چندتا پیشنهاد

نظرات و پیشنهادات خود را در این انجمن مطرح نمائید

چندتا پیشنهاد

پستتوسط alishahvali » جمعه اسفند ماه 21, 1388 7:53 pm

سلام و خسته نباشید به تمام مدیران و کاربران زحمت کش نیوک

یه چند تایی پیشنهاد دارم که فکر میکنم باعث بهتر شدن نیوک باشه

1- اگه میشه یه امکانی به سیستم بدین که مدیر بتونه سایت را فعال و یا غیر فعال کنه و دلیل غیر فعال بودن سایت را هم بده و همچنین در حین غیر فعال بودن سایت مدیر بتونه صفحه اصلی را ببینه.(یه جورایی سایت برای کاربران حالت Offline داشته باشه)
مثل سیستم دیتالایف

2-یه قابلیتی به سیستم بدین که مدیر هر موقع که از طریق Admin.php لوگین میشه توی صفحه اصلی اسم و آواتارش توی منوی کاربری باشه.
العان وقتی مدیر لوگین میکنه میتونه با یه یوزر دیگه هم بیاد داخل(به نظر من اگه اینجوری نباشه بهتره)

3-وقتی که کاربر کلمه عبورش را اشتباه وارد میکنه هیچ پیغامی مبنی بر اشتباه بودن کلمه عبور بهش نمایش داده نمیشه اگه این مورد را هم درست کنید بهتر میشه.

ممنون میشم اگه رسیدگی کنید
ای کاش یکم بیشتر به سوالات توجه میشد...
نماد کاربر
alishahvali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آبان ماه 2, 1388 5:30 pm
تشکر کرده: 5 بار
تشکر شده: 5 بار
امتياز: 332

Re: چندتا پیشنهاد

پستتوسط Amir_Masoud » جمعه اسفند ماه 21, 1388 8:18 pm

alishahvali نوشته است: اگه میشه یه امکانی به سیستم بدین که مدیر بتونه سایت را فعال و یا غیر فعال کنه و دلیل غیر فعال بودن سایت را هم بده و همچنین در حین غیر فعال بودن سایت مدیر بتونه صفحه اصلی را ببینه.(یه جورایی سایت برای کاربران حالت Offline داشته باشه)
مثل سیستم دیتالایف

این قابلیت در نیوک وجود داره دوست عزیز،وقتی شما سایت را از دسترس خارج می کنید و وارد منوی مدیریت می شوید،در بالای سایت نوشته شده saite closed خوب پس شما می توانید سایت را مشاهده کنید

alishahvali نوشته است:یه قابلیتی به سیستم بدین که مدیر هر موقع که از طریق Admin.php لوگین میشه توی صفحه اصلی اسم و آواتارش توی منوی کاربری باشه.
العان وقتی مدیر لوگین میکنه میتونه با یه یوزر دیگه هم بیاد داخل(به نظر من اگه اینجوری نباشه بهتره)

بله دوست عزیز این قابلیت هم وجود داره البته نام کاربری GOD به هیچ عنوان نمایش داده نمیشه،شما باید یه نام کاربری جدید ایجاد کنید و سپس از طریق ویرایش مدیران آن نام کاربری را مدبر کنبد.

alishahvali نوشته است:وقتی که کاربر کلمه عبورش را اشتباه وارد میکنه هیچ پیغامی مبنی بر اشتباه بودن کلمه عبور بهش نمایش داده نمیشه اگه این مورد را هم درست کنید بهتر میشه.

خوب پس چه پیغامی برای کاربر نمایش داده بشه؟!
نماد کاربر
Amir_Masoud
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دي ماه 27, 1388 5:30 pm
تشکر کرده: 275 بار
تشکر شده: 569 بار
امتياز: 7898

پستتوسط alishahvali » جمعه اسفند ماه 21, 1388 8:42 pm

شرمنده این ها را نمی دونستم

ولی در مورد آخری باید یه پیغامی بیاد و بگه این یوزر و پسی که وارد کردن اشتباهه

ولی من تا حالا ندیدم چنین پیامی بیاد!