تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

در اين انجمن كليه مباحث مربوط به توسعه phpbb3 شامل كليه افزونه ها ،‌مدها ،‌ آپديتها و ... انجام ميشود.
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » دو شنبه 30 آبان 1390, 10:56 pm

تاپيك مدهاي phpbb3 هرچي گشتم نديدم زده بود مبحث وجود ندارد مجبور شدم اينجا پست بدم

براي امشب مدي براي شما قرار ميدم كه همه دنبال اين مدهستند

با نصب اين مد 5 مد براي شما نصب مي شود 1- مد اخرين ارسالها بالا 2-كاربران فعال 3 انجمنهاي فعال 4- پاسخ به موضوع 5- انجمنهاي فعال

ابتدا فايل زير را دانلود كرده و داخل فولدر forum آپلود نماييد

فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

Forum/index.php

;كد زير را جستجو نماييد


کد: انتخاب همه

// Output 
pagepage_header($user->lang['INDEX']
);
بالاي اين كد كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

//-- mod: Top Stats ---------------------------------------------------------//	include($phpbb_root_path . 'includes/functions_top_stats.' . $phpEx);//-- end: Top Stats ---------------------------------------------------------//

فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

language/fa/common.php
آخر كدها قبل از كد

كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

// BEGIN Top Stats
$lang = array_merge($lang, array(
    'MOST_VIEWED'			 => 'موضوعات با بیشترین بازدید',
    'MOST_REPLIED'			 => 'پاسخ به مبحث',
    'NEWEST_TOPICS'			 => 'آخرین مباحث',
    'NEWEST_POSTS'			 => 'آخرین ارسال ها',
    'RECENT_ACTIVE'			 => 'آخرين ارسالها',
    'MOST_ACTIVE_USERS'		  => 'كاربران فعال',
    'MOST_ACTIVE_FORUMS'	   => 'انجمنهاي فعال',
    'PREVIOUS_SCROLL'		  => 'برگشت',
    'NEXT_SCROLL'			 => 'ادامه',
    'START_SCROLL'			 => 'شروع',
    'STOP_SCROLL'			 => 'Stop',
));
// END Top Stats
به مسير استايل تالار خود برويد و فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/template/index_body.html
كد زير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
در بالاي آن كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_TSRAT_ENABLE --><!-- INCLUDE recent_active_body.html --><!-- ENDIF -->
و در پايين ان كد زير را قراردهيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_TSMVT_ENABLE or S_TSMRT_ENABLE --><!-- INCLUDE top_stats_body.html --><!-- ENDIF -->
به مسير زير برويد و فايل مورد نظر را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/template/overall_header.html
كدزير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<script type="text/javascript" src="{T_SUPER_TEMPLATE_PATH}/forum_fn.js"></script>
و زير ان كدهاي زير را اضافه نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- IF (S_TSRAT_ENABLE and S_TS_JSSCROLL) or (S_TSRAT_ENABLE and S_TS_TICKER) --><script src="{ROOT_PATH}script/jquery-1.7.min.js" type="text/javascript"></script><!-- IF S_TS_JSSCROLL and not S_TS_TICKER --><script src="{ROOT_PATH}script/jquery.totemticker.min.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">// <![CDATA[$(document).ready(function() {	$('#vertical-ticker').totemticker({				row_height	:	'41px',				max_items  :  3,				speed    :  {JSSCROLL_SPEED},				interval  :  {JSSCROLL_INTERVAL},				<!-- IF TS_JSSCROLL_NAVIGATION -->				next		:	'#ticker-next',				previous	:	'#ticker-previous',				stop		:	'#stop',				start		:	'#start',				<!-- ENDIF -->				mousestop	:	true,				direction	:	'<!-- IF TS_JSSCROLL_DIRECTION -->down<!-- ELSE -->up<!-- ENDIF -->'	});});// ]]></script><!-- ELSEIF S_TS_TICKER and not S_TS_JSSCROLL --><script src="{ROOT_PATH}script/jquery.newsticker.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">// <![CDATA[$(document).ready(function() {	$("#news").newsTicker();});// ]]></script><!-- ENDIF --><!-- ENDIF -->
به مسير زير برويد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/theme/colours.css
ممكن است اين css در استايل شما نباشد در هر فايلي كه كدهاي رنگ تعريف شده بودند كدهاي زير را اخر ان اضافه نماييد

کد: انتخاب همه

/* Top Stats Mod */#vertical-ticker{	height:123px;	overflow:hidden;}#vertical-ticker li{	display:block;}

حال مسير زير را اجرا نماييد

کد: انتخاب همه

www.sit shoma.com/Forum/install_top_stats.php

مد را نصب نماييد
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.


