bold شدن منو دسته ها

TAFRIH2WEB
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 3
تاریخ عضویت: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 11:47 pm

bold شدن منو دسته ها

پست توسط TAFRIH2WEB » دو شنبه 1 خرداد 1391, 11:10 pm

من خيلي زود جوش هستم
شما فارس زبون هااا كارتون تا وقتي گير آدمه فقط چشم جان رو چشمم و اله بله ميكنين تا طرفتونو خر بكنين
من چند روزه بخاطر يه كد كه بايد bold بشه ساده لنگم
سايتم بخاطرش خوابيده
به هر پي اچ پي نويس پول دادم و ازش كار خواستم نتونسته برام كاري بكنه
شما ها كه اداتون ميشه و همش خودتون سر ميدونين بيايين برام يكاري بكنين و پولتونو بگيرن
يكي رو ميشناختم كه فارس بودش : همش ميگفت كاراي من حرف نداره من خودمم وكال هستم من خودم ديزاينر هستم و كلي چاخان ديگه بعدا رفتم ديدم همه چيش دزدي از وب هاي من و شماها بودن
بابا مگه مسلمان نيستين ؟؟
من بخدا تو نت خيلياهارو راه انداختم و باعث كسب كار شدم
ولي 7 هفتس همه برام طاقچه بالا ميان
اي خدا گ اينه دنيات منو زود خلاص كن تصویر تصویر تصویر تصویر


[RIGHT]سلام به همه ي دوستان
من تو منوي دسته اي سايتم كلا به مشكل برخوردم
منوي دسته اي سايتم نوشته هاشو bold ميندازه
از ديروز داريم با دوستم روش كار ميكنيم
ولي هيچي به هيچي
ميخوام نه كج باشه نه كلفت نه زير خط دار
لطفا كمكم بكنين
بگين بايد كدوم فايل رو عوض بكنم
منتظر هستم
[/RIGHT] تصویر
اينم عكس تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر


نمایه کاربر
avaee
کاربر خیلی فعال
پست: 5046
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 مهر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 203 دفعه
تشکر شده: 1212 دفعه
تماس:

Re: فارس هاي پر ادعا ** اگه من دروغ ميگم ثابت بكنين

پست توسط avaee » دو شنبه 1 خرداد 1391, 11:23 pm

ادرس سایتت رو بگذار

شما بلوک یا ماژولی احتمالا نصب کردید که ان بلوک یا ماژول کد css دارد که داخل ان کدها text بولدر است
[COLOR=#c00000]http://pntnuke.ir[/COLOR]

[COLOR=#00B050]بزرگترین مرجع طراحی استایل برای انجمن نیوک 8.3[/COLOR]

[COLOR=#0070C0]حل مشکلات انجمن نیوک بصورت آنلاین[/COLOR] : [COLOR=#C00000]singledesign@yahoo.com [/COLOR]
نمایه کاربر
WTJ-IR
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 95
تاریخ عضویت: دو شنبه 8 اسفند 1390, 8:33 pm
محل اقامت: اردبیل - گرمی
تشکر شده: 71 دفعه
تماس:

Re: فارس هاي پر ادعا ** اگه من دروغ ميگم ثابت بكنين

پست توسط WTJ-IR » دو شنبه 1 خرداد 1391, 11:31 pm

اگه من دروغ ميگم ثابت بكنين
بچه تحریک می کنی عزیز ؟



عنوان تاپیک را ویرایش کنید راهنماییت کنیم . یه سری به قوانین انجمن هم بزنید بد نیستش !
موفق باشید ! تصویر
نمایه کاربر
Disert
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 136
تاریخ عضویت: یک شنبه 9 مرداد 1390, 12:45 am
محل اقامت: ارمنستان - ایروان
تشکر شده: 22 دفعه
تماس:

Re: فارس هاي پر ادعا ** اگه من دروغ ميگم ثابت بكنين

پست توسط Disert » دو شنبه 1 خرداد 1391, 11:38 pm

فارس و لر و کرد و . . . نداره
به قول دوستمون بچه تحریک می کنی ؟
شما با این همه ادعات که حالا نمیدونم از کجا اومدی به پارسها نه فارسها گیر دادی که حتی نمیدونی کد css زدی یا نه که احتمالا قالب خودتم . . . . هست واسه خاطر نوشته bold میگی من زود جوشم دوست من زیر گازو کم کن که جوش نیای ...
اینجا کمک میکنن به هم طلبکار هم که نیستیم اینجوری حرف میزنی شما آقای غیر پارس.
نمایه کاربر
sibzamini
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 16 دی 1390, 8:28 pm
تماس:

Re: فارس هاي پر ادعا ** اگه من دروغ ميگم ثابت بكنين

پست توسط sibzamini » سه شنبه 2 خرداد 1391, 3:07 am

واقعا همه حالشون بده!!!! اگه همون اول جواب این دوستمونو می دادید نیاز به پست های اضافه نبود.

