تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

در اين انجمن كليه مباحث مربوط به توسعه phpbb3 شامل كليه افزونه ها ،‌مدها ،‌ آپديتها و ... انجام ميشود.
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » یک شنبه 22 بهمن 1391, 11:19 am

اینم یک مد ساده برای اینکه با کلیک بر روی اسم تاپیک در انجمن به طور خودکار به اولین پست خوانده نشده برید.
باز کنید: Forum/styles/your_style/template/viewforum_body.html
پیدا کنید:

کد: انتخاب همه

		  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}"><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <!-- ENDIF --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
جایگزین کنید با:

کد: انتخاب همه

  <dt<!-- IF topicrow.TOPIC_ICON_IMG and S_TOPIC_ICONS --> style="background-image: url({T_ICONS_PATH}{topicrow.TOPIC_ICON_IMG}); background-repeat: no-repeat;"<!-- ENDIF --> title="{topicrow.TOPIC_FOLDER_IMG_ALT}" <!-- IF $SN_AUTHOR_COLUMN -->class="sn-author-column"<!-- ENDIF -->><!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}">{NEWEST_POST_IMG}</a> <a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ELSE --><a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a><!-- ENDIF -->
بعد از انجام عملیات اجزای استایل رو بروزآوری کنید.
قبل از انجام کار برای جلوگیری از مشکلات احتمالی از فایل مذکور پشتیبان بگیرید.


[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » دو شنبه 23 بهمن 1391, 12:17 pm

اینم از مد ساده برای نمایش آمار 24 ساعت گذشته انجمن.یعنی پست ها مباحث و کاربران جدید.
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
nadalta110
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 613
تاریخ عضویت: چهار شنبه 1 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 109 دفعه
تشکر شده: 133 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط nadalta110 » یک شنبه 1 اردیبهشت 1392, 1:11 am

من در هنگام نصب بسته اعتبار دهی با مشکل زیر مواجه میشوم

دقیقا بعد از نصب

Adding a new column named user_reputation to table nuke_bb3users
SQL ERROR Table 'mozhorgg_phpmyadmin.nuke_bb3users' doesn't exist

Adding a new column named user_hide_reputation to table nuke_bb3users
SQL ERROR Table 'mozhorgg_phpmyadmin.nuke_bb3users' doesn't exist

لطفا راهنمایی بفرمایید
ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم
موجيم كه آسودگي ما عدم ماست.
موژ مهندسی سلامت، ایمنی و محیط زیست
پذیرش سئو سازی سایت های نیوک
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » یک شنبه 1 اردیبهشت 1392, 8:41 pm

nadalta110 نوشته شده:من در هنگام نصب بسته اعتبار دهی با مشکل زیر مواجه میشوم

دقیقا بعد از نصب

Adding a new column named user_reputation to table nuke_bb3users
SQL ERROR Table 'mozhorgg_phpmyadmin.nuke_bb3users' doesn't exist

Adding a new column named user_hide_reputation to table nuke_bb3users
SQL ERROR Table 'mozhorgg_phpmyadmin.nuke_bb3users' doesn't exist

لطفا راهنمایی بفرمایید

در تاپیک خود مد که پرسیدید پاسخ داده شد.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
ssll
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 294
تاریخ عضویت: چهار شنبه 11 بهمن 1391, 7:21 pm
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 9 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط ssll » پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 8:36 pm

سلام من میخواستم قسمت آخرين ارسال هاي تالارگفتمان که در صفحه اصلی سایت ( http://ssl4i.ir/index.php ) هست کسانی که پستی ارسال می کنن مثلا ادمین رنگش قرمز باشه من فقط تونستم این کار رو توی قسمت وضعیت انلاین که توی صفحه اصلی سایت هست رو انجام بدم و رنگاشون عوض بشه من میخوام توی اخرین ارسال ها هم همینطوری میشه ممنون میشم کمک کنید
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » جمعه 20 اردیبهشت 1392, 2:02 pm

مد یا آموزش قرار دادن تبلیغات در انجمن.
برای تبلیغات در زیر هدر و در تمامی صفحات فایل overall_header.html واقع در پوشه template قالب رو باز کنید و کد خود را در انتهای آن قرار دهید.
برای تبلیغات در فوتر کد خود را بعد از کد

کد: انتخاب همه

<!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF -->
قرار دهید.
برای تبلیغات در لیست تاپیک ها در انجمن فایل viewforum_body.html واقع در پوشه template قالب رو باز کنید و کد خود را بعد از کد

کد: انتخاب همه

<!-- INCLUDE overall_header.html -->
قرار دهید.
برای تبلیغات در بالا یا زیر پست اول در تاپیک فایل viewtopic_body.html واقع در پوشه template قالب رو باز کنید و کد خود را بعد از کد
برای بالای پست اول:

کد: انتخاب همه

<!-- BEGIN postrow -->
برای زیر پست اول:

کد: انتخاب همه

<!-- END postrow -->
قرار دهید.
برای ساخت کد تبلیغ مخصوص انجمن هم کد تبلیغ خود را در کد زیر به جای codetabligh جایگزین کنید.