[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: مدجديد و زيبا 5 آمار برتر phpbb 3

پست توسط avaee » سه شنبه 1 آذر 1390, 2:16 am

منوي جذاب در تالار گفتمان phpbb3فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

styles/prosilver/template/overall_header.html

كد زير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<div class="headerbar">
	    <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
بعد از ان كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

<div class="menu-block" style="float: {S_CONTENT_FLOW_END}; width: 19%;">
	    <div class="menu-row-first"><a class="left menu-link" href="http://www.phpnuke.ir/">BBCode Board</a></div>
	    <div class="menu-row"><a class="left menu-link" href="http://www.phpnuke.ir">Styles Board</a></div>
	    <div class="menu-row-last"><a class="left menu-link" href="http://www.phpnuke.ir">Donate</a></div>
	 </div>
	 <div style="float: {S_CONTENT_FLOW_BEGIN}; width: 79.5%;">
بجاي phpnuke.ir ادرس لينك خود را قرار دهيد و بجاي سه منوي

کد: انتخاب همه

BBCode------ BoardStyles --------BoardDonate
اسم منوي هاي خود را قرار دهيدكد زير را دوباره در همان فايل جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH -->
	    <div id="search-box">
		  <form action="{U_SEARCH}" method="post" id="search">
		  <fieldset>
			<input name="keywords" id="keywords" type="text" maxlength="128" title="{L_SEARCH_KEYWORDS}" class="inputbox search" value="<!-- IF SEARCH_WORDS-->{SEARCH_WORDS}<!-- ELSE -->{L_SEARCH_MINI}<!-- ENDIF -->" onclick="if(this.value=='{LA_SEARCH_MINI}')this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value='{LA_SEARCH_MINI}';" /> 
			<input class="button2" value="{L_SEARCH}" type="submit" /><br />
			<a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH_ADV_EXPLAIN}">{L_SEARCH_ADV}</a> {S_SEARCH_HIDDEN_FIELDS}
		  </fieldset>
		  </form>
	    </div>
	 <!-- ENDIF -->
بعد از كدهاي بالا كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

	 </div>
به مسير زير برويد

کد: انتخاب همه

styles/prosilver/theme/colours.css
كدهاي زير را به اخر كدها اضافه نماييد

کد: انتخاب همه

/* Code taken from flying-bits.org Sorry NV ;) */
a.menu-link {
   background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/arrow_left.gif");
   font-weight: bold;
   padding-top: 4px;
   padding-bottom: 4px;
   color: #FFFFFF;
}

a.menu-link:hover {
   background-position: 6px 60%;
   color: #9b0000;
}

div.menu-block {
   border-left: #FFFFFF solid 1px;
   padding-left: 6px;
}

div.menu-row-first {
   border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
   padding-top: 4px;
   padding-left: 4px;
   padding-bottom: 4px;
}

div.menu-row {
   border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
   padding-top: 4px;
   padding-left: 4px;
   padding-bottom: 4px;
}

div.menu-row-last {
   padding-top: 4px;
   padding-left: 4px;
   padding-bottom: 4px;
}
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » سه شنبه 1 آذر 1390, 2:58 am

مد جالب نمايش آواتار كاربر در قسمت كاربران آنلاين

فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

forum/index.php

كد زير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

    'NEWEST_USER'   => sprintf($user->lang['NEWEST_USER'], get_username_string('full', $config['newest_user_id'], $config['newest_username'], $config['newest_user_colour'])),

بعد از آن كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

    'USER_AVATAR'				=> get_user_avatar($user->data['user_avatar'], $user->data['user_avatar_type'], $user->data['user_avatar_width'], $user->data['user_avatar_height']),

به مسير زير برويد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/template/index_body.html

كد زير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

    <!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	  <!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
	  <p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
	  <!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
    <!-- ENDIF -->
كد زير را جايگزين آن نماييد

