سر کار رهاش کردم
محمد جان هدف من هم همینه ، الان کلاً پروژه هایی که ارزش نداره رو رها کردم و روی پروژه های خوب دارم کار میکنم و آپگرید هم براش لحاظ میکنم
نمونه منتشر شده همین نیوو اسلایدر نسخه 1.1 ، که با سایت سازنده اصلیش صحبت کردم و قراره از نسخه 2 به صورت رسمی تو سایتش برای سیستم PHP-Nuke انتشار پیدا کنه ، چون مدیرش گفت نسخه ماژول رو به نسخه پایدار 2 برسون تا مشکلاتی ریز توش وجود نداشته باشه
در مورد نوشتن پلاگین اینا هم هر موقع وقتش باشه مینویسم اصلاً مشکلی نداره واسم. ولی فعلاً یه سری مشکلات واسم پیش اومده که کم میتونم واسه این کارا زمان بزارم.
=-=-=-=
فقط یه پیشنهاد هم داشتم که اینجا مطرح کردم:
http://www.sajjadsalemi.ir/3-تجربه-نیوک-برای-سایت-شخصی