صفحه 3 از 7

ماندن پست اول در تاپیکهای چند صفحه ای

ارسال شده: پنج شنبه 2 آذر 1391, 11:26 am
توسط iman64
سلام
مودی رو به درخواست دوستان نوشتم که در اختیار عموم قرار میدم.
با نصب این مود چنانچه تاپیکهاتون چند صفحه ای بشه پست اول تاپیک تو تمام صفحات بالای همه پستها نمایش داده میشه.این مود الآن روی این سایت نصب هست و بهترین جا برای تست هست.
روش نصب هم در داخل پکیج موجوده و در کمتر از 5 دقیقه نصب انجام میشه.
موفق باشید.

مد چت باکس آجاکس

ارسال شده: شنبه 4 آذر 1391, 11:14 am
توسط PHP-Wonder
در این پست یک مد چت باکس آجاکس دیگه رو آماده کرده ایم که سیستم متفاوتی از قبلی داشته و جلوه های ظاهری آن در برخی موارد از mchat بهتر بوده و همچنین از سرعت و سبکی بیشتری برخوردار است.
به این علت که شکلک ها به این چت باکس به صورت دستی اضافه شده است شما باید یکی از دو کار انجام دهید،
1- اینکه بسته شکلک های موجود در این پست را دریافت و در تالار نصب کنید تا نیاز به ویرایش کد ها نداشته باشید.
2-فایل chat_body.html واقع در پوشه template قالب را باز کرده و شکلک های خود را با آن ست کنید.

با تشکر از استاد عزیز Arman_Ajn مدیر وبسایت Armanpc.com

مد کادربندی دور امضا

ارسال شده: شنبه 4 آذر 1391, 11:17 am
توسط PHP-Wonder
اینم از مد کادربندی دور امضا با نصب بسیار آسان در یک دقیقه!

فارسی سازی ایمیل های انجمن

ارسال شده: شنبه 4 آذر 1391, 1:29 pm
توسط PHP-Wonder
در این پست یک بسته رو براتون آماده کرده ام که تمام ایمیل های ارسالی توسط انجمن رو فارسی میکنه.
همونطور که میدونید ایمیل هایی که انجمن phpbb می فرسته برای اعمالی مثل یاد آور پیام خصوصی،عضویت در یک گروه،ارسال جدید به یک تاپیک یا یک انجمن و ... به زبان انگلیسی هست،با استفاده از این بسته که از سایت phpbbpersian.com تهیه شده،ایمیل های انجمن کاملا فارسی میشه.برای نصب بسته را در روت سایت اکسترکت کنید.

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

ارسال شده: شنبه 4 آذر 1391, 6:19 pm
توسط s00smar
دست همه ي عزيزان درد نكنه............

خيلي به كارم اومد!!

زمين تا آسمون فرق كرده انجمنم تصویر

مد هشدار عضویت و پیغام خصوصی

ارسال شده: چهار شنبه 8 آذر 1391, 10:50 pm
توسط PHP-Wonder
در این پست مدی رو براتون آماده کرده ام که به صورت بسیار زیبا هشدار عضویت و پیغام خصوصی جدید رو میده،نصب اون هم بسیار راحته و توسط خودم فارسی شده.تصویر مد رو در پایین ملاحظه میکنید:
تصویر

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

ارسال شده: چهار شنبه 8 آذر 1391, 11:05 pm
توسط maryamkh
بابا چرا پشتیبانی انجمن ضعیفه مد می خواهیم چکار این تاپیک رو جوا بدید

post371221.html#p371221

Re: ماندن پست اول در تاپیکهای چند صفحه ای

ارسال شده: پنج شنبه 9 آذر 1391, 1:55 am
توسط suport-phpbb
iman64 نوشته شده:سلام
مودی رو به درخواست دوستان نوشتم که در اختیار عموم قرار میدم.
با نصب این مود چنانچه تاپیکهاتون چند صفحه ای بشه پست اول تاپیک تو تمام صفحات بالای همه پستها نمایش داده میشه.این مود الآن روی این سایت نصب هست و بهترین جا برای تست هست.
روش نصب هم در داخل پکیج موجوده و در کمتر از 5 دقیقه نصب انجام میشه.
موفق باشید.
میشه لطف کنید برپایه سایسیلور هم قرار بدید

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

ارسال شده: پنج شنبه 9 آذر 1391, 7:56 am
توسط iman64
فکر نمیکنم کار سختی باشه.یه تلاشی بکنید ببینم میتونید یا نه.چون فقط یه فایله که یه دونه ویرایش داره. تو این تاپیک بهتره سوال نشه و تاپیک جدایی برای هر مود زده بشه برای سوالات.

ماندن پست اول در تاپیکهای چند صفحه ای برای سابسیلور

ارسال شده: پنج شنبه 9 آذر 1391, 10:16 am
توسط PHP-Wonder
iman64 نوشته شده:سلام
مودی رو به درخواست دوستان نوشتم که در اختیار عموم قرار میدم.
با نصب این مود چنانچه تاپیکهاتون چند صفحه ای بشه پست اول تاپیک تو تمام صفحات بالای همه پستها نمایش داده میشه.این مود الآن روی این سایت نصب هست و بهترین جا برای تست هست.
روش نصب هم در داخل پکیج موجوده و در کمتر از 5 دقیقه نصب انجام میشه.
موفق باشید.

با سلام آموزش نصب رو در قالب Subsilver به درخواست یکی از دوستان قرار میدم:

در قالب های ساب سیلور دو فایل posting_editor و posting_body باهم ادغام شده اند بنابراین ویرایشاتی که در prosilver در فایل posting_editor انجام می شود باید در فایل posting_body در قالب ساب سیلور انجام شود.
از پوشه template قالب خود فایل posting_body را باز کنید:
پیدا کنید:

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_SHOW_ATTACH_BOX or S_SHOW_POLL_BOX -->
بعد از آن اضافه کنید:

کد: انتخاب همه

    <!-- mode for hold first post in top by iman64 -->
    <!-- IF S_NEW_MESSAGE and not S_PRIVMSGS and not S_EDIT_DRAFT -->
    <td style="clear: left;">
	   <tr><label for="tags">{L_FI_IN_TOP}:</label></tr>
	   <td><input type="checkbox" name="first_post_in_top" id="first_post_in_top" value="1" <!-- IF FIRST_IN_TOP -->checked<!-- ENDIF --> /></td>
    </td>
    <!-- ENDIF -->
    <!-- mode for hold first post in top by iman64 -->

آغاز پروژه PHP-Wonder 1.1

ارسال شده: پنج شنبه 9 آذر 1391, 12:08 pm
توسط PHP-Wonder
با توجه به استقبال از بسته رایگان PHP-Wonder 1.0 برای انجمن نیوک که به صورت اتوماتیک قابلیت های بسیار زیادی به انجمن اضافه می کرد که متاسفانه به علت وجود چند مشکل ریز لینک آن حذف و پرونده آن بسته شد بر آن شدم تا نسخه جدیدی از این بسته را بدون مشکل و با کیفیت و امکانات بهتری ارائه کنم که با نسخه فعلی نیوک یعنی نسخه 8.3 و نسخه آینده آن یعنی نسخه 8.4 کاملا هماهنگ خواهد بود. از همین امروز پروژه توسعه این بسته آغاز خواهد شد. امید است که این بسته مورد توجه شما دوستان قرار بگیرد.

برای مشاهده درصد پیشرفت پروژه به لینک زیر بروید:

http://phpwonder.mobilewonders.net

بسته استثنایی PHP-Wonder 1.1 برای انجمن نیوک 8.3 و 8.4

ارسال شده: یک شنبه 12 آذر 1391, 12:53 pm
توسط PHP-Wonder

Re: مد آمار برتر نسخه جدید

ارسال شده: دو شنبه 4 دی 1391, 8:39 am
توسط hosseingraph
PHP-Wonder نوشته شده:در این پست مد بسیار جالب و کاربردی Top Stats را برای شما آماده کردم که قابلیت نمایش آخرین ارسال ها با اسکرول و برترین های انجمن و همچنین آخرین افراد عضو شده و آخرین افراد حاضر در سایت رو داره.پیشنهاد میشه این مد رو حتما دریافت و نصب کنید.

آموزش نصب:پس از نصب مد طبق آموزش موجود در فایل پیوست:

در مسیر Forum/language/fa/ فایل common.php را باز کنید و کد زیر را در آن پیدا کنید:
[LEFT]

کد: انتخاب همه

// BEGIN Top Stats$lang = array_merge($lang, array(	'MOST_VIEWED'				=> 'Most viewed topics',	'MOST_REPLIED'				=> 'Most replied topics',	'NEWEST_TOPICS'				=> 'Latest Topics',	'NEWEST_POSTS'				=> 'Latest Posts',	'RECENT_ACTIVE'				=> 'Recent Active Topics',	'MOST_ACTIVE_USERS'			=> 'Most active users',	'MOST_ACTIVE_FORUMS'		=> 'Most active forums',	'PREVIOUS_SCROLL'			=> 'Previous',	'NEXT_SCROLL'				=> 'Next',	'START_SCROLL'				=> 'Start',	'STOP_SCROLL'				=> 'Stop',	'LAST_REGISTERED_USERS'		=> 'Last registered users',	'LAST_VISITED_BOTS'			=> 'Last visited bots',));// END Top Stats
[/LEFT]جایگزین کنید با:
[LEFT]

