بهترین اسلایدر کدام است؟

ماژول هاي نيوك فارسي
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » جمعه 12 فروردین 1390, 4:10 pm

سلام دوستان:
دوستان یک اسلایدر بدون نقص می خوام...
خیلی اسلایدر ها رو دیدم اما بعضی ها مشکل دارن و بعضی ها قالب سایتم رو به هم می ریزن...
میشه لطف کنید دوستانی که استفاده کردن یه دونه خوبش رو معرفی کنند
با تشکر


نمایه کاربر
Ehsan_Pc
کاربر خیلی فعال
پست: 2052
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 839 دفعه
تماس:

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط Ehsan_Pc » جمعه 12 فروردین 1390, 4:12 pm

http://www.google.com/search?q=jquery+s ... =firefox-a

اسلايدر رو دانلود كنيد با iframe تو قالب تعريف كنيد
به پایان آمدیم دفتر, حکایت همچنان باقیست.
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » شنبه 13 فروردین 1390, 12:23 am

Ehsan_Pc نوشته شده:http://www.google.com/search?q=jquery+s ... =firefox-a

اسلايدر رو دانلود كنيد با iframe تو قالب تعريف كنيد
سلام:
دوست عزیز این اسلایدر بلوک است یا ماژول؟در ضمن من آماتور هستم با iframe کار نکردن ...چیه ؟
نمایه کاربر
Sheikhsnader
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 545
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 اسفند 1389, 10:43 pm
محل اقامت: ye jaye in KhaK
تشکر کرده: 169 دفعه
تشکر شده: 410 دفعه
تماس:

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط Sheikhsnader » شنبه 13 فروردین 1390, 12:29 am

تو آدرس زیر اسلایدر با راهنمایی برای نصبش هم کردم.

viewtopic.php?f=51&t=41927&hilit=+InstallNivoSlider
نمایه کاربر
adpa
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 608
تاریخ عضویت: شنبه 6 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 88 دفعه
تشکر شده: 131 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط adpa » شنبه 13 فروردین 1390, 12:34 am

فکر کنم بهتره شما ماژول نیوو اسلایدر گروه نیوکرز را کار کنی
کارایی هم آسونه هم برای نیوک ست شده و اماده به کاره فقط دانلود بعد آپلود روی روت و بعد نصبش که کاری نداره . ماژول زیباییه و کار باهاش هم راحته هم رو 8.2 و هم روی 8.3 جواب می ده
اینم لینک دانلودش راهنماش هم داخلشه
موفق باشید
[CENTER][b:pdbl][color=#ff:pdbl]افتـادگی آمـــوز اگـر طـالب فیضی [/color:pdbl][/b:pdbl][b:pdbl][color=#ff:pdbl] هرگز نخورد آب ، زمینی که بلند است[/color:pdbl][/b:pdbl][/CENTER][color=#d:pdbl][CENTER][b:pdbl]سخته اما میشه[/b:pdbl][/CENTER][/color:pdbl]
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » شنبه 13 فروردین 1390, 12:38 am

adpa نوشته شده:فکر کنم بهتره شما ماژول نیوو اسلایدر گروه نیوکرز را کار کنی
کارایی هم آسونه هم برای نیوک ست شده و اماده به کاره فقط دانلود بعد آپلود روی روت و بعد نصبش که کاری نداره . ماژول زیباییه و کار باهاش هم راحته هم رو 8.2 و هم روی 8.3 جواب می ده
اینم لینک دانلودش راهنماش هم داخلشه
موفق باشید
سلام:
من این رو نصب کردم اما قالب سایتم رو ریخت به هم...چه کارش کنم؟امکاناتش چیه؟
نمایه کاربر
adpa
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 608
تاریخ عضویت: شنبه 6 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 88 دفعه
تشکر شده: 131 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط adpa » شنبه 13 فروردین 1390, 12:43 am

امکاناتش که اگه نصب کنی می تونی ببینی داداش
اضافه کردن تعداد دلخواه عکس
انتخاب عنوان و توضیحات + لینک برای هر تصویر
چند افکت برای تغییر تصاویر که می تونی هر کدوم رو که دوست داشتی انتخاب کنی و یا بگذاری بصورت رندوم
تنظیمات زمان نمایش تصویرو .....

دلیل بهم خوردن قالب سایتت به خاطر اینه که این اسلایدر رو وقتی نصب کردی سایزش به قالبت نمی خوره سایزه اسلایدر و همچنین عکسهایی که بصورت پیش فرض داخلشه بزرگتر از فضا مابین بلوک های چپ و راسته
آدرس سایتت رو بده تا یک سایز بگم بهت تو قسمت تنظیمات درستش کنی
[CENTER][b:pdbl][color=#ff:pdbl]افتـادگی آمـــوز اگـر طـالب فیضی [/color:pdbl][/b:pdbl][b:pdbl][color=#ff:pdbl] هرگز نخورد آب ، زمینی که بلند است[/color:pdbl][/b:pdbl][/CENTER][color=#d:pdbl][CENTER][b:pdbl]سخته اما میشه[/b:pdbl][/CENTER][/color:pdbl]
نمایه کاربر
Ehsan_Pc
کاربر خیلی فعال
پست: 2052
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 839 دفعه
تماس:

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط Ehsan_Pc » شنبه 13 فروردین 1390, 1:01 am

يه توضيح كلي در مورد نصب بي دردسر اسلايدر

براي اجراي اسلايدر تو قالب 2 را هست يا محتويات رو بريزي تو theme.php يا روش iframe كه خيلي راحت و سادس

براي وارد كردن با iiframe از اين كد استفاده ميكنيد

کد: انتخاب همه

<iframe src='آدرس فايل اجرا كننده اسلايدر' width='' height='' scrolling='no' style='border:0; margin:0; padding:0'></iframe>

كه 'آدرس فايل اجرا كننده اسلايدر' ميشه آدرس فايل html اسلايدر مثلاً index.html
width و height هم كه مشخصه ديگه عرض و ارتفاع رو تعيين ميكنه

اينك بگم بهتره اسلايدر رو بياريد تو پوشه تم مورد نظر بعد آدرس دهي كنيد

بعد كدش به اين صورت بشه مثلاً

کد: انتخاب همه

<iframe src='themes/name ghaleb/slider/index.html' width='980' height='222' scrolling='no' style='border:0; margin:0; padding:0'></iframe>
آخرین ويرايش توسط 1 on Ehsan_Pc, ويرايش شده در 0.
به پایان آمدیم دفتر, حکایت همچنان باقیست.
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » شنبه 13 فروردین 1390, 1:05 am

Ehsan_Pc نوشته شده:يه توضيح كلي در مورد نصب بي دردسر اسلايدر

براي اجراي اسلايدر تو قالب 2 را هست يا محتويات رو بريزي تو theme.php يا روش iframe كه خيلي راحت و سادس

براي وارد كردن با iiframe از اين كد استفاده ميكنيد

کد: انتخاب همه

<iframe src='آدرس فايل اجرا كننده اسلايدر' width='' height='' scrolling='no' style='border:0; margin:0; padding:0'></iframe>

كه 'آدرس فايل اجرا كننده اسلايدر' ميشه آدرس فايل html اسلايدر مثلاً index.html
width و height هم كه مشخصه ديگه عرض و ارتفاع رو تعيين ميكنه

اينك بگم بهتره اسلايدر رو بياريد تو پوشه تم مورد نظر بعد آدرس دهي كنيد

بعد كدش به اين صورت بشه مثلاً

کد: انتخاب همه

<iframe src='themes/name ghaleb/slider/index.html' width='980' height='222' scrolling='no' style='border:0; margin:0; padding:0'></iframe>
سلام :
این داستان iiframe چیه؟من در جریان نیستم...
میشه یه توضیحی بدین
نمایه کاربر
Ehsan_Pc
کاربر خیلی فعال
پست: 2052
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 839 دفعه
تماس:

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط Ehsan_Pc » شنبه 13 فروردین 1390, 1:07 am

توضيح دادم دوست عزيز روشي ساده اي هست كه باهاش ميشه اسلايدر رو آورد تو قالب
به پایان آمدیم دفتر, حکایت همچنان باقیست.
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » شنبه 13 فروردین 1390, 1:29 am