کد: انتخاب همه

    <!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	  <!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
    <table><tr><!-- IF S_USER_LOGGED_IN and USER_AVATAR --><td valign="top" style="padding-right:6px;">{USER_AVATAR}</td><!-- ENDIF --><td>
    <p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
	   <!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
	  </td></tr></table>
    <!-- ENDIF -->
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » سه شنبه 1 آذر 1390, 3:22 am

اضافه كردن دكمه انتخاب همه براي bbcod ها مانند انجمن نيوك به bbcod زير دقت نماييد

کد: انتخاب همه

در بالاي كادر نوشته انتخاب همه و با كليك ببروي ان تمام مت داخل كادر انتخاب مي شود

اما چگونگي ايجاد اين تغييرات

فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

styles/{YOURTHEME}/template/posting_buttons.html

كد زير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- BEGIN custom_tags -->
	 <input type="button" class="button2" name="addbbcode{custom_tags.BBCODE_ID}" value="{custom_tags.BBCODE_TAG}" onclick="bbstyle({custom_tags.BBCODE_ID})" title="{custom_tags.BBCODE_HELPLINE}" />
   <!-- END custom_tags -->
كد زير را جايگزين آن كنيد

کد: انتخاب همه

<select name="addbbcode_custom" onchange="bbstyle(this.form.addbbcode_custom.options[this.form.addbbcode_custom.selectedIndex].value*1);this.form.addbbcode_custom.selectedIndex = 0;">
	 <option value="#" selected="selected">Custom BBCodes</option>
	 <!-- BEGIN custom_tags -->
	 <option value="{custom_tags.BBCODE_ID}" title="{custom_tags.BBCODE_HELPLINE}">{custom_tags.BBCODE_TAG}</option>
	 <!-- END custom_tags -->   
	</select>
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » سه شنبه 1 آذر 1390, 4:15 am

اضافه كردن آواتار پيشفرض

اگربخواهيد براي كاربران خود يك اواتار پيشفرض قراردهيد اموزش زيررا دنبال نماييد

فايل زيررا ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

includes/functions_display.php

كد زيررا جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

if (empty($avatar) || !$avatar_type || (!$config['allow_avatar'] && !$ignore_config))
   {
	 return ''; 
حال از اين كدها فقط كد زير مد نظر ما است

کد: انتخاب همه

	 return '';
كدهاي زير را جايگزين كد فوق نماييد

کد: انتخاب همه

   return '<img src="images/avatars/gallery/no_avatar.gif" alt="' . ((!empty($user->lang[$alt])) ? $user->lang[$alt] : $alt) . '" />';
فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

template/viewtopic_body.html
كد زير را جستجو كنيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF postrow.U_POST_AUTHOR --><a href="{postrow.U_POST_AUTHOR}">{postrow.POSTER_AVATAR}</a><!-- ELSE -->{postrow.POSTER_AVATAR}<!-- ENDIF -->
كدزير را بعد از اين كد قرار دهيد

کد: انتخاب همه

<!-- ELSE --><img src="{ROOT_PATH}images/gallery/no_avatar.gif" width="125" height="125" alt="" />
يك عكس با نام و فرمت زير در مسير زير قراردهيد

کد: انتخاب همه

images/avatars/gallery/no_avatar.gif
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » جمعه 4 آذر 1390, 2:53 am

يك مد زيبا و پركاربرد

مدي كه براي شما قرار مي دهم بسيار پركاربرد و زيبا براي انجمن شما مي باشد

اين مد اخرين تاپيك يا اخرين جواب ها داخل يك تاپيك رو براي شما نمايش مي دهد با قابليت تعيين رنگ دلخواه شما نمونه اسكرين شات از مد ضميمه كردم

تشكر يادتان نرود

آموزش نصب

فايلهلي زير را دانلود نماييد و داخل فولدر Forum هاستتان آپلود نماييد

به مسير زير برويد

کد: انتخاب همه

includes/functions_display.php
جستجو كنيد

کد: انتخاب همه

		$sql_array['SELECT'] .= ', fa.user_id';	}
بعد از آن كد زير را قراردهيد

کد: انتخاب همه

if (!class_exists('phpbb_mods_advanced_last_topic_titles'))	{		include($phpbb_root_path . 'includes/mods/advanced_last_topic_titles.' . $phpEx);	}	phpbb_mods_advanced_last_topic_titles::initialise();	$sql_array = phpbb_mods_advanced_last_topic_titles::inject_sql($sql_array);
جستجو كنيد

