تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

در اين انجمن كليه مباحث مربوط به توسعه phpbb3 شامل كليه افزونه ها ،‌مدها ،‌ آپديتها و ... انجام ميشود.
deAR_4141
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 84
تاریخ عضویت: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 2:23 pm
محل اقامت: kerman
تشکر کرده: 17 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط deAR_4141 » سه شنبه 7 خرداد 1392, 8:35 pm

PHP-Wonder نوشته شده:اینم یک مد ساده برای اینکه با کلیک بر روی اسم تاپیک در انجمن به طور خودکار به اولین پست خوانده نشده برید.
باز کنید: Forum/styles/your_style/template/viewforum_body.html
پیدا کنید:

کد: انتخاب همه

		  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}"><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <!-- ENDIF --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
جایگزین کنید با:

کد: انتخاب همه

  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}" <!-- IF $SN_AUTHOR_COLUMN -->class="sn-author-column"<!-- ENDIF -->><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ELSE --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ENDIF -->
بعد از انجام عملیات اجزای استایل رو بروزآوری کنید.
قبل از انجام کار برای جلوگیری از مشکلات احتمالی از فایل مذکور پشتیبان بگیرید.

دوستان اين فايل viewforum_body.html اين فايل در انجمن من موجود نميباشد ولي يه فايل ديگه به اسم viewtopic_body.htmllوجود دارد چكار بايد كرد استايل لنجمن من هم art_deluxe هست


dear_4141@yahoo.com ايميل
www.denjclub.tk ادرس سايت
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » سه شنبه 7 خرداد 1392, 8:45 pm

deAR_4141 نوشته شده:
PHP-Wonder نوشته شده:اینم یک مد ساده برای اینکه با کلیک بر روی اسم تاپیک در انجمن به طور خودکار به اولین پست خوانده نشده برید.
باز کنید: Forum/styles/your_style/template/viewforum_body.html
پیدا کنید:

کد: انتخاب همه

		  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}"><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <!-- ENDIF --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
جایگزین کنید با:

کد: انتخاب همه

  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}" <!-- IF $SN_AUTHOR_COLUMN -->class="sn-author-column"<!-- ENDIF -->><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ELSE --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ENDIF -->
بعد از انجام عملیات اجزای استایل رو بروزآوری کنید.
قبل از انجام کار برای جلوگیری از مشکلات احتمالی از فایل مذکور پشتیبان بگیرید.

دوستان اين فايل viewforum_body.html اين فايل در انجمن من موجود نميباشد ولي يه فايل ديگه به اسم viewtopic_body.htmllوجود دارد چكار بايد كرد استايل لنجمن من هم art_deluxe هست

قالب رو دوباره دریافت کن و این فایل رو بریز توی انجمنت.این قالب این فایلو داره.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
deAR_4141
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 84
تاریخ عضویت: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 2:23 pm
محل اقامت: kerman
تشکر کرده: 17 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط deAR_4141 » پنج شنبه 9 خرداد 1392, 12:39 am

PHP-Wonder نوشته شده:
deAR_4141 نوشته شده:
PHP-Wonder نوشته شده:اینم یک مد ساده برای اینکه با کلیک بر روی اسم تاپیک در انجمن به طور خودکار به اولین پست خوانده نشده برید.
باز کنید: Forum/styles/your_style/template/viewforum_body.html
پیدا کنید:

کد: انتخاب همه

		  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}"><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <!-- ENDIF --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
جایگزین کنید با:

کد: انتخاب همه

  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}" <!-- IF $SN_AUTHOR_COLUMN -->class="sn-author-column"<!-- ENDIF -->><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ELSE --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ENDIF -->
بعد از انجام عملیات اجزای استایل رو بروزآوری کنید.
قبل از انجام کار برای جلوگیری از مشکلات احتمالی از فایل مذکور پشتیبان بگیرید.

دوستان اين فايل viewforum_body.html اين فايل در انجمن من موجود نميباشد ولي يه فايل ديگه به اسم viewtopic_body.htmllوجود دارد چكار بايد كرد استايل لنجمن من هم art_deluxe هست

قالب رو دوباره دریافت کن و این فایل رو بریز توی انجمنت.این قالب این فایلو داره.

دوست عزيز قالب art_deluxeرا از سه سايت متفاوت دانلود كردم ولي فايلي به نام viewforum_body.htm نيست اگه ممكنه فايلشو بگذاريد به قالبم اضافه كنم ممنون ميشم
dear_4141@yahoo.com ايميل
www.denjclub.tk ادرس سايت
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » پنج شنبه 9 خرداد 1392, 1:16 am

بیا اضافه کن تصویر
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

نگهبان انجمن

پست توسط PHP-Wonder » چهار شنبه 29 خرداد 1392, 9:59 pm

اینم از یه مد جدید برای زیرنظر گرفتن کامل انجمن خودتون که دیگه واقعا مد کاملی هست اسمش هم نگهبان انجمن یا Board Watch 1.0.4 هست که آخرین نسخش رو به صورت فارسی براتون آماده کردم.

مد ضمیمه شد.
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
ali2019
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 23
تاریخ عضویت: جمعه 20 مرداد 1391, 3:04 pm
تشکر کرده: 12 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه

Re: مد نمایش سن کاربر در تاپیک

پست توسط ali2019 » چهار شنبه 29 خرداد 1392, 11:13 pm

PHP-Wonder نوشته شده:اینم یه مد دیگه این بار برای نمایش سن کاربران در Viewtopic (تاپیک) که نصب این افزونه هم بسیار راحته و با نصبش سن کاربر در تاپیک ها نمایش داده میشه.برای استفاده از این مد نیاز به phpbb 3.0.8 به بالا دارید.