Ehsan_Pc نوشته شده:توضيح دادم دوست عزيز روشي ساده اي هست كه باهاش ميشه اسلايدر رو آورد تو قالب
ها
احسان جان دستت طلا.این کد رو باید کجا وارد کنم؟؟؟؟؟و اون فایلها رو کجا باید آپلود کنم؟
نمایه کاربر
Ehsan_Pc
کاربر خیلی فعال
پست: 2052
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 839 دفعه
تماس:

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط Ehsan_Pc » شنبه 13 فروردین 1390, 1:35 am

اسلايدر كه دانلود ميكني يه زيپه معمولاً از زيپ كه خارج ميكني يه پوشه اي هسا كه داخلش يه سري فايله كه معمولاً index.htm فايل اجرايي اسلايدر هست
كه گفتم چطور وارد كني با iframe
جايي هم نياز نيست آپلود كني ميريزي داخل پوشه قالب بعد آدرس دهي ميكني
جايي هم كه ميخاي قرار بدي به خودت بستگي داره مثلاً زير هيدر يا زير منو كه اونم به قالب بستگي داره
قالبي كه ميخاي قرار بگره اسلايدر theme,php قرار بده تا بگم چطوري ميشه
به پایان آمدیم دفتر, حکایت همچنان باقیست.
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » شنبه 13 فروردین 1390, 1:51 am

Ehsan_Pc نوشته شده:اسلايدر كه دانلود ميكني يه زيپه معمولاً از زيپ كه خارج ميكني يه پوشه اي هسا كه داخلش يه سري فايله كه معمولاً index.htm فايل اجرايي اسلايدر هست
كه گفتم چطور وارد كني با iframe
جايي هم نياز نيست آپلود كني ميريزي داخل پوشه قالب بعد آدرس دهي ميكني
جايي هم كه ميخاي قرار بدي به خودت بستگي داره مثلاً زير هيدر يا زير منو كه اونم به قالب بستگي داره
قالبي كه ميخاي قرار بگره اسلايدر theme,php قرار بده تا بگم چطوري ميشه
احسان خان دستت طلا...من هرچی که دانلود کردم رو ریختم توی پوشه قالب سایتم....اما باز نفهمیدم که اون کد رو چه کار کنم...فایل hndex رو دیدم ...کد رو کجا وارد کنم ...حالا اگر بخوام بالای آخرین ارسالات قرار بدم یا سمت چپ قرار بدم چطور؟
در ضمن فایلی که دانلود کردم اسمش jquery_AW_Slider است
خیلی شرمنده
نمایه کاربر
Ehsan_Pc
کاربر خیلی فعال
پست: 2052
تاریخ عضویت: یک شنبه 28 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 839 دفعه
تماس:

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط Ehsan_Pc » شنبه 13 فروردین 1390, 1:54 am

اين روشي كه گفتم واسه وارد كردن تو قالب هست نه بلوك
اگه ميخاي داخل بلوك باشه فرق ميكنه و بهتره از نيوو اسلايدر كه تو نيوكرز هست استفاده كني
آخرین ويرايش توسط 1 on Ehsan_Pc, ويرايش شده در 0.
به پایان آمدیم دفتر, حکایت همچنان باقیست.
ACE
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 82
تاریخ عضویت: جمعه 5 فروردین 1390, 1:40 am
تشکر کرده: 2 دفعه

Re: بهترین اسلایدر کدام است؟

پست توسط ACE » شنبه 13 فروردین 1390, 2:12 am

Ehsan_Pc نوشته شده:اين روشي كه گفتم واسه وارد كردن تو قالب هست نه بلوك
اگه ميخاي داخل بلوك باشه فرق ميكنه و بهتره از نيوو اسلايدر كه تو نيوكرز هست استفاده كني
این روش شما با این اسلایدر خیلی به دردم می خوره .....الان نیوکرز رو دارم اما ازش راضی نیستم....
فقط همون کد رو بگید چه کار کنم و کجا وارد کنم خیلی ممنون میشوم.
شرمنده به خدا
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “ماژول ها”