مشکل در نصب php nuke

سئوالات مربوط به آپگريد از 8.0 به 8.1

نمایه کاربر
secure_host
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:00 am
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

مشکل در نصب php nuke

پست توسط secure_host » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:13 pm

سلام
من یک مشکل در نصب نیوک دارم
1-آخرین نسخه رو از سایتتون دانلود کردم
2-بعد از ساختن Db و... رفتم برا نصب
3- مراحل نصب رو به ترتیب و کامل انجام میدم بدون مشکل نصب میشه تا به صفحه آپگرید میرسه
عکس 1.jpg
بعد از زدن آغاز بروزرسانی صفحه عکس 2.jpg باز میشه
خوب بعد از این مرحله که باید شاخه install , فایل upgrade رو پاک کنیم یک مشکلی پیش میاد که اگر فایل رو پاک کنم شکل شماره سه میاد ولی اگر پاک نکنم عکس شماره 1 دوباره میاد یعنی وقتی فایل index.php رو فراخوانی میکنم فایل upgrade.php load میشه.
هر وقت upgrade می کنیم پیغامی مبنی بر انجام شدن آپگرید میاد ولی upgrade نمیشه.و وقتی می خوام سایت رو باز کنم دوباره redirect میشه به upgrade.php
حالا سوال اینجاست !!!
مشکل کجاست ؟
مشکل از سرور ه ؟ اگه مشکل از ناحیه سرور است حدس می زنید که مشکل در کجای سرور است ؟ مثلا function ی مد نظر است که رو سرور بسته شده |؟
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.


نمایه کاربر
perfeshnal
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 8663
تاریخ عضویت: شنبه 25 فروردین 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 385 دفعه
تشکر شده: 3704 دفعه
تماس:

پست توسط perfeshnal » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:28 pm

اگر می خواهید برای اولین بار نیوک مشهدتیم رو نصب کنید احتیاج به upgrade نیست این فایل رو اجرا نکنید
نمایه کاربر
secure_host
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:00 am
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

پست توسط secure_host » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 1:29 pm

خوب نمی شه اینو اصلا اجرا نکنم به خاطر این که خودش گیر میده بهش من که اصلا نمی خوام upgrade کنم
نمایه کاربر
sam_pontiac
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 2695
تاریخ عضویت: یک شنبه 19 آبان 1387, 12:00 am
محل اقامت: سایبر !
تشکر کرده: 320 دفعه
تشکر شده: 977 دفعه

پست توسط sam_pontiac » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 2:08 pm

شما اگر قبلا از نیوک 8.0 استفاده میکردید ، پیشنهاد میکنم که یک بک آپ از دیتابیستون بگیرید ، و نیوک رو مجدد از اول نصب کنید ، و بک آپ رو ایمپورت کنید تو دیتا بیس جدیدتون.اما اگر از تازه نیوک رو نصب کردید ، کل فایل ها رو پاک کنید و تمامی فایل ها رو به غیر از فایل upgrade.php رو انتقال بدید به روت سایتتون و نصب رو انجام بدید.
" دقت داشته باشید که تمامی فایل ها به صورت کامل آپلود بشه ، معمولا در بعضی اوقات نبودن یک فایل چنین مشکلاتی رو بهمراه میاره ، از برنامه مطمئنی مثل cute ftp pro استفاده کنید "
اگر مشکلی بود تو همین تاپیک پیگیری کنید.
موفق باشید
صلوات ، نثار روح گذشتگان
از جمله
پدرم...
نمایه کاربر
perfeshnal
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 8663
تاریخ عضویت: شنبه 25 فروردین 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 385 دفعه
تشکر شده: 3704 دفعه
تماس:

پست توسط perfeshnal » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 3:17 pm

جناب secure_host شما دیتابیس ساختید؟ و فایل config.php رو تنظیم کردید؟
نمایه کاربر
secure_host
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:00 am
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

پست توسط secure_host » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 10:08 pm

آره همه این کار ها رو کردم
در ضمن اولین باره ازش استفاده می کنم .
حالا کامل نصب میشه ولی این خطا رو میده.
یک سوال مربوط به تنظیمات سرور نیست ؟
من این function ها رو disable کردم


در ضمن safa_mode_gid هم on هست خود safe_mod هم off
سوال کدوم function ها enable باشه ؟
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
perfeshnal
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 8663
تاریخ عضویت: شنبه 25 فروردین 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 385 دفعه
تشکر شده: 3704 دفعه
تماس:

پست توسط perfeshnal » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 11:06 pm

اصلا ربطی به function ها نداره بهتره فایلها رو بدون اطلاعات ویرایش نکنید چون ممکنه دردسر بشه
شما طبق آموزش زیر نیوک رو نصب کنید به هیچ مشکلی برخورد نمی کنید
http://phpnuke.ir/Help/install.html
نمایه کاربر
starmax
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 2659
تاریخ عضویت: جمعه 15 شهریور 1387, 12:00 am
محل اقامت: من چه میدونم!
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 827 دفعه
تماس:

