صفحه 1 از 1

مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: یک شنبه 19 شهریور 1396, 3:28 am
توسط Sal3hi
تیم نیوک خسته نباشید ❤ ❤ ❤
من نسخه 8.4 رو دانلود و نصب کردم
اما، زمان ورود به پنل مدیریت، هر بار که یوزر و پس رو وارد می کنم، پیام زیر به نمایش گذاشته میشه:
مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد
تا به حال 4 بار نصب کردم اما جواب نداد!!

Re: مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: یک شنبه 19 شهریور 1396, 3:41 am
توسط Renger
لطفا یکسری بازیابی رمز عبور بزنید
و بعد کش مرورگر را خالی کنید و با یک ایپی دیگر وارد بشید

Re: مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: یک شنبه 19 شهریور 1396, 9:07 am
توسط eastsun
سلام
ارتباطی با کش یا آی پی نداره. من هم برای به روز رسانی این مشکل را دارم که بعد از اتمام کار یوزرنیم پسورد مدیریت پاک میشه (درون جدول نویسندگان در دیتابیس بعد از آپدیت وجود ندارد)

Re: مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: یک شنبه 19 شهریور 1396, 11:12 am
توسط amir
سلام
پکیج به روز رسانی داشته ، لطفا مجدد دریافت و تست نمایید.

Re: مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: دو شنبه 20 شهریور 1396, 8:55 am
توسط Sal3hi
دوستان ربطی به کش نداره!!
با دیدن این جور مشکلی حقیقتش رو بگم یه جورایی احساس کردم ارزش این همه سال انتظار برای عرضه رو نداشت

Re: مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: دو شنبه 20 شهریور 1396, 9:08 am
توسط TopTemp-
کسانی که بعد نصب نیوک جدید و یا آپدیت دیگه نمی تونن وارد مدیریت بشن بخاطر اینه که اصلا یوزر مدیریت توی دیتا بیس ساخته نمیشه

وارد phpmyadmin بشین دیتابیسی که نیوک روش نصب شده انتخاب کنید و از سمت چپ روی sql کلیک کنید بعد کد زیر رو وارد کنید ودر آخر go رو بزنید

با نام کاربری admin و پسورد admin می تونید وارد سایت بشید

اگه باز وارد نشد یک بار کش مرورگر پاک کنید درست میشه.

Re: مشخصات وارد شده صحیح نمیباشد

ارسال شده: سه شنبه 21 شهریور 1396, 7:49 pm
توسط Sal3hi
TopTemp- نوشته شده:
دو شنبه 20 شهریور 1396, 9:08 am
کسانی که بعد نصب نیوک جدید و یا آپدیت دیگه نمی تونن وارد مدیریت بشن بخاطر اینه که اصلا یوزر مدیریت توی دیتا بیس ساخته نمیشه

وارد phpmyadmin بشین دیتابیسی که نیوک روش نصب شده انتخاب کنید و از سمت چپ روی sql کلیک کنید بعد کد زیر رو وارد کنید ودر آخر go رو بزنید

با نام کاربری admin و پسورد admin می تونید وارد سایت بشید

اگه باز وارد نشد یک بار کش مرورگر پاک کنید درست میشه.
بسیار ممنون، حل شد.