ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

ماژول هاي نيوك فارسي
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » سه شنبه 28 تیر 1390, 1:50 pm

آقاای نایت ملودی ببخشید شما میگی داخل public- html آنزیپ کنیم

آخه اونجا که نمیشه چون نیوک نصبه ونیوکم پوشه های admin o image داره اگه اونجا بندازیم

جایگزین این فایل ها میشه چون ای ماژول دو تا پوشه image o admin داره

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » سه شنبه 28 تیر 1390, 8:26 pm

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایه کاربر
nightmelodi
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 25
تاریخ عضویت: جمعه 27 خرداد 1390, 6:39 pm
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط nightmelodi » سه شنبه 28 تیر 1390, 10:38 pm

saharziaye نوشته شده:ببخشید replace چجوریه ؟ بعد کجاست ؟؟

بفرما اینم replace که باید در روت اصلی سایتت آپ کنی بدش این آدرس رو وارد http://www.youradrees.com/ReplaceURL.php میکنی فقط بجای youradrees آدرس سایت خودتو بزن موفق باشی اگه جواب داد یه تشکریم از ما بکن تصویر
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
nightmelodi
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 25
تاریخ عضویت: جمعه 27 خرداد 1390, 6:39 pm
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط nightmelodi » سه شنبه 28 تیر 1390, 10:41 pm

saharziaye نوشته شده:آقاای نایت ملودی ببخشید شما میگی داخل public- html آنزیپ کنیم

آخه اونجا که نمیشه چون نیوک نصبه ونیوکم پوشه های admin o image داره اگه اونجا بندازیم

جایگزین این فایل ها میشه چون ای ماژول دو تا پوشه image o admin داره

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیز جان جایگزین نمشه خیالت راحت شما همونجا آپ کن چیزی نمشه تصویر
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » چهار شنبه 29 تیر 1390, 10:45 pm

Teh_Music نوشته شده:
saharziaye نوشته شده:بعد ببخشید منظورتون این قسمته ؟؟؟



تصویر


بعد به این شکل در میاد؟؟؟؟؟ البته به جای اولد و نیو آدرسو میزاریم


http://www.up.vatandownload.com/images/ ... ajonxq.gif


تصویر


دوست عزیز شما کد ها رو باید نوبت به نوبت replace کنین نه همرو بزارین کد اول رو بزارین دامنه ها رو جایگزین کنین replace بزنین بعد برین سراغ کد بعدی









==.>>>>>>


ببخشید آقای تهران موزیک

سوالم از شما بود گفتین ریپلیس کنید بعد بعدی رو وارد کنیید یعنی چجوری میشه؟ ریپلیس کرد ؟
نمایه کاربر
nightmelodi
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 25
تاریخ عضویت: جمعه 27 خرداد 1390, 6:39 pm
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط nightmelodi » پنج شنبه 30 تیر 1390, 2:53 pm

ببخشید که نظر میدم اما به نظر من اکه از همون ReplaceURL استفاده کنی که همه ی این کاراره خودش به طور اتوماتیک انجام میده خیلی بهتره تصویر
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » پنج شنبه 30 تیر 1390, 3:01 pm

نصبش کردم کار باهاش چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایه کاربر
nightmelodi
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 25
تاریخ عضویت: جمعه 27 خرداد 1390, 6:39 pm
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط nightmelodi » پنج شنبه 30 تیر 1390, 9:59 pm

اول باید این کارو انجام بدی فایلیو که دانلود مردیو با note pad باز کن داخلش این عبارتو میبینی:((ادرس سایت فی.لت.ر شده)) وهمچنین اینو:(( آدرس سایت جدید)) که باید جای این عبارت ها آدرس قبلب و جدید رو وارد کنی و save کنی بعدش فایلو در public- html آپ کن(اگر از قبل آپ کردی حتما قبلیو پاک کنش)


