مشکل در اسکریپت Virtual Freer

سئوالات خود را در رابطه با نیوک 8.3 در این انجمن مطرح نمائید
mojtabas6595
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: چهار شنبه 29 آذر 1391, 7:23 am
تشکر کرده: 6 دفعه

مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط mojtabas6595 » یک شنبه 25 فروردین 1392, 3:12 pm


سلام

من میخوام اسکریپت رو روی ی دامین دیگه روی همین هاستم نصب کنم

دیتابیس ساختم

addon domains
رو زدم اسکریپتو نصب کردم ولی هرموقع دامینی که اسکریپتو نصب میزنم سایت اصلیمو باز میکنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟


نمایه کاربر
hassan53
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 182
تاریخ عضویت: شنبه 12 آذر 1390, 5:34 pm
تشکر کرده: 18 دفعه
تشکر شده: 30 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط hassan53 » یک شنبه 25 فروردین 1392, 7:17 pm

یه سوال جدا :این فروش کارت شارژ مگه چقدر در امد داره؟
adonis1989
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 376
تاریخ عضویت: چهار شنبه 18 مرداد 1391, 12:45 am
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 62 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط adonis1989 » یک شنبه 25 فروردین 1392, 8:23 pm

mojtabas6595 نوشته شده:
سلام

من میخوام اسکریپت رو روی ی دامین دیگه روی همین هاستم نصب کنم

دیتابیس ساختم

addon domains
رو زدم اسکریپتو نصب کردم ولی هرموقع دامینی که اسکریپتو نصب میزنم سایت اصلیمو باز میکنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

باید دامنتو ریدایرکت کنی به اون دامنه که میخوای روش اسکریپت بیاد
[CENTER]3boy.ir[/CENTER][CENTER]*****[/CENTER][CENTER]پاتوق دوستان-بزرگترین پرتال تفریحی خبری[/CENTER][CENTER]******[/CENTER][CENTER]انجمن پاتوق دوستان-هرآنچه ک نیاز دارید[/CENTER]
[CENTER]abcd_n30@yahoo.com------سئو سازی تضمینی سایت با قیمت مناسب[/CENTER]
adonis1989
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 376
تاریخ عضویت: چهار شنبه 18 مرداد 1391, 12:45 am
تشکر کرده: 27 دفعه
تشکر شده: 62 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط adonis1989 » یک شنبه 25 فروردین 1392, 8:24 pm

hassan53 نوشته شده:یه سوال جدا :این فروش کارت شارژ مگه چقدر در امد داره؟

مطمئن باش درامد داره البته اگه مشتری زیاد باشه
[CENTER]3boy.ir[/CENTER][CENTER]*****[/CENTER][CENTER]پاتوق دوستان-بزرگترین پرتال تفریحی خبری[/CENTER][CENTER]******[/CENTER][CENTER]انجمن پاتوق دوستان-هرآنچه ک نیاز دارید[/CENTER]
[CENTER]abcd_n30@yahoo.com------سئو سازی تضمینی سایت با قیمت مناسب[/CENTER]
shahin2010b
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 929
تاریخ عضویت: جمعه 14 آبان 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 32 دفعه
تشکر شده: 314 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط shahin2010b » یک شنبه 25 فروردین 1392, 11:23 pm

mojtabas6595 نوشته شده:
سلام

من میخوام اسکریپت رو روی ی دامین دیگه روی همین هاستم نصب کنم

دیتابیس ساختم

addon domains
رو زدم اسکریپتو نصب کردم ولی هرموقع دامینی که اسکریپتو نصب میزنم سایت اصلیمو باز میکنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟


می تونی parkdomain کنی و بعدش هم به آدرس فولدر redirect کنی...

hassan53 نوشته شده:یه سوال جدا :این فروش کارت شارژ مگه چقدر در امد داره؟

همه کارت شارژ نمی فروشند. بعضی ها مثل خودم چیز پی ان و ... میفروشند.
نمایه کاربر
starmax
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 2659
تاریخ عضویت: جمعه 15 شهریور 1387, 12:00 am
محل اقامت: من چه میدونم!
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 827 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط starmax » دو شنبه 26 فروردین 1392, 1:32 am

توی پوشه ی اینکلود فایل کانفیگ رو باز کنید و آدرس فروشگاهتون رو درست کنید . آدرس فروشگاه + فولدر + / آخرش
بروزترین سایت دانلود نرم افزار ایران
بزرگترین انجمن گفتگوی آزاد ایران


---> www.deltafoxy.com
mojtabas6595
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: چهار شنبه 29 آذر 1391, 7:23 am
تشکر کرده: 6 دفعه

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط mojtabas6595 » سه شنبه 27 فروردین 1392, 12:09 am

