[مشکلات] ایجاد تغییرات در نیوک

سئوالات خود را در مورد نیوک و ویرایش های دیگر در این انجمن مطرح نمائید

مديران انجمن: prince3, mashhadteam

پستتوسط loveless » چهارشنبه شهريور ماه 10, 1389 3:52 pm

loveless نوشته است:با سلام ..
طبقه آموزش‌های آقا Iman۶۴
من مد موزیک پلیر اونلاین رو نصب کردم اما یک قسمت از توضیحات ایشون رو متوجه نشدم.ایشون گفتند ؛
بعد از آپلود حتماً فایل install.php رو اجرا کنید تا جدولهای این مد نصب بشه.اگر این فایل رو اجرا نکنید هیچ اتفاقی نمی افته و مد کار نمیکنه.

اما من متوجه نمیشام باید چه کاری انجام داد اگه می‌شه دوستان یک توضیحی بدند که من هم متوجه بشم.

عضويت  / ورود

مثل این که کسی‌ نمیخواد این رو توضیح بده حتما باید تاپیک بزنم برای این سوال کوچیک ؟
نماد کاربر
loveless
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه مرداد ماه 20, 1389 4:30 pm
تشکر کرده: 118 بار
تشکر شده: 84 بار
امتياز: 2500

پستتوسط MusicBox » چهارشنبه شهريور ماه 10, 1389 3:58 pm

داداش اون یعنی این که باید این فایل رو اجرا کنی...مسیری که مد رو نصب کردی این تیکه Install.php رو اضافه کن بهش بعد اجراش کن تا نصب بشه.

نفهمیدی پ.خ بده...
مشترک گرامی
دسترسی به امضا مورد نظر امکان پذیر نمی باشد

برای نویسنده این مطلب MusicBox تشکر کننده ها:
loveless (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm)
رتبه: 0.76%

نماد کاربر
MusicBox
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه ارديبهشت ماه 19, 1389 4:30 pm
تشکر کرده: 137 بار
تشکر شده: 13 بار
امتياز: 385

پستتوسط Dany_7khat » پنج شنبه شهريور ماه 11, 1389 3:53 am

درود بر عزیزان...یه نفر به من بگه این قسمتی که داخل عکس من با Paint قرمز کردم خالیه..حدوداً اندازه 4تا ایتم خالیه...راهش چیه؟
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
پيوست ها
Jaye khali.JPG
Jaye khali.JPG (22.65 KiB) بازديد 345 بار
نماد کاربر
Dany_7khat
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه مرداد ماه 27, 1389 4:30 pm
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 60

پستتوسط diujans2005 » پنج شنبه شهريور ماه 12, 1389 11:55 pm

سلام :

من دیتابیم رو از هاست گیگفا به هانوفر ای تی منتقل کردم .

الان مشکل اصلی من اینه که چرا بلوک آمار بازدیدم خود به خود به صورت انگلیسی در می آید و اینکه بعضی از آیکن ها هم انگلیسی میشه .

علتش رو خواهشن بگین

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود

نماد کاربر
diujans2005
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه مهر ماه 2, 1387 5:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
امتياز: 148

پستتوسط sepehrkabir » جمعه شهريور ماه 12, 1389 1:18 am

Dany_7khat نوشته است:درود بر عزیزان...یه نفر به من بگه این قسمتی که داخل عکس من با Paint قرمز کردم خالیه..حدوداً اندازه 4تا ایتم خالیه...راهش چیه؟
عضويت  / ورود

فایل view topic body  رو اینجا بزارین!
نماد کاربر
sepehrkabir
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 13, 1389 4:30 pm
تشکر کرده: 4 بار
تشکر شده: 3 بار
امتياز: 253