دوست عزیز شما کافیه وارد فایل blocks در قسمت public_html سرور تون بشید و در انجا فایل block-topics.php ادیت کنین.

[PHP]<?php
if (!defined('BLOCK_FILE')) {
Header("Location: index.php");
}

global $prefix, $db, $align;
$ThemeSel = get_theme();
$content = "<script language=\"JavaScript\">

function Toggle2(item) {
obj=document.getElementById(item);
visible=(obj.style.display!=\"none\")
key=document.getElementById(\"2x\" + item);
if (visible) {
obj.style.display=\"none\";
key.innerHTML=\"<img src='images/CZModules/$align/closed.gif' align='absmiddle' border='0'>\";
} else {
obj.style.display=\"block\";
key.innerHTML=\"<img src='images/CZModules/$align/open.gif' align='absmiddle' border='0'>\";
}
}
</script>";
function subtopics($parent_id){
global $prefix, $db, $align, $textalign1;
$result1 = $db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_topics WHERE parent_id = '$parent_id' ORDER by topicid");
while($row1 = $db->sql_fetchrow($result1)) {
$topicid1 = intval($row1['topicid']);
$parent_id1 = intval($row1['parent_id']);
$topicname1 = stripslashes($row1['topictext']);
$subrows1 = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_topics WHERE parent_id = '$topicid1' ORDER by topicid"));
if($subrows1 > 0){
$subimg1 = "open";
$onclick1 = "onclick=\"Toggle2('$topicname1');\" style=\"cursor:pointer;\"";
}else{
$subimg1 = "arrow";
$onclick1 = "";
}
$content1 .= "<div style=\"direction:$align;margin-$textalign1:20px;\">
<table width=\"100%\"><tr><td width=\"35\" align=\"center\"><a id=\"2x$topicname1\" $onclick1\"><img src=\"images/CZModules/$align/$subimg1.gif\" border=\"0\"></a></td>
<td align=\"$textalign1\"><b><a href=\"modules.php?name=News&new_topic=$topicid1\">$topicname1</a></td></tr><tr><td colspan=\"2\">";
$content1 .= "<div id=\"$topicname1\">";
if($subrows1 > 0){
$content1 .= subtopics($topicid1);
}
$content1 .= "</div></td></tr></table></div>";
}
return $content1;
}
$result = $db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_topics WHERE parent_id = '0' ORDER by topicid");
while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
$topicid = intval($row[topicid]);
$topicname = stripslashes($row[topictext]);
$parent_id = intval($row['parent_id']);
$subrows = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_topics WHERE parent_id = '$topicid' ORDER by topicid"));
if($subrows > 0){
$subimg = "open";
$onclick = "onclick=\"Toggle2('$topicname');\" style=\"cursor:pointer;\"";
}else{
$subimg = "arrow";
$onclick = "";
}
$content .= "<div style=\"direction:$align;\">
<table width=\"100%\"><tr><td width=\"35\" align=\"center\"><a id=\"2x$topicname\" $onclick\"><img src=\"images/CZModules/$align/$subimg.gif\" border=\"0\"></a></td>
<td align=\"$textalign1\"><b><a href=\"modules.php?name=News&new_topic=$topicid\">$topicname</a></td></tr><tr><td colspan=\"2\">";
$content .= "<div id=\"$topicname\">";
if($subrows > 0){
$content .= subtopics($topicid);
}

$content .= "</div></td></tr></table></div>";
}

?>[/PHP]

همان طور که با رنگ قرمر مشخص کردم کافبه این دو کد حذف کنین کد اول مربوط به bold نشون دادن شاخه اصلی موضوع. و کد دوم مربوط به blod نشون دادن زیر شاخه موضوع است.
تمام
قفل شده قفل شده

بازگشت به “PHP-Nuke 8.3 MT Edition”