ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

سئوالات مربوط به آپگريد یا بروز رسانی از 8.2 به 8.3
arash69
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 1:54 am

ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط arash69 » جمعه 17 خرداد 1392, 12:37 am

سلام بیشتر از 10 تا پست رو دیدم این مشکلو داشتن هیچ کسی یه جواب درست حسابی نداده
لزفا بگین این ارور
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]error in Importing ...[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#dfdfdf]چه جوری برطرف کنم؟[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#dfdfdf]مرحله اول درست رفت مرحله تکمیلی این ارور اومد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]
[/HIGHLIGHT]

لطفا راهنمایی کنید
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]
[/HIGHLIGHT]


نمایه کاربر
irteam_online
کاربر خیلی فعال
پست: 5150
تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 فروردین 1386, 6:51 am
محل اقامت: root
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 2001 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط irteam_online » جمعه 17 خرداد 1392, 1:57 am

این ارور زمانی رخ می دهد که حجم دیتابیس شما زیاد بوده باشه و در زمان تعیین شده سرور نتونه دیتابیس رو ایمپورت و آپگرید کنه ، برای رفع مشکل به مدیر سرور خود بگویید حداقل برای یک روز مقادیر زیر را برای شما بالا ببرند تا بتوانید آپگرید را با موفقیت انجام دهید .

max_allowed_packet
wait_timeout
post_max_size
upload_max_filesize
max_execution_time
max_input_time
memory_limit
ssll
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 294
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1391, 7:21 pm
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 9 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط ssll » یک شنبه 30 تیر 1392, 9:27 am

این مقادیر ور از چه قسمتی میتونیم پیدا کنیم که چقدر هستن؟
نمایه کاربر
diujans2005
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 135
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 مهر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 3 دفعه

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط diujans2005 » سه شنبه 18 فروردین 1394, 11:53 pm

این کارارو گفتم پشتیبانی هاستم انجام داده ولی بازم نشد که نشد
چرا
آخه آپگرید نمی خوام همون ورژن باشه به خدا کلافه شدم
quarttez5
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 406
تاریخ عضویت: سه شنبه 19 آذر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 5 دفعه
تشکر شده: 32 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط quarttez5 » چهار شنبه 19 فروردین 1394, 12:46 am

diujans2005 نوشته شده:این کارارو گفتم پشتیبانی هاستم انجام داده ولی بازم نشد که نشد
چرا
آخه آپگرید نمی خوام همون ورژن باشه به خدا کلافه شدم

شما یا میتونید از بکاب قبلی سایت استفاده کنید که همه چی مثل روز قبل آپگرید بشه یا اگه میخوان آپگرید کنید هاست خوب لازم میشه
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 39
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:00 am
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط mbselc » سه شنبه 16 خرداد 1396, 9:17 am

irteam_online نوشته شده:این ارور زمانی رخ می دهد که حجم دیتابیس شما زیاد بوده باشه و در زمان تعیین شده سرور نتونه دیتابیس رو ایمپورت و آپگرید کنه ، برای رفع مشکل به مدیر سرور خود بگویید حداقل برای یک روز مقادیر زیر را برای شما بالا ببرند تا بتوانید آپگرید را با موفقیت انجام دهید .

max_allowed_packet
wait_timeout
post_max_size
upload_max_filesize
max_execution_time
max_input_time
memory_limit

این اطلاعات را تغییر داد مدیر سرور ولی باز هم همون اررور رو میده چی کار کنم ؟‌میشه یکی راهنمایی کنه ؟‌
نمایه کاربر
amir
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 6227
تاریخ عضویت: شنبه 21 بهمن 1385, 12:00 am
محل اقامت: Server room
تشکر کرده: 354 دفعه
تشکر شده: 4111 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط amir » پنج شنبه 18 خرداد 1396, 10:53 am

سلام
بلافاصله وقتی به این ارور بر میخورین ارور لاگ رو ببینید تا مشخص بشه دقیقا مشکل کجاست تا بشه راه حل براش پیدا کرد
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 39
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:00 am
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط mbselc » شنبه 27 خرداد 1396, 1:12 am

amir نوشته شده:سلام
بلافاصله وقتی به این ارور بر میخورین ارور لاگ رو ببینید تا مشخص بشه دقیقا مشکل کجاست تا بشه راه حل براش پیدا کرد

اررور لوگ به شرح زیر است :

کد: انتخاب همه

[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 176
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 196
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 212
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 236
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 257
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 278
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 299
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 320
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 341
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 362
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 383
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 400
[17-Jun-2017 12:49:55 Asia/Tehran] PHP Warning:  mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 421  
[17-Jun-2017 12:49:57 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 446
[17-Jun-2017 12:49:57 Asia/Tehran] PHP Warning:  mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 463 
[17-Jun-2017 12:49:57 Asia/Tehran] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php on line 484
[17-Jun-2017 12:49:59 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method HijriCalendar::GregorianToHijri() should not be called statically in /home/topcenter/public_html/new/upgrade.php(3492) : eval()'d code on line 3
[17-Jun-2017 12:49:59 Asia/Tehran] PHP Fatal error:  Using $this when not in object context in /home/topcenter/public_html/new/mainfile.php on line 2114
آخرین ويرايش توسط 3 on mbselc, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 39
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:00 am
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط mbselc » سه شنبه 6 تیر 1396, 11:46 am

