milad-bushehr نوشته است:arimankan نوشته است:milad-bushehr نوشته است:arimankan نوشته است:آخه عزیز من این آموزش خیلی اعصاب آدم رو خورد میکنه که.هی اینو پیدا کن هی جاش این یکی رو بذار.خودت ویرایش کرده رو واسه دانلود میذاشتی دیگه
بفرما چاهی هم هستا؟
شما هم خدا می خوای هر خرما؟
این همه آموزش قرار داده شده بازم این حرفا هست
ما از کجا بدونیم شما از کدوم ادیتور استفاده می کنید؟قدیم یا جدید؟
دوم برای مثال مد اول رو قرار میده اماده برای شما +فایلش بعد مد دوم رو آموزش میده به نظرت فایل رو چطوری قرار بده که مد اول که قرار داده بودی حذف نشه؟
یکم فکرم کنید بعد این حرفا رو بزنید.
دوست عزیز جناب milad-bushehr شما تا این اندازه میدونی.من از کجا بدونم به ادیتور ربط داره؟
از کجا بدونم به مد قبلی که نصب بوده ربط داره؟
شما هم اگه جای من بودی میگفتی بجای این همه دنگ و فنگ فایل رو بذار. تازه یه مسئله دیگه هم هست.فرض می کنیم که در حالت های مختلف مشکل ایجاد کنه.این حالت ها اگه فرضا ویرایش مخصوص خودشون رو لازم داشته باشن هم ایشون که میتونست چند فایل رو واسه حالتهای مختلف (چه میدونم حذف بشه نشه ادیتور قدیمی جدید) بذاره.اینهمه زحمت کشید اینم روش.
بعدشم جناب milad-bushehr شما درسته کاربر ویژه هستی.ولی دلیل نمیشه تا یه کلمه انتقاد می کنیم بیای بگی ...
در ضمن من از شما انتقاد نکردم که داری جواب میدی.من از جناب sajjadsalemi انتقاد کردم.یه انتقاد کوچیک.همین!
من گفتم کاربر ویژم و هر طوری خواستم می تونم کاربرا حرف بزنم؟
اول اینکه من به کسی بی احترامی نکردم و نمی کنم حتی شما
تندم برخورد نکردم چیزایی که لازم بود گفتم
منم هیچوقت چنین فکری نمی کنم که فایل های آماده قرار بگیره
موفق باشید.
arimankan جان الحق که خیلی بی چشم و رو هستی
این آموزش هارو سجاد عزیز به ساختی برا ما نهیه کرده و میلاد عزیز هم لطف می کنن تو این کار هم کمک می کنند و هم زمانی که سجاد عزیز نیست به ما کمک میکنه.
بعد همون طور که گفتن اول اینکه 2 نوع ادیتور داریم و 4 نوع قالب یعنی 8 نوع فایل که جدیدا سجاد لطف کرد و مد گذاشت و 4 مد هم که باشه میشه 32 نوع تالار گفتمان هیچ می دونی که ساختن اینا چقدر وقت می بره؟
هیچ می دونی سجاد برای هر خط این برنامه ها چقدر زحمت کشیده؟ همین دیگه 300 خط رو تو 2 ثانیه کپی می کنی و هیچی حالیت نیست و به رنکت مینازی. اگر رنکت با اسپم نبود اینا رو درک میکردی که سجاد و میلاد چه قدر به ما لطف داشتن که اینارو برای ما مجانی میزارند.
حقت بود بری سرویس از نیوک تا حالیت می شد چه محبتی سجاد در حقت کرده ..
آقا سجاد حرف های ایشون رو ندید بگیر. دست خوش داری مشتی
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |