کم کردت تعداد پست های بلوک تالارگفتمان

در اين انجمن كليه مباحث مربوط به توسعه phpbb شامل كليه افزونه ها ،‌مدها ،‌ آپديتها و ... انجام ميشود.
juybarcity
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: جمعه 1 دی 1391, 10:22 pm

کم کردت تعداد پست های بلوک تالارگفتمان

پست توسط juybarcity » جمعه 8 دی 1391, 1:20 pm

لطفا کمک کنید چطور تعداد پستهای بلوک تالارگفتمان رو که توی صفحه اول به نمایش در می آد رو کم کنم
الان 20 تا از پست های تالارگفتمان رو نشون میده می خوام به 10 پست کاهشش بدم ولی نمی تونم از کجا باید اقدام کنم

لطفا اساتید راهنمایی کنن؟


shahin2010b
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 929
تاریخ عضویت: جمعه 14 آبان 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 32 دفعه
تشکر شده: 314 دفعه
تماس:

Re: کم کردت تعداد پست های بلوک تالارگفتمان

پست توسط shahin2010b » جمعه 8 دی 1391, 1:49 pm

فایل MTForumsBlock.php را در روت باز کنید و سپس دنبال کد زیر بگردید :

کد: انتخاب همه

    $Last_New = 20;

عدد 20 را تغییر دهید
juybarcity
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: جمعه 1 دی 1391, 10:22 pm

Re: کم کردت تعداد پست های بلوک تالارگفتمان

پست توسط juybarcity » جمعه 8 دی 1391, 2:19 pm

این کد تو فایل block-MT-Forums.php من نبود زیاد گشتم ولی پیدا نکردم
سرچ هم کردم ولی پیداش نکردم
کل کداش اینه

<?php
if ( !defined('BLOCK_FILE') ) {
Header("Location: ../index.php");
die();
}
require_once("MTForumsBlock.php");
$ThemeSel = get_theme();
$content = "<script type=\"text/javascript\" language=\"javascript\" src=\"includes/MTForum.js\"></script>";
$content .= "<div id=\"MTForumBlock\">\n";
$content .= MTForumBlock();
$content .= "</div>\n";
$content .= "<div id=\"MTForumBlockControl\" align=\"center\">\n";
$content .= "<table cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">\n";
$content .= "<tr>\n";
$content .= "<td class=\"MTForumButton\"><a href=\"javascript:ChangeForumPage('Prev')\"><img border=\"0\" src=\"themes/$ThemeSel/images/MTForumBlock/MTForumBlock_buttonParrow.png\" />&nbsp;"._MT_PREV."</a></td>\n";
$content .= "<td id=\"MTFloader\"></td>\n";
$content .= "<td class=\"MTForumButton\"><a href=\"javascript:ChangeForumPage('Next')\">"._MT_NEXT."&nbsp;<img border=\"0\" src=\"themes/$ThemeSel/images/MTForumBlock/MTForumBlock_buttonNarrow.png\" /></a></td>\n";
$content .= "</tr>\n";
$content .= "</table>\n";
$content .= "</div>\n";
?>
adonis1989
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 376
تاریخ عضویت: چهار شنبه 18 مرداد 1391, 12:45 am
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 62 دفعه
تماس:

Re: کم کردت تعداد پست های بلوک تالارگفتمان

پست توسط adonis1989 » جمعه 8 دی 1391, 2:30 pm

فایلتو پیوست کن

بعدشم اون فایلی ک داش شاهین گفت توی روت اصلی نیوک هست فایل اشتباهی رو جستجو کردی
[CENTER]3boy.ir[/CENTER][CENTER]*****[/CENTER][CENTER]پاتوق دوستان-بزرگترین پرتال تفریحی خبری[/CENTER][CENTER]******[/CENTER][CENTER]انجمن پاتوق دوستان-هرآنچه ک نیاز دارید[/CENTER]
[CENTER]abcd_n30@yahoo.com------سئو سازی تضمینی سایت با قیمت مناسب[/CENTER]
shahin2010b
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 929
تاریخ عضویت: جمعه 14 آبان 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 32 دفعه
تشکر شده: 314 دفعه
تماس:

