قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

بلوك هاي نيوك فارسي
نمایه کاربر
emadshadpoor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 115
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 مهر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 8 دفعه
تماس:

قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط emadshadpoor » شنبه 22 تیر 1392, 9:11 am

با سلام خدمت دوستان عزيز .
ميخواستم اين بلوكي كه در عكس زير نمايش داده شده رو به ادامه مطلب ببرم .
منو تو تاپيك هاي ديگه هم خوندم ولي كدهايي رو كه گفتن دنبالش بگرديم و زيرشون كد مورد نظر قرار بديمو تو قالبم پيدا نكردم .
واسه اين Theme.php سايتمو ضميمه ميكنم اگه امكان داره برام درس كنينش . مرسي .
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.


Film5.in
دانلود فیلم ، سریال ، فول آلبوم با لینک مستقیم به صورت رایگان
نمایه کاربر
emadshadpoor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 115
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 مهر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 8 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط emadshadpoor » شنبه 22 تیر 1392, 10:42 am

دوست عزيز اين نياز منو برطرف نكرد .
به عكس نگاه كنين . اينطوري ميشه .

بعدا اونجا هم كه گفته كد PHP وارد كنين . هر كدي وارد ميكنم صفحه لود نميشه .

اگه يه راهنمايي كنين ممنون ميشم .
با تشكر از شما
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
Film5.in
دانلود فیلم ، سریال ، فول آلبوم با لینک مستقیم به صورت رایگان
نمایه کاربر
mostaf
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 387
تاریخ عضویت: سه شنبه 8 شهریور 1390, 2:42 pm
محل اقامت: shomal
تشکر کرده: 97 دفعه
تشکر شده: 83 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط mostaf » شنبه 22 تیر 1392, 10:49 am

اگه میتونید قالب رو کامل پیوست کنید تا واستون درست کنم

چون باید روی لوکال هاست تست کنم اگه درست شد بهتون بدمش
نمایه کاربر
mostaf
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 387
تاریخ عضویت: سه شنبه 8 شهریور 1390, 2:42 pm
محل اقامت: shomal
تشکر کرده: 97 دفعه
تشکر شده: 83 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط mostaf » شنبه 22 تیر 1392, 10:53 am

یا میتونید این کد رو قرار بدید

کد: انتخاب همه


    <div class="newtabligh1">
    <?php
	   if (!defined('MODULE_FILE')) {
	   die ("You can't access this file directly...");
	   }

	   define('BLOCK_FILE', true);
	   $content = '';
	   include("blocks/block-Last_5_Articles.php");
	   echo $content;

	   ?>
    </div>

نمایه کاربر
emadshadpoor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 115
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 مهر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 8 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط emadshadpoor » شنبه 22 تیر 1392, 10:57 am

اين كدا رو كجا بذارم ؟ تو article كه ميذارم ادامه مطلب باز نميشه و صفحه سفيد لود ميشه .
Film5.in
دانلود فیلم ، سریال ، فول آلبوم با لینک مستقیم به صورت رایگان
نمایه کاربر
mostaf
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 387
تاریخ عضویت: سه شنبه 8 شهریور 1390, 2:42 pm
محل اقامت: shomal
تشکر کرده: 97 دفعه
تشکر شده: 83 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط mostaf » شنبه 22 تیر 1392, 11:12 am

من تو تم پیشفرض نیوک قرار دادم به خوبی نمایش دادا
فایل theme
زیر خط
<b>كلمات كليدي</b>: <?=$tags?>
نمایه کاربر
kamyabpc
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 102
تاریخ عضویت: سه شنبه 17 مهر 1386, 12:00 am
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 29 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط kamyabpc » شنبه 22 تیر 1392, 2:23 pm

بیا داداش اصلا یه روش دیگه داره که برات کدش رو نوشتم
موفق باشید
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
emadshadpoor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 115
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 مهر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 8 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط emadshadpoor » شنبه 22 تیر 1392, 2:34 pm

kamyabpc نوشته شده:بیا داداش اصلا یه روش دیگه داره که برات کدش رو نوشتم
موفق باشید

با تشكر از شما دوست عزيز . مشكلم برطرف شد . عالي بود . بازم تشكر ميكنم .
Film5.in
دانلود فیلم ، سریال ، فول آلبوم با لینک مستقیم به صورت رایگان
dostpersian_ir
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 50
تاریخ عضویت: جمعه 11 اسفند 1391, 2:51 pm
تشکر کرده: 12 دفعه
تشکر شده: 7 دفعه

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط dostpersian_ir » شنبه 22 تیر 1392, 5:13 pm

emadshadpoor نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزيز .
ميخواستم اين بلوكي كه در عكس زير نمايش داده شده رو به ادامه مطلب ببرم .
منو تو تاپيك هاي ديگه هم خوندم ولي كدهايي رو كه گفتن دنبالش بگرديم و زيرشون كد مورد نظر قرار بديمو تو قالبم پيدا نكردم .
واسه اين Theme.php سايتمو ضميمه ميكنم اگه امكان داره برام درس كنينش . مرسي .