کد: انتخاب همه

	while ($row = $db->sql_fetchrow($result))	{		$forum_id = $row['forum_id'];
بعد از ان كد زير را قراردهيد

کد: انتخاب همه

		$row = phpbb_mods_advanced_last_topic_titles::inject_forum_row($row);
جستجو كنيد

کد: انتخاب همه

				$forum_rows[$parent_id]['forum_id_last_post'] = $forum_id;
بعد از ان كد زير را قراردهيد

کد: انتخاب همه

				$forum_rows = phpbb_mods_advanced_last_topic_titles::inject_forum_row_values($forum_rows, $parent_id, $row);
جستجو كنيد

کد: انتخاب همه

			'U_LAST_POST'		=> $last_post_url)		);
بعد از ان كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

		phpbb_mods_advanced_last_topic_titles::display_information($row);

به مسير زير برويد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/template/forumlist_body.html
جستجو كنيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn> {L_POST_BY_AUTHOR} {forumrow.LAST_POSTER_FULL}
از كد بالا كد زير را پيدا نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn>
بعد از اين كد كد زير را قراردهيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_ALTT_ACTIVE --><!-- IF forumrow.ALTT_LINK_NAME_SHORT != '' --><a <!-- IF ALTT_STYLE -->style="{ALTT_STYLE}"<!-- ENDIF --> href="{forumrow.U_ALTT_LINK}" title="{forumrow.ALTT_LINK_NAME}">{forumrow.ALTT_LINK_NAME_SHORT}</a><!-- ELSE -->{L_ALTT_PROTECTED}<!-- ENDIF --><br /><!-- ENDIF -->

حال مد را نصب نماييد

کد: انتخاب همه

Forum/install/index.php

تشكر يادتان نرود
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » یک شنبه 27 آذر 1390, 11:02 pm

مد پرطرفدار حالت من
اين مد توسط سايت زحل ارائه شده است كه هماهنگ سازي براي نيوك توسط من انجام گرفت
منبع : http://www.zohall.com/

---------------------
اين مد براي تالار نيوك هماهنگ نبود بخاطر تيبل ديتابيس نيوك

براي phpbb3.0.9 و phpbb3.0.8 كاملا هماهنگ كردم

مد كاملا تست شده و تيبلها كاملا هماهنگ شده اند و هيچ ايرادي نداره
براي ديدن دمو به ادرس زير برويد
http://edius.us/Forum/viewtopic.php?f=10&p=97#p97
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » یک شنبه 27 آذر 1390, 11:15 pm

مد زيبا و كاربردي آواتارهاي تصادفي

اين مد بصورت رندوم آواتار پيشفرض براي كاربران قرار ميده

بعد از نصب مد كاربرهايي كه آواتار ندارند با هر ورود يا ريفرش صفحه آواتار آنها عوض ميشه
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » یک شنبه 27 آذر 1390, 11:24 pm

مد كوچك اما پركاربرد
بوسيله اين مد تعداد پستهاي كاربر كه در پست بيت نمايش مي دهد رو بطورت لينك مي كند كه با كليك برروي تعداد ارسالها وارد ليست ارسالهاي كاربر مي شود
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » دو شنبه 28 آذر 1390, 5:18 am

مد جنسيت كاربران
مد نمايش جنسيت كاربران بصورت عكس
-----------------------
دوستان دقت نماييد تمام مدهايي كه من قرار ميدم همه با نيوك 8.3 هماهنگ و تست شدند اگر مشكلي پيش مياد احتمالا جايي اشتباه كرديد پس مدها رو با دقت تمام و از روي حوصله نصب نماييد
----------------------------
دموي تمام مدهاي اين تاپيك رو در اينجا مي توانيد ببينيد
http://edius.us/Forum/viewtopic.php?f=10&p=100#p100
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » چهار شنبه 30 آذر 1390, 7:28 pm

