fmaa نوشته است:خدا رو شکر پس از این به بعد باید با این لهن صحبت کرد تو نیوک که کسی جوابت رو بده
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
شما می تونی درستش کنی برام .درسته به من ربطی نداره ولی شما ببین تمام تاپیکهای مشکلات که من تو سه تاش مشکل مطرح کردم هم من بدون جواب موندم و هم دیگران . به من ربطی نداره ولی وقتی یه همچین تاپیکهایی ایجاد میشه پس باید یکی باشه که جواب بده وگرنه که چرا ایجاد شده که بدون جواب می مونه .شما میگی من دچار مشکل شدم اون موزیک آنلاین در ادامه مطلب همه دچار این مشکل شدن تو همین تاپیک دو نفر به غیر من هم مطرح کردن .
خیلی ببخشید یه طوری حرف می زنید انگاری من و کاربران ویژه تعهد دادیم و امضا کردیم که جواب شما رو بدیم
من و بقیه کاربران ویژه هیچ مسئولیتی در قبال جواب دادن نداریم و اگه من جواب میدم نه پولی گیرم میاد,نه امتیاز ش برام مهمه و نه تعداد پست و فقط به عشق خودم به دیگران کمک می کنم
ما هم سایت برای خودمون راه انداختیم مدیران نیوک هم در جریان هستند و من مشهد هم که بودم با امیر جان حرف زدم و اگه مشکلی بود ایشون حتما به من می گفتن
در ضمن ما گناه که نمی خوایم کنیم سایت خدماتی هست
ولی خوب چون ما کلا رایگان کار کردیم و این همه مد و... قرار دادیم کاربرا فکر می کنن ما نوکرشون هستیم,یکی میاد تو سایت خودمون 100 تا فهش میده پس چرا مد یا فلان قرار نمیدین یکی اینجا پیغام خصوصی میزنه که فلان و فلان
نمی دونم این بی فرهنگی ها تا که ی ادامه داره و لی ما از این به بعد مد/قالب/ماژول و هر چیزی بسازیم در سایت خودمون قرار میدیم و رایگان هم به هیچ وجه قرار نمیدیم
چون با این اوضاع رایگان نباشه ملت می فهمن برای این آموزش ها چقدر وقت گذاشته شده و چه زحمت هایی کشیده شده البته منت نیست میگم که بعضی ها خجالت بکشن
بدرود.