سوال در مورد اتصال ماژول وبسرویس به سایت نیوکی

ماژول هاي نيوك فارسي
نمایه کاربر
Beatbox
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 90
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 خرداد 1392, 12:08 pm
محل اقامت: گیلان
تشکر کرده: 28 دفعه
تشکر شده: 6 دفعه
تماس:

سوال در مورد اتصال ماژول وبسرویس به سایت نیوکی

پست توسط Beatbox » دو شنبه 9 دی 1392, 5:39 am

با عرض سلام خدمت همه ی اساتید ، من الان چند ماهی هست که من سر یه مسئله ای گیر کردم

من یه سایت دارم http://beatbox.ir و در اون درگاه پرداخت قرار دادم ، ولی این درگاه پرداختی که من به سایت متصل کردم به این شکله

http://beatbox.ir/Dargah%20MihanPal/index.php

اما من میخوام درگاهی داشته باشم که خودم بتونم قیمت رو از قبل تعیین کنم و بعد از خرید یه لینکی برای خریدار نمایش بدم ، اما متسافانه نمیدونم چه کاری انجام بدم !

در این زمینه توی سایت میهن پال (جایی که ازش درگاه گرفتم) یه توضیحاتی نوشته به شرح زیر ، اما من نمیدونم با اینا چیکار کنم اگه یکی از شما اساتید بتونه اینارو برام کلا یه کد درست کنه که من بتونم با هاش کار کنم ازش ممنون میشم

کد: انتخاب همه

جهت اتصال به وبسرویس باید در سرور مشتری کتابخانه SOAP فعال باشد ، اگر فعال نبود میتوانید از nusoap استفاده کنید .
نکات عمومی : 
	pin فروشنده یک رشته هست که فروشنده ملزم به نگهداری این کد هست و در هر تراکنش لازم هست که استفاده کند .	
    پس از اجرای درخواست ، یک شناسه au برگردانده میشود ، اگر au بیشتر از 8 کاراکتر بود عملیات موفقیت آمیز بوده اگر نه au شامل یک عدد منفی هست که کد خطا را نشان میدهد .
مراحل انجام عملیات پرداخت : 
پس از انجام عملیات سفارش شما باید یک request به وبسرویس بدهید تا au تراکنش با توجه به اطلاعات ارسالی ساخته شود .
اطلاعات ارسالی شامل 
pin : پین کد درگاه (الزامی)
price : مبلغ به تومان (الزامی)
callback : آدرس برگشت به سایت (الزامی)
order_id : شناسه فاکتور مشتری 
description: توضیحات
bank : بانک مورد استفاده تراکنش
هست که موارد پین و مبلغ و آدرس کالل بک الزامی هست .
به جای bank میتوانید هیچی نفرستید در این صورت بانک پیشفرض سیستم انتخاب میشود ، یا میتوانید به انتخاب خودتان ، پارامتر یک بانک موجود در میهن پال را ارسال کنید به طور مثال اگر mellat بنویسید تمام تراکنشها از طریق بانک ملت انجام میشود . 
کد خطای جدید به سیستم اضافه شده اگر اسم بانکی بنویسید که در سیستم میهن پال موجود نباشد یا حذف شده باشد خطای -14 برگشت داده میشود . 
برای اطلاع از لیست بانکها یک تیکت به مدیریت ارسال کنید تا لیست بانکهای موجود اعلام شود .
بعد از دریافت au و مطمئن شدن از صحتش میتوانید مشتری را به آدرس پرداخت بفرستید .


$client
 = 
new
 
SoapClient
(
"
http://mihanpal.com/index.php/payment2/wsdl
"
)
;    
$pin
 = 
"
1cd3835c29xx
"
 ;  
$price
 = 
3500
 ; 
//
 تومان 
  
$callback
 = 
"
http://example.org/callback.php
"
;  
$order_id
 = 
123456
;  
$description
 = 
"
تراکنش سایت رضا
"
;  
$bank
 =
"
mellat
"
 ; 
//
 auto , parsian , gardeshgari
    
$au
 = 
$client
->
request
(
$pin
 , 
$price
 , 
$callback
 , 
$order_id
 , 
urlencode
(
$description
)
,
$bank
 
)
;  
if
(
strlen
(
$au
)
 >=
8
)
    
header
(
"
location: http://mihanpal.com/index.php/paymentgateway/?au=
{$au}
"
)
;  
else
    
echo
 
"
خطایی رخ داد : شماره خطا 
"
 . 
$au
;


اگر استفاده از soap در سرور مشتری مقدور نبود میتوانید کلاس nusoap را include کنید و دستورات بالا را به اینصورت بنویسید .


include_once
(
"
nusoap.php
"
)
;  
$client
 = 
new
 
nusoap_client
(
"
http://mihanpal.com/index.php/payment2/wsdl
"
, 
"
wsdl
"
)
;    
$pin
 = 
"
1cd3835c29xx
"
 ;  
$price
 = 
3500
 ; 
//
 تومان 
  
$callback
 = 
"
http://example.org/callback.php
"
;  
$order_id
 = 
123456
;  
$description
 = 
"
تراکنش سایت رضا
"
;  
$bank
 =
"
mellat
"
 ; 
//
 auto , parsian , gardeshgari
    