دریافت مد با حجم 32 کیلوبایت.


میشه یه راهنمایی کلی کنید چه جوری باید مد ها رو نصب کرد در کدوم پوشه هاست و .....
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » چهار شنبه 29 خرداد 1392, 11:34 pm

forum-f35/phpbb-t62911.html

آموزش کامل نصب مد تصویر
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 665
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 220 دفعه

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط taylor » پنج شنبه 30 خرداد 1392, 2:40 am

این تاپیک تاپیک خوبیه فقط حیف عکس و توضیحات کافی برای هر مد در نظر گرفته نشده.حداقل یه عکس از محیطش کاراییش
نمایه کاربر
milad07
کاربر خیلی فعال
پست: 1734
تاریخ عضویت: چهار شنبه 3 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: Yasuj
تشکر کرده: 226 دفعه
تشکر شده: 646 دفعه

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط milad07 » پنج شنبه 30 خرداد 1392, 8:45 am

سلام محمد جان من این مد رو توی phpbb دیدم و میخواستم بدونم میشه استفاده کنیم ؟ مد لایک گرفتن سریع و Ajax برای پست های انجمن که فکر کنم خیلی ها دنبال همچین چیزی هستن . فقط تو بخش پک Jquery مشکل داشتم اگه زحمتی نیست یه تست کنید که موردی نداشته باشه استفاده کنیمتصویر

کد: انتخاب همه

https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=2162699

کد: انتخاب همه

http://phpbbmods.emosbat.com/viewtopic.php?f=5&t=4
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[CENTER]Telegram : @sootere[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]Android Developer[/CENTER]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » پنج شنبه 30 خرداد 1392, 11:30 am

taylor نوشته شده:این تاپیک تاپیک خوبیه فقط حیف عکس و توضیحات کافی برای هر مد در نظر گرفته نشده.حداقل یه عکس از محیطش کاراییش

چشم از این پس قرار میدم
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » پنج شنبه 30 خرداد 1392, 11:32 am

میلاد جان مد جالبی هست ولی خب دقیقا مثل تشکر میمونه فقط به جای تشکر نوشته لایک تصویر
اگه هم دقت کنی کنار مد نوشته RC2 یعنی هنوز نسخه نهایی نیست.
کلا مدهایی رو نصب کنید که تو Mod DB سایت PHPBB باشن.مد های خارج از اون قسمت رو خیلی توصیه نمیکنم.چون مدهایی که هنوز مشکل و باگ دارن به اون بخش نمیرن. تصویر
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

کلمات کلیدی و توضیحات

پست توسط PHP-Wonder » شنبه 1 تیر 1392, 10:37 pm

خب اینم از مد پرکاربرد برای سئو که قابلیت اضافه کردن توضیحات و کلمات کلیدی رو به انجمن اضافه میکنه و تاثیر بسزایی در رتبه و یافته شدن سایت به وسیله موتور های جستجو و ... داره..نصب این مد هم بسیار آسون هست.
Taylor جان اینم عکس تصویر
تصویر
تصویر

مد ضمیمه گشت. تصویر
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

افزونه گروه های خودکار

پست توسط PHP-Wonder » پنج شنبه 10 مرداد 1392, 8:02 am

در این ساعت افزونه فوق العاده کاربردی گروه بندی خودکار روبرای Phpbb3 و انجمن نیوک فارسی مشهدتیم آماده کردم.با این افزونه می تونید بر اساس تاریخ عضویت،تعداد پست و تعداد اخطار کاربران رو به صورت خودکار گروه بندی کنید.

این افزونه توسط خودم کاملا فارسی شده.
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
ssll
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 294
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1391, 7:21 pm
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 9 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط ssll » پنج شنبه 10 مرداد 1392, 8:18 am

چون دو تا پیشنهاد داده بودم نمیدونم شما کدوم رو تایید کردید اینکه هر رتبه ای سطح دسترسی میتونه داشته باشه یا اینکه کاربر بعد از ارسال تعداد مشخصی تایپیک به گروه دیگه ای منتقل بشه؟ ایا هر دو مورد امکانش هست؟
آخرین ويرايش توسط 1 on ssll, ويرايش شده در 0.
ssll
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 294
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1391, 7:21 pm
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 9 دفعه
تماس:

Re: افزونه گروه های خودکار

پست توسط ssll » پنج شنبه 10 مرداد 1392, 8:23 am

PHP-Wonder نوشته شده:در این ساعت افزونه فوق العاده کاربردی گروه بندی خودکار روبرای Phpbb3 و انجمن نیوک فارسی مشهدتیم آماده کردم.با این افزونه می تونید بر اساس تاریخ عضویت،تعداد پست و تعداد اخطار کاربران رو به صورت خودکار گروه بندی کنید.

این افزونه توسط خودم کاملا فارسی شده.

من تا حالا مدی رو نصب نکردم . یه سوال داشتم این غایل رو از حالت فشرده خارج کنم بعد فایل روت رو داخل هاست آپلود کنم بعد دستورات فایل install_AG_102 رو اجرا کنم تا اینجا رو درست اومدم؟ بعدش باید چیکار کنم ؟ فایل های دیگه نیازی به دستکاری یا آپلود ندارن؟در اخر سر چه ادرسی رو برای نصب اجرا کنم؟ ممنون از شما
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “مدها و افزونه هاي phpbb3”