پستتوسط UrPatogh » جمعه شهريور ماه 12, 1389 8:59 am

majid_rok نوشته است:
aminb نوشته است:با اجازه آقا میلاد...
دوستانی که احیانا در انجمن سایتشون از مد آخرین ارسال‌های انجمن به صورت رونده استفاده میکنن یا در کل قبلا در فایل  page_header.php تغییراتی دادن و الآن میخوان مد عضویت سریع انجمن رو هم داشته باشن مطابق آموزش زیر عمل کنن:

از مسیر modules\Forums\includes فایل page_header.php رو با یک ادیتور مناسب باز کنید و دنبال کد زیر بگردید(یک خط مانده به آخر):
کد: انتخاب همه
$template->pparse('overall_header');

و بعد از آن کد زیر رو اضافه کنید:
if(is_user($user)){echo "";} else {echo "";?>
<center>
     به انجمن سايت خوش آمديد- شما مي توانيد در کمتر از 1 دقيقه به صورت رايگان به عضويت انجمن در بياييد و از تمام امکانات آن استفاده کنيد.<br><br>
                <form action ="modules.php?name=Your_Account" method ="post">     
     نام کاربري:
     <input type="text" class="bginput" name="ya_username" maxlength="15" value="" style="width:70px" />
   نام اصلي:
     <input type="text" class="bginput" name="ya_realname" maxlength="15" value="" style="width:70px" />

پسورد:
     <input type="password" class="bginput" name="user_password" size="25" maxlength="50" value="" style="width:70px" />
     تکرار پسورد:
     <input type="password" class="bginput" name="user_password2" size="25" maxlength="50" value="" style="width:70px" />
     ايميل:
     <input type="text" class="bginput" name="ya_user_email" size="25" maxlength="50" value="" dir="ltr" style="width:70px" />
     تکرار ايميل:
     <input type="text" class="bginput" name="ya_user_email2" size="25" maxlength="50" value="" dir="ltr" style="width:70px" /><br><br>
<input type="hidden" name="op" value="new_confirm">
<input type="hidden" name="user_allow_viewonline" value="1">
<input type="submit" value="ثبت نام"></td></form>
</td>
</table></span></center>
<br>

<?
echo" ";
      }

///echo "";

echo "";

echo "
    </table>
    </div>     
   </td>
  </tr>
</table><br />";

سلام

من این کد رو میزارم همش علامت سوال نشون میده نوشته رو ؟

با سلام من وقتی این کد رو قرار میدم آخر شکل قالب سایتم بهم میریزه مثل شکل پایین

قبل گذاشتن کد :

عضويت  / ورود

بعد گذاشتن کد که بهم میریزه :

عضويت  / ورود

یکی یه لطف کنه گه چطور درستش کنم با کد ها هم ور رفتم ولی باز مثل اولش نشد .

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

تاريخ عضويت: شنبه تير ماه 26, 1389 4:30 pm
تشکر کرده: 241 بار
تشکر شده: 22 بار
امتياز: 1562

پستتوسط UrPatogh » شنبه شهريور ماه 13, 1389 12:34 am

سوال اولم که بدون جواب موند یه مشکل جدی که الان چند وقته باهاش دارم

ببینید من وقتی این مد رو فعال کردم :

sajjadsalemi نوشته است:
Mp3 Player با قابلیت مدیریت از کنترل پنل نیوک برای اخبار

دیگه ارسال مطلب رو سایتم رو نمیتونم تاریخش رو برای مثلا" فردا تنظیم کنم که بره رو سایت ( زمان مطلب ارسالی منظورمه) حالا وقتی دو باره شاخه نیوز رو تو هاست بر میگردونم زمان ارسالی مطلب درست میشه ولی ارسال مطلب فوری دیگه کار نمیکنه ؟؟؟؟ مشکل کجاست آیا دیگران این مشکل رو ندارند . من پیدا کردم مشکل از فایل index این مد هستش که باید جایگزین کرد !!!!!