بعد از این که آنزیپ کردی(حتما در صفحه اول هاستت public- htm آنزپ کن) بدش این آدرسو تو مرورگرت وارد کن و enter بزن تا صفحه اش باز شه
http://www.adrese sitet/ReplaceURL.php

موفق باشی تصویر تصویر..... بهتره که فایل زیرو دانلود کنی و تغییراتو روی این انجام بدی
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » جمعه 31 تیر 1390, 12:29 am

ببخشید یک سوال الان

مثلان رپفا دامنه http://www.rapfa1.com فی.لت.ر میشه میره به یعنی وصل میشه به http://www.rapfa2.com

یکی اگه با فیلشکن بیاد به http://www.rapfa1.com وصل میشه به دامنه جدید http://www.rapfa2.com خوب این بازدید او جدیددی رو بالا میبره

میخوام بدونم با این روش که مثلان میبریم به دامنه جدید دامنه قبلی http://www.rapfa1.com چیکار کنیم وقتی با فیل-شکن باز میکنن وصل بشه به دامنه جدید ؟
نمایه کاربر
nightmelodi
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 25
تاریخ عضویت: جمعه 27 خرداد 1390, 6:39 pm
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط nightmelodi » جمعه 31 تیر 1390, 12:57 am

والااااااااااااا اینو نمیدونم که مصلا هرکه بره به آدرس قبلی بیاد به ادرس جدید...الان مشکلی که داشتین حل شد مربوط به فی.لت.ر ؟
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » جمعه 31 تیر 1390, 6:33 pm

نه هنوز تصمیم نگرفتم ولی تورو خدا کمک کنید آخه یه راهی هست اگه ما از راه php myadmin یعنی دامنه های قبلی که فی.لت.ر شدن هیچی

دیگه باهاشون سایت و نمیشه باز کرد یا به جدیده وصل نمیشن با فیلشکن

من میخوام دامنه قبلیا بیان به جدید ه چجوریه ؟
نمایه کاربر
javad75
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 888
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 اسفند 1389, 8:33 pm
محل اقامت: Net---->PHPnuke
تشکر کرده: 62 دفعه
تشکر شده: 202 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط javad75 » جمعه 31 تیر 1390, 6:37 pm

سلام فكر كنم شما مي خواهيد كاري مثل اين سايت انجام بديد درسته

gooshnavaz.com
اگه مي خواهيد يه همچين كاري بكنيد بگيد را راهنماييتون كنم
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » جمعه 31 تیر 1390, 6:41 pm

آره عین همین
نمایه کاربر
mahyarmusic
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 35
تاریخ عضویت: جمعه 18 آبان 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 4 دفعه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط mahyarmusic » جمعه 31 تیر 1390, 6:48 pm

saharziaye نوشته شده:نه هنوز تصمیم نگرفتم ولی تورو خدا کمک کنید آخه یه راهی هست اگه ما از راه php myadmin یعنی دامنه های قبلی که فی.لت.ر شدن هیچی

دیگه باهاشون سایت و نمیشه باز کرد یا به جدیده وصل نمیشن با فیلشکن

من میخوام دامنه قبلیا بیان به جدید ه چجوریه ؟
عزیزم فهمیدم منظورت چیه اصلا ربطی به php admin نداره ، فقط باید بری قسمت Redirect توی سی پنل و آدرس قبلی رو به آدرس جدید ری دیرکت کنی همین !!
دانلود بهترین و جدیدترین موزیک و موزیک ویدئوها
www.MahyarMusic.net
نمایه کاربر
saharziaye
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 98
تاریخ عضویت: یک شنبه 26 تیر 1390, 2:10 pm
تشکر کرده: 4 دفعه

Re: ماژول مدیریت آدرس های فی-ل-تر شده در نیوک

پست توسط saharziaye » جمعه 31 تیر 1390, 10:42 pm

حالا در گل برای انتقال دامنه کدوم بهترههههه


phpadminn

majool

.....

??????????????
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “ماژول ها - phpNuke Modules”