کسی نیست پاسخ بده ؟‌
نمایه کاربر
amir
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 6227
تاریخ عضویت: شنبه 21 بهمن 1385, 12:00 am
محل اقامت: Server room
تشکر کرده: 354 دفعه
تشکر شده: 4111 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط amir » چهار شنبه 7 تیر 1396, 12:47 am

سلام
از این خطا ها که نمیتونه باشه و در نتیجه به محدودیت های سرور برمیگرده ، باید تا اونجا که امکان داره timeout ها رو افزایش بدن
اگر بتونید موقت سایتتون رو روی یک هاست پرسرعت بزارین و به روز کنید و یا اینکه کلا بک آپ بگیرید و در لوکال هاست نسخه رو بروز کنید
نمایه کاربر
vahidmaster
مسئول انجمن
مسئول انجمن
پست: 391
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 79 دفعه
تشکر شده: 134 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط vahidmaster » چهار شنبه 7 تیر 1396, 1:17 am

با سلام .
فایل زیر را دانلود کنید و در جایگزین upgrade.php کنید . مجدد مراحل آپگرید رو برید انشالله مشکل حل میشه.
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[CENTER]قالب سبز به روزترین مرجع قالب و ابزار وبمسترها [/CENTER][CENTER]طراحی حرفه‌ای قالب نیوک[/CENTER][CENTER]www.GreenSkin.ir
[/CENTER]
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 39
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:00 am
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط mbselc » چهار شنبه 7 تیر 1396, 1:51 pm

amir نوشته شده:سلام
از این خطا ها که نمیتونه باشه و در نتیجه به محدودیت های سرور برمیگرده ، باید تا اونجا که امکان داره timeout ها رو افزایش بدن
اگر بتونید موقت سایتتون رو روی یک هاست پرسرعت بزارین و به روز کنید و یا اینکه کلا بک آپ بگیرید و در لوکال هاست نسخه رو بروز کنید



timeoutها تماما روی اعداد نامحدود قرار گرفتن اما باز هم مشکل پابرجا بود!
نمایه کاربر
mbselc
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 39
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:00 am
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط mbselc » چهار شنبه 7 تیر 1396, 2:20 pm

vahidmaster نوشته شده:با سلام .
فایل زیر را دانلود کنید و در جایگزین upgrade.php کنید . مجدد مراحل آپگرید رو برید انشالله مشکل حل میشه.


با سپاس فراوان با فایلی که دادید مشکل حل شد اما متاسفانه تمام اطلاعات با آشفتگی بسیار نمایش داده میشود به طور مثال انجمن بهم ریخته شده و هم چنین صفحات داخلی (بیشتر) پست ها هم میرود روی قالب lightblue و پیغام[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT] Sorry, such file doesn't exist... میدهد درصورت امکان راهنمایی بفرمایید

لینک آشفتگی انجمن و عدم کارکرد صفحات تاپیک : http://topcenter.tk/new/Forum/
لینک صفحات داخلی : http://bit.do/dxCGC (البته گوگل تب رو هم دستکاری کردم نشد)

با تشکر
نمایه کاربر
vahidmaster
مسئول انجمن
مسئول انجمن
پست: 391
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 79 دفعه
تشکر شده: 134 دفعه
تماس:

Re: ارور error in Importing ... برای آپگرید از 8.2 به 8.3

پست توسط vahidmaster » جمعه 9 تیر 1396, 1:39 am

mbselc نوشته شده:
vahidmaster نوشته شده:با سلام .
فایل زیر را دانلود کنید و در جایگزین upgrade.php کنید . مجدد مراحل آپگرید رو برید انشالله مشکل حل میشه.


با سپاس فراوان با فایلی که دادید مشکل حل شد اما متاسفانه تمام اطلاعات با آشفتگی بسیار نمایش داده میشود به طور مثال انجمن بهم ریخته شده و هم چنین صفحات داخلی (بیشتر) پست ها هم میرود روی قالب lightblue و پیغام[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT] Sorry, such file doesn't exist... میدهد درصورت امکان راهنمایی بفرمایید

لینک آشفتگی انجمن و عدم کارکرد صفحات تاپیک : http://topcenter.tk/new/Forum/
لینک صفحات داخلی : http://bit.do/dxCGC (البته گوگل تب رو هم دستکاری کردم نشد)

با تشکر

با سلام.
فکر میکنم پک نیوک 8.3 کامل جایگزین نشده و گرنه من رو خیلی از سایت ها تست کردم مشکلی نبوده .
یه زحمت بکشید .
1- یه دیتابیس ایجاد کنید , سپس دیتابیس نیوک 8.2 رو داخلش آپلود کنید .
2- فایل نیوک 8.3 یه فولدر بسازید آپلود کنید + فایل ضمیمه شده آپگرید .
3- اطلاعات دیتابیس رو وارد Config.php کنید.
مجدد مراحل رو برید . اگر دوست داشتین مشخصات هاست رو برای من ارسال کنید تا براتون درستش کنم .
اگر خواستین سریعتر در ارتباط باشین ای دی تلگرام : https://telegram.me/vahiddarbandi
موفق باشید .
[CENTER]قالب سبز به روزترین مرجع قالب و ابزار وبمسترها [/CENTER][CENTER]طراحی حرفه‌ای قالب نیوک[/CENTER][CENTER]www.GreenSkin.ir
[/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آپگريد از 8.2”