کد: انتخاب همه

// BEGIN Top Stats
$lang = array_merge($lang, array(
    'MOST_VIEWED'			 => 'عدد از پربازدید ترین مباحث',
    'MOST_REPLIED'			 => 'عدد از داغ ترین مباحث',
    'NEWEST_TOPICS'			 => 'عدد از آخرین مباحث',
    'NEWEST_POSTS'			 => ' عدد از آخرین ارسال ها',
    'RECENT_ACTIVE'			 => 'عدد از آخرین مباحث فعال',
    'MOST_ACTIVE_USERS'		  => 'عدد از فعال ترین کاربران',
    'MOST_ACTIVE_FORUMS'			 => 'عدد از فعال ترین انجمن ها',
    'PREVIOUS_SCROLL'		  => 'قبلی',
    'NEXT_SCROLL'			 => 'بعدی',
    'START_SCROLL'			 => 'شروع',
    'STOP_SCROLL'			 => 'توقف',
    'LAST_REGISTERED_USERS'			 => 'عدد از آخرین کاربران عضو شده',
    'LAST_VISITED_BOTS'		  => 'عدد از آخرین کاربران حاضر در سایت',
));
// END Top Stats
[/LEFT]

من فایل ها رو آپلود کردم داخل هاستم فقط یه سوال من آشنایی ندارم اگه ممکن هست بفرمایید که آیا باید فایل : contrib که در پیوست قرار دارد را هم هاستم آپلود کنم ( در روت انجمن ) فایل های : install و license و modx.prosilver.en را هم باید آپلود کنم داخل روت ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

بنده فایل رو ادیت کردم ولی کدی که گفتید جایگزین کنم وجود نداره ....

Re: مد آمار برتر نسخه جدید

ارسال شده: دو شنبه 4 دی 1391, 1:15 pm
توسط hosseingraph
hosseingraph نوشته شده:
PHP-Wonder نوشته شده:در این پست مد بسیار جالب و کاربردی Top Stats را برای شما آماده کردم که قابلیت نمایش آخرین ارسال ها با اسکرول و برترین های انجمن و همچنین آخرین افراد عضو شده و آخرین افراد حاضر در سایت رو داره.پیشنهاد میشه این مد رو حتما دریافت و نصب کنید.

آموزش نصب:پس از نصب مد طبق آموزش موجود در فایل پیوست:

در مسیر Forum/language/fa/ فایل common.php را باز کنید و کد زیر را در آن پیدا کنید:
[LEFT]

کد: انتخاب همه

// BEGIN Top Stats$lang = array_merge($lang, array(	'MOST_VIEWED'				=> 'Most viewed topics',	'MOST_REPLIED'				=> 'Most replied topics',	'NEWEST_TOPICS'				=> 'Latest Topics',	'NEWEST_POSTS'				=> 'Latest Posts',	'RECENT_ACTIVE'				=> 'Recent Active Topics',	'MOST_ACTIVE_USERS'			=> 'Most active users',	'MOST_ACTIVE_FORUMS'		=> 'Most active forums',	'PREVIOUS_SCROLL'			=> 'Previous',	'NEXT_SCROLL'				=> 'Next',	'START_SCROLL'				=> 'Start',	'STOP_SCROLL'				=> 'Stop',	'LAST_REGISTERED_USERS'		=> 'Last registered users',	'LAST_VISITED_BOTS'			=> 'Last visited bots',));// END Top Stats
[/LEFT]جایگزین کنید با:
[LEFT]

کد: انتخاب همه

// BEGIN Top Stats
$lang = array_merge($lang, array(
    'MOST_VIEWED'			 => 'عدد از پربازدید ترین مباحث',
    'MOST_REPLIED'			 => 'عدد از داغ ترین مباحث',
    'NEWEST_TOPICS'			 => 'عدد از آخرین مباحث',
    'NEWEST_POSTS'			 => ' عدد از آخرین ارسال ها',
    'RECENT_ACTIVE'			 => 'عدد از آخرین مباحث فعال',
    'MOST_ACTIVE_USERS'		  => 'عدد از فعال ترین کاربران',
    'MOST_ACTIVE_FORUMS'			 => 'عدد از فعال ترین انجمن ها',
    'PREVIOUS_SCROLL'		  => 'قبلی',
    'NEXT_SCROLL'			 => 'بعدی',
    'START_SCROLL'			 => 'شروع',
    'STOP_SCROLL'			 => 'توقف',
    'LAST_REGISTERED_USERS'			 => 'عدد از آخرین کاربران عضو شده',
    'LAST_VISITED_BOTS'		  => 'عدد از آخرین کاربران حاضر در سایت',
));
// END Top Stats
[/LEFT]

من فایل ها رو آپلود کردم داخل هاستم فقط یه سوال من آشنایی ندارم اگه ممکن هست بفرمایید که آیا باید فایل : contrib که در پیوست قرار دارد را هم هاستم آپلود کنم ( در روت انجمن ) فایل های : install و license و modx.prosilver.en را هم باید آپلود کنم داخل روت ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

بنده فایل رو ادیت کردم ولی کدی که گفتید جایگزین کنم وجود نداره ....
از مدیران خواهش می کنم راهنمایی کنن ....

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

ارسال شده: سه شنبه 12 دی 1391, 5:21 pm
توسط PHP-Wonder
خیر فقط محتویات پوشه root رو باید جایگزین کنید.
در انتهای فایل کد قرار داره یه مقدار در اینجا چیدمانش بهم ریخته نگاه کنید متوجه میشید.