Re: کم کردت تعداد پست های بلوک تالارگفتمان

پست توسط shahin2010b » جمعه 8 دی 1391, 2:54 pm

همانطور که گفته شد در روت هست این فایل ، محتویات فایل MTForumsBlock.php بدین صورت است که باید لاین 6 را ویرایش کنید :

کد: انتخاب همه

<?php
require_once("mainfile.php");
function MTForumBlock($p=1)
{
    
    $Last_New = 20;
    $from = $Last_New * ($p-1);
    global $prefix, $user_prefix, $db, $dbi, $sitename, $user, $cookie, $group_id;
    $ThemeSel = get_theme();
    $query = $db->sql_query("SELECT topic_id, topic_last_post_id, topic_title FROM ".$prefix."_bb3topics ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT $from,$Last_New");
    $content .= "<table>\n";
    $content .= "<tr class=\"MTForumfirst\">\n";
    $content .= "<td class=\"MTForumtitle\">"._TITLEEX."</td>\n";
    $content .= "<td class=\"MTForumanswer\">"._ANSWER."</td>\n";
    $content .= "<td class=\"MTForumview\">"._VISITS."</td>\n";
    $content .= "<td class=\"MTForumlast\">"._LASTPOSTER."</td>\n";
    $content .= "</tr>\n";
    
    while($row=$db->sql_fetchrow($query))
    {
	   $topic_title = filter($row['topic_title'], "nohtml");
	   $topic_last_post_id = intval($row['topic_last_post_id']);
	   $topic_id = intval($row['topic_id']);
	   
	   $query2 = $db->sql_query("SELECT topic_id, poster_id, FROM_UNIXTIME(post_time,'%Y-%m-%d %T') as post_time FROM ".$prefix."_bb3posts where post_id='$topic_last_post_id'");
	   list($topic_id, $poster_id, $post_time)=$db->sql_fetchrow($query2);
	   
	   $query3 = $db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_bb3topics Where topic_id = '$topic_id' ORDER BY topic_last_post_id DESC");
	   $row3 = $db->sql_fetchrow($query3) ;
	   $LastReplies = filter($row3['topic_replies'], "nohtml");
	   $TopicViews = intval($row3[topic_views]);
	   $query4 = $db->sql_query("SELECT username, user_id FROM ".$prefix."_users where user_id='$poster_id'");
	   list($username, $user_id)=$db->sql_fetchrow($query4);
	   
	   $phpbb_seo_mod = true;
	   
	   if($phpbb_seo_mod){
		  $topicurl = "Forum/post$topic_last_post_id.html#p$topic_last_post_id";
	   }else{
		  $topicurl = "Forum/viewtopic.php?p=$topic_last_post_id#p$topic_last_post_id";
	   }
	   $topicurl = filter($topicurl, "nohtml");
	   $topic_title = filter($topic_title, "nohtml");
	   
	   $content .= "<tr>\n";
	   $content .= "<td class=\"MTForumrowtitle\"><a href=\"$topicurl\"><img border=\"0\" src=\"themes/$ThemeSel/images/MTForumBlock/FBarrow.gif\" />&nbsp;$topic_title</a></td>\n";
	   $content .= "<td class=\"MTForumanswer\">$LastReplies</td>\n";
	   $content .= "<td class=\"MTForumview\">$TopicViews</td>\n";
	   $content .= "<td class=\"MTForumlast\">$username</td>\n";
	   $content .= "</tr>\n";
    }
    
    
    $content .= "</table>\n";
    
    return $content;
}
switch($req)
{
    case "LastTopics":
	   echo MTForumBlock($p);
	   break;
}
?>
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “انجمن ساز - phpBB”