$au
 = 
$client
->
call
(
"
request
"
,
array
(
$pin
 , 
$price
 , 
$callback
 , 
$order_id
 , 
urlencode
(
$description
)
,
$bank
)
)
;  
if
(
strlen
(
$au
)
 >=
8
)
    
header
(
"
location: http://mihanpal.com/index.php/paymentgateway/?au=
{$au}
"
)
;  
else
    
echo
 
"
خطایی رخ داد : شماره خطا 
"
 . 
$au
;


چنانچه au برگشتی یک عدد منفی بود یعنی یک خطا رخ داده است . کد خطاهای برگشتی درجدول پائین موجود هست . اگر au صحیح بود مشتری به آدرس داده شده فرستاده میشود تا مستقیم به درگاه بانک هدایت شود ، بعد از پایان عملیات پرداخت مشتری به آدرس کال بک برگشت داده میشود . 
در آدرس کالل بک پارامترهای order_id , au اضافه میشود ، آدرس کال بک برای مثال بالا چیزی شبیه زیر هست و http://example.org/callback.php?order_id=123456&au=12aabbccddee شما باید باتوجه به order_id خودتان ، مبلغ درخواستی را از دیتابیس واکشی کنید و بعد با استفاده از au و مبلغ پرداختی که دارید ، صحت تراکنش را بررسی کنید ، اگر تراکنش صحیح باشد عدد 1 برگردانده میشود در غیر اینصورت عددی منفی برگردانده میشود که شامل کد خطاست . 
صحت اعتبار سنجی پرداخت به شکل زیر است . 
(لازم به ذکر است شما باید au را در دیتابیس خود ذخیره کنید ، میتوانید با استفاده از au تراکنش مورد نظر را پیگیری کنید .) 


$order_id
 = 
(
int
)
 
$_GET
[
"
order_id
"
]
;  
$au
 = 
$_GET
[
"
au
"
]
;  
$price
 = 
3500
 ; 
//
 SELECT `price` FROM `order_tbl` WHERE `id`={$order_id}
  
$pin
 = 
"
1cd3835c29xx
"
 ;    
$client
 = 
new
 
SoapClient
(
"
http://mihanpal.com/index.php/payment2/wsdl
"
)
;  
$result
 = 
$client
->
verify
(
$pin
,
$au
,
$price
)
;    
if
(
 ! 
empty
(
$result
)
 
and
 
$result
 == 
1
)
    
echo
 
"
پرداخت موفقیت آمیز بوده است .
"
;  
else
    
echo
 
"
خطایی رخ داد : شماره خطا 
"
 . 
$result
;


اگر استفاده از soap در سرور مشتری مقدور نبود میتوانید کلاس nusoap را include کنید و دستورات بالا را به اینصورت بنویسید .


$order_id
 = 
(
int
)
 
$_GET
[
"
order_id
"
]
;  
$au
 = 
$_GET
[
"
au
"
]
;  
$price
 = 
3500
 ; 
//
 SELECT `price` FROM `order_tbl` WHERE `id`={$order_id}
  
$pin
 = 
"
1cd3835c29xx
"
 ;    
include_once
(
"
nusoap.php
"
)
;  
$client
 = 
new
 
nusoap_client
(
"
http://mihanpal.com/index.php/payment2/wsdl
"
, 
"
wsdl
"
)
;    
$result
 = 
$client
->
call
(
"
verify
"
 , 
array
(
$pin
,
$au
,
$price
)
)
;    
if
(
 ! 
empty
(
$result
)
 
and
 
$result
 == 
1
)
    
echo
 
"
پرداخت موفقیت آمیز بوده است .
"
;  
else
    
echo
 
"
خطایی رخ داد : شماره خطا 
"
 . 
$result
;




سئو کار حرفه ای : 09368916424 / کارش حرف نداره
نمایه کاربر
bahramr2012
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 152
تاریخ عضویت: پنج شنبه 27 تیر 1392, 3:39 am
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 28 دفعه
تماس:

Re: سوال در مورد اتصال ماژول وبسرویس به سایت نیوکی

پست توسط bahramr2012 » دو شنبه 9 دی 1392, 5:59 am

لطفا از سامانه پشتیبانی نیوک کمک بگیرید

http://support.phpnuke.ir
قالب های قرارداده شده توسط کاربران
تالارگفتمان IPBoard (مهم)
مد استایل دمو
[CENTER]اگریک روزی هنگام پاسخ دادن به سوال کسی غروربرت داشت به روزاولی که خودت شروع کردی فکرکن[/CENTER][CENTER]

[/CENTER]
tarenoco
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 21
تاریخ عضویت: چهار شنبه 16 بهمن 1392, 9:41 am

Re: سوال در مورد اتصال ماژول وبسرویس به سایت نیوکی

پست توسط tarenoco » شنبه 26 بهمن 1392, 11:14 am

سلام میشه قسمت پرداخت رو اختصاصی کرد ؟
ای بشر گرچه خلق شده ای ولی برخیز و ثابت کن که اشرف مخلوقاتی!
طراحی سایت سئو
نمایه کاربر
datairan
عضو تیم پشتیبان
عضو تیم پشتیبان
پست: 2170
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 مرداد 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 275 دفعه
تماس:

Re: سوال در مورد اتصال ماژول وبسرویس به سایت نیوکی

پست توسط datairan » شنبه 26 بهمن 1392, 5:24 pm

سلام
سايت مذكور http://beatbox.ir كپي رايت نيوك را برداشته
با توجه به قوانين سايت نمي توانيم به شما كمكي كرد
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “ماژول ها”