مد جالب نمايش اطلاعيه ها در سايت
--------
فارسي شده - هماهنگ شده براي نيوك
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
ALBORZ69
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 510
تاریخ عضویت: چهار شنبه 1 تیر 1390, 9:02 am
محل اقامت: کرج
تشکر کرده: 34 دفعه
تشکر شده: 53 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط ALBORZ69 » چهار شنبه 30 آذر 1390, 7:55 pm

avaee نوشته شده:مد جنسيت كاربران
مد نمايش جنسيت كاربران بصورت عكس
-----------------------
دوستان دقت نماييد تمام مدهايي كه من قرار ميدم همه با نيوك 8.3 هماهنگ و تست شدند اگر مشكلي پيش مياد احتمالا جايي اشتباه كرديد پس مدها رو با دقت تمام و از روي حوصله نصب نماييد
----------------------------
دموي تمام مدهاي اين تاپيك رو در اينجا مي توانيد ببينيد
http://edius.us/Forum/viewtopic.php?f=10&p=100#p100

ببخشیدا ولی این انجمنی که آدرسشو شما گذاشتید
vBulletin™ 2012 ©هست.
چه ربطی به phpbb3 داره؟
من مود مدال رو رو انجمنم نصب کردم اما نصب نشد.
احتمالا اون مد هایی که با دیتا بیس سرو کار داره به این راحتی نشه نصب کرد.
بهتره برای این مود هایی که میزارید آموزش نصب روی phpbb3 رو هم بصورت فارسی بزارید.
نمایه کاربر
ALBORZ69
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 510
تاریخ عضویت: چهار شنبه 1 تیر 1390, 9:02 am
محل اقامت: کرج
تشکر کرده: 34 دفعه
تشکر شده: 53 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط ALBORZ69 » چهار شنبه 30 آذر 1390, 8:04 pm

avaee نوشته شده:تاپيك مدهاي phpbb3 هرچي گشتم نديدم زده بود مبحث وجود ندارد مجبور شدم اينجا پست بدم

براي امشب مدي براي شما قرار ميدم كه همه دنبال اين مدهستند

با نصب اين مد 5 مد براي شما نصب مي شود 1- مد اخرين ارسالها بالا 2-كاربران فعال 3 انجمنهاي فعال 4- پاسخ به موضوع 5- انجمنهاي فعال

ابتدا فايل زير را دانلود كرده و داخل فولدر forum آپلود نماييد

فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

Forum/index.php

;كد زير را جستجو نماييد


کد: انتخاب همه

// Output pagepage_header($user->lang['INDEX']);
بالاي اين كد كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

//-- mod: Top Stats ---------------------------------------------------------//	include($phpbb_root_path . 'includes/functions_top_stats.' . $phpEx);//-- end: Top Stats ---------------------------------------------------------//

فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

language/fa/common.php
آخر كدها قبل از كد

كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

// BEGIN Top Stats
$lang = array_merge($lang, array(
    'MOST_VIEWED'			 => 'موضوعات با بیشترین بازدید',
    'MOST_REPLIED'			 => 'پاسخ به مبحث',
    'NEWEST_TOPICS'			 => 'آخرین مباحث',
    'NEWEST_POSTS'			 => 'آخرین ارسال ها',
    'RECENT_ACTIVE'			 => 'آخرين ارسالها',
    'MOST_ACTIVE_USERS'		  => 'كاربران فعال',
    'MOST_ACTIVE_FORUMS'	   => 'انجمنهاي فعال',
    'PREVIOUS_SCROLL'		  => 'برگشت',
    'NEXT_SCROLL'			 => 'ادامه',
    'START_SCROLL'			 => 'شروع',
    'STOP_SCROLL'			 => 'Stop',
));
// END Top Stats
به مسير استايل تالار خود برويد و فايل زير را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/template/index_body.html
كد زير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
در بالاي آن كد زير را قرار دهيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_TSRAT_ENABLE --><!-- INCLUDE recent_active_body.html --><!-- ENDIF -->
و در پايين ان كد زير را قراردهيد

کد: انتخاب همه

<!-- IF S_TSMVT_ENABLE or S_TSMRT_ENABLE --><!-- INCLUDE top_stats_body.html --><!-- ENDIF -->
به مسير زير برويد و فايل مورد نظر را ويرايش نماييد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/template/overall_header.html
كدزير را جستجو نماييد