تعهد پـر ... قول پـر ... اعتماد پـر

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط RapoPopi » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 7:01 am

RapoPopi نوشته است:
RapoPopi نوشته است:با سلامخدمت دوستان گرامی آا اینآموزش پست های مفید اشکال داره توی آموزش گفته شده که در viewtopic.php کد
$thanks_received = $lang['Thanks_thanked_1'] . ' : ' . $user_row['user_thanks_received'];

رو پیدا کنید ولی داخل کد های نیوک کدی نیست و کدی که موجود هست این هست
$thanks_received = $lang['Thanks_thanked_1'] . ' ' .$user_row['user_thanks_received'] . ' ' . $lang['Thanks_thanked_2'] . '' . $thanked_post_count['thanks_count'] . ' ' .$lang['Thanks_thanked_3'];

این مشکل که ماله قبله هنوز در انتظار جوابیم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مشکل دوم من قبلا مد اخرین ارسال های تالار گفتمان در خود تالار از لینک
عضويت  / ورود
نصب کردم الان اگه بخوام فایل اقا میلاد که برای عضویت سریع هست روجایگزین کنم این مد ای بین میره میخواستم اگه یمشه او مد عضویت سریع رومثل سجاد آموزش بزارید که خدمون به صورت دستی درست کنیم و هر 2 مد روداشته باشیم

اینا مشکلات قبلی که حل نشده
عضويت  / ورود
ولی مشکل جدید من هم مشکل همین دوست عزیزمون fmaa هست که بعد از فعال کردنمد پخش انلاین نمیشه برای خبر ها زمان ارسال تعیین کرد که الان خودم نیازدارم به تعیین زمان ممنون میشم از دوستانی که به این مشکلات رسیدگی کنند
نماد کاربر
RapoPopi
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه دي ماه 15, 1388 5:30 pm
تشکر کرده: 53 بار
تشکر شده: 28 بار
امتياز: 949

پستتوسط SoltanMusic » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 9:21 am

Dany_7khat نوشته است:درود بر عزیزان...یه نفر به من بگه این قسمتی که داخل عکس من با Paint قرمز کردم خالیه..حدوداً اندازه 4تا ایتم خالیه...راهش چیه؟
عضويت  / ورود

فایل viewtopic_body را زمینه کنید تا درست کنم
نماد کاربر
SoltanMusic
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 19, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 191 بار
تشکر شده: 88 بار
امتياز: 8281

پستتوسط UrPatogh » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 5:38 am

باز میگن مشکلات رو تو تاپیک مشکلات بگین ، آخه هیچ کی به تاپیک مشکلات نگاه نمی کنه !

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط UrPatogh » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 2:49 pm

چرا کسی جواب نمیده ، نباید مدیران سایت میزاشتن کاربرای ویژه برای خودشون سایت بزنن که این طور تاپیکهای مشکلات نیک بدون جواب بمونه !!!!!!

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط diujans2005 » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 6:27 pm

من می خوام روی هر صفحه ام جداگونه پسورد برای ورود هر کاربر بزارم چکار باید بکنم ؟

عضويت / ورود

نماد کاربر
diujans2005
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه مهر ماه 2, 1387 5:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
امتياز: 148

پستتوسط SoltanMusic » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 8:27 pm

fmaa نوشته است:چرا کسی جواب نمیده ، نباید مدیران سایت میزاشتن کاربرای ویژه برای خودشون سایت بزنن که این طور تاپیکهای مشکلات نیک بدون جواب بمونه !!!!!!

بفرمائید یک لیوان آب سرد
عضويت  / ورود

به اعصاب خودتون مسلط باشید / دوست عزیز کابرایی که از این قابلیت استفاده میکنند فقط شما با این مشکل پیدا کردی ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ / در مورد اینکه کاربران ویژه رفتن سایت زدن این به خودشون مربوط میشه حتی به ناسا هم ارتباطی نداره چه برسه به ......... /

پیشنهاد : این قابلیت رو بدید کسی که بلده نصب کنه به زور سوار کاری که بلد نیستین نشید !