پست توسط starmax » جمعه 25 اردیبهشت 1388, 11:57 pm

سلام.جناب secure_host این مشکل معمولا به علت مشکلات سرور هست و در واقع موقع نصب دیتابیس قطع و وصلی و یا همینطور کانکتشن و یا هر چیزی دیگر میتونه باعث ناقص اپلود شدن و این مشکل باشه. شما موقعی که اطلاعات رو میدید و مرحله بعد میخواهد دیتابیس رو ایمپورت کنه آیا این عمل ایمپورت سریع کارش تمام میشه یا گیر میده؟ چون خیلی سریع انجام شدن عمل ایمپورت دیتابیس مثلا قبل از 20 ثانیه و یا خیلی طول کشدن باعث این ایراد میشه. شما پیشنهاد میکنم طبق آموزش نصب نیوک رو به صورت دستی نصب کنید. :twisted: در ضمن حتی اگر سایتتون رو هم ساخته باشید در اثر ایرادات و مشکلالت سرور هر دفعه میبینید که این صفحه آپگرید میاد. بهتره این فایل آپگریت رو هم پاک کنید تا هیچ وقت ظاهر نشه
بروزترین سایت دانلود نرم افزار ایران
بزرگترین انجمن گفتگوی آزاد ایران


---> www.deltafoxy.com
نمایه کاربر
secure_host
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:00 am
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

پست توسط secure_host » شنبه 26 اردیبهشت 1388, 9:25 pm

خوب من طبق همین نصب کردم دیگه.
ولی نصب نمیشه.
نمایه کاربر
secure_host
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 12:00 am
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

پست توسط secure_host » سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 9:42 am

سلام
متاسفانه مشکل من هنوز حل نشده .
هیچ کدوم از شما نمی تونید کمک منید؟
اگه کسی هست pm بده
user , pass
cpanel رو میدم یه نگاهی بندازه اگه تونست برا من هم نصب کنه
نمایه کاربر
rezidentevilone
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 136
تاریخ عضویت: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 169 دفعه
تماس:

پست توسط rezidentevilone » سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 1:47 pm

از اول کل هاست رو پاک کن و db ها رو....

نیوک رو نصب کن آپگرید رو هم بزن

هم اینستال رو پاک کن هم آپگرید رو


ببین مشکل حل می شه یا نه.
------------------------------------>



آمار وبسايت خودتون رو بالا ببريد => www.Oraniom.com

توسط : ايميل ماركتينگ , تبليغ در چت روم و...


------------------------------------>
نمایه کاربر
mojizoon
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 791
تاریخ عضویت: دو شنبه 21 آبان 1386, 12:00 am
محل اقامت: ایران-رشت
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 118 دفعه
تماس:

پست توسط mojizoon » سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 7:24 pm

من هر وقت به هر مشکلی بر خوردم دستی نصب کردم خوب شد!
بهتر نیست 1 دور دستی امتحان کنین!؟
مرجع طراحان
vatanphoto.com
نمایه کاربر
HAMSAFAR
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 28
تاریخ عضویت: سه شنبه 15 اسفند 1391, 10:41 am

Re: مشکل در نصب php nuke

پست توسط HAMSAFAR » دو شنبه 21 اسفند 1391, 5:32 pm

سلام دوستان

من نیوک آپ کردم وازحالت فشرده خارج کردم حالا که می خوام
install کنم این پیامو بهم میده باید چیکار کنم؟؟؟
Internal Server Error
The server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request.
Please contact the server administrator, webmaster@sistan2music.ir and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error.
More information about this error may be availablein the server error log.
Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[HIGHLIGHT=#ffff00]سایتمون[/HIGHLIGHT]
http://www.sistan2music.ir
نمایه کاربر
HAMSAFAR
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 28
تاریخ عضویت: سه شنبه 15 اسفند 1391, 10:41 am

Re: مشکل در نصب php nuke

پست توسط HAMSAFAR » دو شنبه 21 اسفند 1391, 7:55 pm

سلام دوستان

من نیوک آپ کردم وازحالت فشرده خارج کردم حالا که می خوام
install کنم این پیامو بهم میده باید چیکار کنم؟؟؟
Internal Server Error
The server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request.
Please contact the server administrator, webmaster@sistan2music.ir and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error.
More information about this error may be availablein the server error log.
Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
[HIGHLIGHT=#ffff00]سایتمون[/HIGHLIGHT]
http://www.sistan2music.ir
ramin1991
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 4
تاریخ عضویت: دو شنبه 6 آبان 1392, 12:46 pm

Re: مشکل در نصب php nuke

پست توسط ramin1991 » پنج شنبه 16 آبان 1392, 12:10 pm

سلام دوستان عزیز دیدم خیلی ها مشکل دارند در نصب نیوک تصمیم گرفتم نیوک نصب کنم اونم بصورت رایگان روی هر هاستی که باشه

کسانی که نیاز دارند ادد کنن

raminaqili@yahoo.com


حدود سی دقیقه طول میکشه

غیر از نیوک جوملا و.....

نصب میکنم

تشکر یادتون نره
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آپگريد از 8.0”