کد: انتخاب همه

<script type="text/javascript" src="{T_SUPER_TEMPLATE_PATH}/forum_fn.js"></script>
و زير ان كدهاي زير را اضافه نماييد

کد: انتخاب همه

<!-- IF (S_TSRAT_ENABLE and S_TS_JSSCROLL) or (S_TSRAT_ENABLE and S_TS_TICKER) --><script src="{ROOT_PATH}script/jquery-1.7.min.js" type="text/javascript"></script><!-- IF S_TS_JSSCROLL and not S_TS_TICKER --><script src="{ROOT_PATH}script/jquery.totemticker.min.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">// <![CDATA[$(document).ready(function() {	$('#vertical-ticker').totemticker({				row_height	:	'41px',				max_items  :  3,				speed    :  {JSSCROLL_SPEED},				interval  :  {JSSCROLL_INTERVAL},				<!-- IF TS_JSSCROLL_NAVIGATION -->				next		:	'#ticker-next',				previous	:	'#ticker-previous',				stop		:	'#stop',				start		:	'#start',				<!-- ENDIF -->				mousestop	:	true,				direction	:	'<!-- IF TS_JSSCROLL_DIRECTION -->down<!-- ELSE -->up<!-- ENDIF -->'	});});// ]]></script><!-- ELSEIF S_TS_TICKER and not S_TS_JSSCROLL --><script src="{ROOT_PATH}script/jquery.newsticker.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">// <![CDATA[$(document).ready(function() {	$("#news").newsTicker();});// ]]></script><!-- ENDIF --><!-- ENDIF -->
به مسير زير برويد

کد: انتخاب همه

styles/استايل شما/theme/colours.css
ممكن است اين css در استايل شما نباشد در هر فايلي كه كدهاي رنگ تعريف شده بودند كدهاي زير را اخر ان اضافه نماييد

کد: انتخاب همه

/* Top Stats Mod */#vertical-ticker{	height:123px;	overflow:hidden;}#vertical-ticker li{	display:block;}

حال مسير زير را اجرا نماييد

کد: انتخاب همه

www.sit shoma.com/Forum/install_top_stats.php

مد را نصب نماييد

در ضمن من این مود رو هم نصب کردم اما جواب نگرفتم .
البته من از قالبهای 3.0.9 برای 3.0.8 استفاده می کنم یعنی میتونه بخاطر اون باشه ؟
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » چهار شنبه 30 آذر 1390, 10:15 pm

ALBORZ69 نوشته شده:
avaee نوشته شده:مد جنسيت كاربران
مد نمايش جنسيت كاربران بصورت عكس
-----------------------
دوستان دقت نماييد تمام مدهايي كه من قرار ميدم همه با نيوك 8.3 هماهنگ و تست شدند اگر مشكلي پيش مياد احتمالا جايي اشتباه كرديد پس مدها رو با دقت تمام و از روي حوصله نصب نماييد
----------------------------
دموي تمام مدهاي اين تاپيك رو در اينجا مي توانيد ببينيد
http://edius.us/Forum/viewtopic.php?f=10&p=100#p100

ببخشیدا ولی این انجمنی که آدرسشو شما گذاشتید
vBulletin™ 2012 ©هست.
چه ربطی به phpbb3 داره؟
من مود مدال رو رو انجمنم نصب کردم اما نصب نشد.
احتمالا اون مد هایی که با دیتا بیس سرو کار داره به این راحتی نشه نصب کرد.
بهتره برای این مود هایی که میزارید آموزش نصب روی phpbb3 رو هم بصورت فارسی بزارید.

اون سايت phpbb هسته فوترش الكيه زده vb
تمام مدها رو من تست مي كنم بعد درسايت نيوك مي گذارم
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: تاپيك مدها و زيبا سازي phpbb 3

پست توسط avaee » چهار شنبه 30 آذر 1390, 10:23 pm

[/quote]

در ضمن من این مود رو هم نصب کردم اما جواب نگرفتم .
البته من از قالبهای 3.0.9 برای 3.0.8 استفاده می کنم یعنی میتونه بخاطر اون باشه ؟[/quote]

قسمت اول كدها بهم چسبيده بودن ويرايش شد مي توانيد قسمت اول رو اصلاح نماييد
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “مدها و افزونه هاي phpbb3”