کد: انتخاب همه

   <!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
   <div class="post bg2">
	 <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

	 <div class="postbody">
	    <h3>{postrow.POST_SUBJECT}</h3>
	    <p class="author"><strong>تبلیغات</strong></p>

	    <div class="content" style="text-align: center;">
		  codetabligh
	    </div>
	 </div>
	 
	 <dl class="postprofile" id="profile0000">
	    <dt>
		  <strong>تبلیغات</strong>
	    </dt>

	    <dd>&nbsp;</dd>
	 </dl>
	 
	 <div class="back2top"><a href="#wrap" class="top" title="{L_BACK_TO_TOP}">{L_BACK_TO_TOP}</a></div>
	 <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
   </div>
   <hr class="divider" />
   <!-- ENDIF -->

[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » جمعه 20 اردیبهشت 1392, 2:04 pm

ssll نوشته شده:سلام من میخواستم قسمت آخرين ارسال هاي تالارگفتمان که در صفحه اصلی سایت ( http://ssl4i.ir/index.php ) هست کسانی که پستی ارسال می کنن مثلا ادمین رنگش قرمز باشه من فقط تونستم این کار رو توی قسمت وضعیت انلاین که توی صفحه اصلی سایت هست رو انجام بدم و رنگاشون عوض بشه من میخوام توی اخرین ارسال ها هم همینطوری میشه ممنون میشم کمک کنید

شما باید بلوک آخرین ارسال های آجاکس جناب سالمی را از تاپیک بلوک های قرار داده شده توسط کاربران دریافت کنید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
sarina73
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 71
تاریخ عضویت: شنبه 4 خرداد 1392, 12:46 pm
محل اقامت: landGFXs
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 20 دفعه
تماس:

Re: مد پیشرفت کاربر

پست توسط sarina73 » شنبه 4 خرداد 1392, 12:55 pm

PHP-Wonder نوشته شده:در این پست مد بسیار کاربردی و آسان نصب که می تونه زیر رتبه کاربر درصد پیشرفت وی را برای رتبه بعدی نشون بده آماده کردم.این مد خیلی مد خوب و کاربردی هست امیدوارم مورد قبول شما دوستان واقع بشه.

دموی مد

مد پیوست شد.

من از قالب artodia استفاده میکنم باید چیکار کنم ؟
i can feel your heart beat
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: مد پیشرفت کاربر

پست توسط PHP-Wonder » شنبه 4 خرداد 1392, 4:29 pm

sarina73 نوشته شده:
PHP-Wonder نوشته شده:در این پست مد بسیار کاربردی و آسان نصب که می تونه زیر رتبه کاربر درصد پیشرفت وی را برای رتبه بعدی نشون بده آماده کردم.این مد خیلی مد خوب و کاربردی هست امیدوارم مورد قبول شما دوستان واقع بشه.

دموی مد

مد پیوست شد.

من از قالب artodia استفاده میکنم باید چیکار کنم ؟

شما ویرایشات مربوط به قالب prosilver رو هم برای prosilver و هم برای قالب artodia انجام بدید.هرکجا هم که فایلی که خواسته بود قالبتون نداشت،از انجامش صرف نظر کنید.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
sarina73
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 71
تاریخ عضویت: شنبه 4 خرداد 1392, 12:46 pm
محل اقامت: landGFXs
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 20 دفعه
تماس:

Re: مد پیشرفت کاربر

پست توسط sarina73 » یک شنبه 5 خرداد 1392, 1:25 am

PHP-Wonder نوشته شده:
sarina73 نوشته شده:
PHP-Wonder نوشته شده:در این پست مد بسیار کاربردی و آسان نصب که می تونه زیر رتبه کاربر درصد پیشرفت وی را برای رتبه بعدی نشون بده آماده کردم.این مد خیلی مد خوب و کاربردی هست امیدوارم مورد قبول شما دوستان واقع بشه.

دموی مد

مد پیوست شد.

من از قالب artodia استفاده میکنم باید چیکار کنم ؟

شما ویرایشات مربوط به قالب prosilver رو هم برای prosilver و هم برای قالب artodia انجام بدید.هرکجا هم که فایلی که خواسته بود قالبتون نداشت،از انجامش صرف نظر کنید.