دوست گرامی بهتر بود حق کپی رایت نیوک در قالب سایت رعایت میکردین همانطوری که شما از مرجع نیوک انتظار رفع مشکلات سایت تون دارین

مرجع نیوک هم از مدیران سایت های نیوکی این انتظار داره حداقل از پایه گذاران نیوک فارسی حمایت و پشتیبانی انجام بشه

و فکر نکنم ی جمله کوتاه ( قدرت گرفته از نیوک فارسی ) در فوتر سایت خیلی کلاس سایت تون بیاره پایین .
نمایه کاربر
emadshadpoor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 115
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 مهر 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 8 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط emadshadpoor » شنبه 22 تیر 1392, 10:21 pm

dostpersian_ir نوشته شده:
emadshadpoor نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزيز .
ميخواستم اين بلوكي كه در عكس زير نمايش داده شده رو به ادامه مطلب ببرم .
منو تو تاپيك هاي ديگه هم خوندم ولي كدهايي رو كه گفتن دنبالش بگرديم و زيرشون كد مورد نظر قرار بديمو تو قالبم پيدا نكردم .
واسه اين Theme.php سايتمو ضميمه ميكنم اگه امكان داره برام درس كنينش . مرسي .

دوست گرامی بهتر بود حق کپی رایت نیوک در قالب سایت رعایت میکردین همانطوری که شما از مرجع نیوک انتظار رفع مشکلات سایت تون دارین

مرجع نیوک هم از مدیران سایت های نیوکی این انتظار داره حداقل از پایه گذاران نیوک فارسی حمایت و پشتیبانی انجام بشه

و فکر نکنم ی جمله کوتاه ( قدرت گرفته از نیوک فارسی ) در فوتر سایت خیلی کلاس سایت تون بیاره پایین .

آره دوست من درسته . ويرايش كردم و زير سايت قرار دادم . ممنون بابت يادآوري .
Film5.in
دانلود فیلم ، سریال ، فول آلبوم با لینک مستقیم به صورت رایگان
نمایه کاربر
seyyed59
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 34
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 آذر 1391, 2:47 pm
تشکر کرده: 9 دفعه

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط seyyed59 » پنج شنبه 9 آبان 1392, 1:18 am

kamyabpc نوشته شده:بیا داداش اصلا یه روش دیگه داره که برات کدش رو نوشتم
موفق باشید

ببخشید که پست قدیمی رو بالا آوردم . تصویر
اگه به جای پیوست کردن کدهاشو قرار میدادید که ما هم استفاده کنیم عالی میشد تصویر
الان امکانش هست بذارید؟ تصویر
نمایه کاربر
PERSIA-P30
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 907
تاریخ عضویت: سه شنبه 5 دی 1391, 1:31 pm
محل اقامت: www.persiap30.ir
تشکر کرده: 37 دفعه
تشکر شده: 111 دفعه
تماس:

Re: قرار دادن اين بلوك در ادامه مطلب

پست توسط PERSIA-P30 » پنج شنبه 9 آبان 1392, 2:49 pm

دوستان چطور اندازه بلوک وسط رو بزرگ کنم
اندازه اش کوچک است
[CENTER][HIGHLIGHT=#ffff00]دانلود و بازی در PersiaP30.ir[/HIGHLIGHT][/CENTER][CENTER]آموزش کامپیوتر ؛ دانلود ؛ مقاله ؛ اخبار ؛ موبایل ؛ هک ؛ نرم افزار ؛ شبکه ؛ آنتی ویروس ؛ سه بعدی ؛ ویندوز ؛ بازی[/CENTER][CENTER][HIGHLIGHT=#ffff00]تاپیک درخواست ما از نیوک 8.4 | تاپیک تبادل رای در جشنواره ایران وب[/HIGHLIGHT][/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “بلوک ها”