موفق باشید
عضويت  / ورود

نماد کاربر
SoltanMusic
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 19, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 191 بار
تشکر شده: 88 بار
امتياز: 8281

پستتوسط UrPatogh » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 4:26 am

خدا رو شکر پس از این به بعد باید با این لهن صحبت کرد تو نیوک که کسی جوابت رو بده
عضويت  / ورود

شما می تونی درستش کنی برام .درسته به من ربطی نداره ولی شما ببین تمام تاپیکهای مشکلات که من تو سه تاش مشکل مطرح کردم هم من بدون جواب موندم و هم دیگران . به من ربطی نداره ولی وقتی یه همچین تاپیکهایی ایجاد میشه پس باید یکی باشه که جواب بده وگرنه که چرا ایجاد شده که بدون جواب می مونه .شما میگی من دچار مشکل شدم اون موزیک آنلاین در ادامه مطلب همه دچار این مشکل شدن تو همین تاپیک دو نفر به غیر من هم مطرح کردن .
نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط milad-bushehr » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 6:38 am

fmaa نوشته است:خدا رو شکر پس از این به بعد باید با این لهن صحبت کرد تو نیوک که کسی جوابت رو بده
عضويت  / ورود

شما می تونی درستش کنی برام .درسته به من ربطی نداره ولی شما ببین تمام تاپیکهای مشکلات که من تو سه تاش مشکل مطرح کردم هم من بدون جواب موندم و هم دیگران . به من ربطی نداره ولی وقتی یه همچین تاپیکهایی ایجاد میشه پس باید یکی باشه که جواب بده وگرنه که چرا ایجاد شده که بدون جواب می مونه .شما میگی من دچار مشکل شدم اون موزیک آنلاین در ادامه مطلب همه دچار این مشکل شدن تو همین تاپیک دو نفر به غیر من هم مطرح کردن .

خیلی ببخشید یه طوری حرف می زنید انگاری من و کاربران ویژه تعهد دادیم و امضا کردیم که جواب شما رو بدیم
من و بقیه کاربران ویژه هیچ مسئولیتی در قبال جواب دادن نداریم و اگه من جواب میدم نه پولی گیرم میاد,نه امتیاز ش برام مهمه و نه تعداد پست و فقط به عشق خودم به دیگران کمک می کنم
ما هم سایت برای خودمون راه انداختیم مدیران نیوک هم در جریان هستند و من مشهد هم که بودم با امیر جان حرف زدم و اگه مشکلی بود ایشون حتما به من می گفتن
در ضمن ما گناه که نمی خوایم کنیم سایت خدماتی هست
ولی خوب چون ما کلا رایگان کار کردیم و این همه مد و... قرار دادیم کاربرا فکر می کنن ما نوکرشون هستیم,یکی میاد تو سایت خودمون 100 تا فهش میده پس چرا مد یا فلان قرار نمیدین یکی اینجا پیغام خصوصی میزنه که فلان و فلان
نمی دونم این بی فرهنگی ها تا که ی ادامه داره و لی ما از این به بعد مد/قالب/ماژول و هر چیزی بسازیم در سایت خودمون قرار میدیم و رایگان هم به هیچ وجه قرار نمیدیم
چون با این اوضاع رایگان نباشه ملت می فهمن برای این آموزش ها چقدر وقت گذاشته شده و چه زحمت هایی کشیده شده البته منت نیست میگم که بعضی ها خجالت بکشن
بدرود.
--------- در حال خدمت مقدس سربازی ---------

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب milad-bushehr تشکر کننده ها: 6
Aquaquest (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), RapoPopi (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), WTJ (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), raminn (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), sajjadsalemi (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), xersis (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm)
رتبه: 4.55%

نماد کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

تاريخ عضويت: چهارشنبه ارديبهشت ماه 23, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 953 بار
تشکر شده: 1704 بار
امتياز: 22514

قبليبعدي

بازگشت به عمومي نيوك

چه کسي حاضر است ؟