یعنی چی صرف نظر کنم؟ من قالبم artodia deluxe هست چیکار باید کنم که مودها نصب بشه ؟ درصورتی که از من میخواد فایل هایی رو ویرایش کنم که تو پوشه قالبم نیست . اگه شما میتونید چطور به ما نمیگید ؟

یکی بیاد توضیح بده ببینم فایل هایی که تو قالبم نیست رو باید چیکار کنم ؟
i can feel your heart beat
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » یک شنبه 5 خرداد 1392, 1:30 am

عزیز پایه اون استایل prosilver هست فایلایی که نباشه رو خودش از استایل prosilver میگیره برای همین گفتم برای هردو استایل انجام بدید. تصویر
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
sarina73
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 71
تاریخ عضویت: شنبه 4 خرداد 1392, 12:46 pm
محل اقامت: landGFXs
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 20 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط sarina73 » یک شنبه 5 خرداد 1392, 2:49 am

PHP-Wonder نوشته شده:عزیز پایه اون استایل prosilver هست فایلایی که نباشه رو خودش از استایل prosilver میگیره برای همین گفتم برای هردو استایل انجام بدید. تصویر

خوشبختانه بسته php wonder1.1 رو با موفقیت تمتم نصب کردم . واقعا از تهیه کننده این بسته تشکر میکنم و واقعا جای حمایت داره برای من .

واقعا ازتون ممنونم . با نصب این بسته انجمن به یه انجمن حرفه ای تبدیل میشه .


فقط جای 2 مود خالیه :

نمایش آخرین تاپیک ارسال شده در صفحه نخست تالار
و زیر هم مرتب کردن شاخه های صفحه اصلی

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
i can feel your heart beat
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » یک شنبه 5 خرداد 1392, 9:23 am

sarina73 نوشته شده:
PHP-Wonder نوشته شده:عزیز پایه اون استایل prosilver هست فایلایی که نباشه رو خودش از استایل prosilver میگیره برای همین گفتم برای هردو استایل انجام بدید. تصویر

خوشبختانه بسته php wonder1.1 رو با موفقیت تمتم نصب کردم . واقعا از تهیه کننده این بسته تشکر میکنم و واقعا جای حمایت داره برای من .

واقعا ازتون ممنونم . با نصب این بسته انجمن به یه انجمن حرفه ای تبدیل میشه .


فقط جای 2 مود خالیه :

نمایش آخرین تاپیک ارسال شده در صفحه نخست تالار
و زیر هم مرتب کردن شاخه های صفحه اصلی

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

خواهش میکنم.
آخرین تاپیک ها رو که همین الآن هم نشون میده بالای چت باکس و لیست انجمن ها.
در مورد موضوع دوم هم منظورتون رو متوجه نشدم،با یه عکس اگه میشه مشخص کنید که در صورت امکان بعد از امتحانات به صورت یه آپدیت منتشر کنم.
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
نمایه کاربر
sarina73
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 71
تاریخ عضویت: شنبه 4 خرداد 1392, 12:46 pm
محل اقامت: landGFXs
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 20 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط sarina73 » یک شنبه 5 خرداد 1392, 2:16 pm

سلام چشم یکی از مشکلاتش اینه که تو عکس ها مشخصه . شاخه ها به هم ریختست خیلی سایتها رو دیدم همین مشکل رو دارن . و یکی دیگه اینکه وقتی میزنی شکلک های بیشتر صحه به صورت پاپ آپ باز نمیشه و بسته نمیشه
آخرین ويرايش توسط 1 on sarina73, ويرايش شده در 0.
i can feel your heart beat
نمایه کاربر
PHP-Wonder
تیم توسعه phpbb3
تیم توسعه phpbb3
پست: 1627
تاریخ عضویت: جمعه 29 مهر 1390, 1:05 pm
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 367 دفعه
تشکر شده: 676 دفعه
تماس:

Re: تاپیک مدهای phpbb3 انجمن نیوک

پست توسط PHP-Wonder » یک شنبه 5 خرداد 1392, 9:07 pm

sarina73 نوشته شده:سلام چشم یکی از مشکلاتش اینه که تو عکس ها مشخصه . شاخه ها به هم ریختست خیلی سایتها رو دیدم همین مشکل رو دارن . و یکی دیگه اینکه وقتی میزنی شکلک های بیشتر صحه به صورت پاپ آپ باز نمیشه و بسته نمیشه

خب اینا مربوط به قالب میشه نه بسته...
ولی چشم بررسی میکنم تصویر
[url=phpbb-f/php-wonder-t.html:op]بسته رایگان PHP-Wonder . برای انجمن نیوک و هماهنگ با نیوک . و . با نصب مد.[/url:op]

[url=announces/php-wonder-t.html:op]قالب های رایگان بسته استثنایی PHP-Wonder .[/url:op]
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “مدها و افزونه هاي phpbb3”