به هاستم ارجاع دادم گفت
مشكل مربوط به تنظيمات فايل htaccess درون پوشه public_html است.
خطوط بخش #Static Page درون اين فايل با مسير درخواستي قالب سايت جديد شما تداخل دارد.
حذف اين بخش هم باعث بروز مشكل در سيستم نيوك درون پوشه public_html مي شود.
براي حل اين مشكل بهترين راه حل تغيير نام مسير statics درون قالب سايت جديدتان است.
بعد گفتن این خطوط اینجارو تغییر بدم
خطوط بلاك #Static Page درون فايل .htaccess درون پوشه public_html

میشه یکی کمک کنه
mojtabas6595
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: چهار شنبه 29 آذر 1391, 7:23 am
تشکر کرده: 6 دفعه

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط mojtabas6595 » سه شنبه 27 فروردین 1392, 12:10 am

hassan53 نوشته شده:یه سوال جدا :این فروش کارت شارژ مگه چقدر در امد داره؟

من برای VIP سایتم استفاده میکنم
mojtabas6595
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: چهار شنبه 29 آذر 1391, 7:23 am
تشکر کرده: 6 دفعه

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط mojtabas6595 » سه شنبه 27 فروردین 1392, 12:23 am

shahin2010b نوشته شده:
mojtabas6595 نوشته شده:
سلام

من میخوام اسکریپت رو روی ی دامین دیگه روی همین هاستم نصب کنم

دیتابیس ساختم

addon domains
رو زدم اسکریپتو نصب کردم ولی هرموقع دامینی که اسکریپتو نصب میزنم سایت اصلیمو باز میکنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟


می تونی parkdomain کنی و بعدش هم به آدرس فولدر redirect کنی...

hassan53 نوشته شده:یه سوال جدا :این فروش کارت شارژ مگه چقدر در امد داره؟

همه کارت شارژ نمی فروشند. بعضی ها مثل خودم چیز پی ان و ... میفروشند.

اینکارو انجام دادم اینجوری شد

http://site/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
shahin2010b
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 929
تاریخ عضویت: جمعه 14 آبان 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 32 دفعه
تشکر شده: 314 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط shahin2010b » سه شنبه 27 فروردین 1392, 1:19 am

اون صفحه default هاستینگتونه که وقتی چیزی جدید ثبت می شه ممکنه اون صفحه باز بشه.

الان اگر کوکی هارا پاک کنید باید اوکی شده باشه.

لطفا آدرس هم قرار بده چک کنم.

یه نکته ! وقتی داری اینکارا می کنی بازگشت از درگاه حواست باشه با آدرسی که دادی هم خونی داشته باشه که خرید ناقص انجام نشه !
نمایه کاربر
starmax
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 2659
تاریخ عضویت: جمعه 15 شهریور 1387, 12:00 am
محل اقامت: من چه میدونم!
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 827 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط starmax » سه شنبه 27 فروردین 1392, 3:40 am

حالا چه اصراری دارید رو یک دامین خاص جداگانه اسکریپت رو بالا بیارید؟ همه رو ساب دامنه نصب میکنند نه یک دامین جدا..دوم اینکه آن هاستینگه خواسته خودش رو راحت کنه همچین چیزی گفته.وقتی شما یک دامین رو اد میکنید و یک فولدر در پابلیک براتون ساخته میشه آن فولدر میشه صفحه هوم شما.دامین هم که اسمش کلا جداست.تداخل این وسط چه کاره هست؟
مگر اینکه شما موقع ساخت اد دامین همان صفحه پابلیش html سایت اصلی رو برای سایتتون انتخاب کنید تا همچین مشکلی پیش بیاد و صد در صد برای همین مشکل ساز شده..وگرنه موقع ساخت اد وان یک فولدر خالی رو برای مسیر publish جدید تعریف کنید..
بروزترین سایت دانلود نرم افزار ایران
بزرگترین انجمن گفتگوی آزاد ایران


---> www.deltafoxy.com
mojtabas6595
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: چهار شنبه 29 آذر 1391, 7:23 am
تشکر کرده: 6 دفعه

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط mojtabas6595 » سه شنبه 27 فروردین 1392, 4:01 am

starmax نوشته شده:حالا چه اصراری دارید رو یک دامین خاص جداگانه اسکریپت رو بالا بیارید؟ همه رو ساب دامنه نصب میکنند نه یک دامین جدا..دوم اینکه آن هاستینگه خواسته خودش رو راحت کنه همچین چیزی گفته.وقتی شما یک دامین رو اد میکنید و یک فولدر در پابلیک براتون ساخته میشه آن فولدر میشه صفحه هوم شما.دامین هم که اسمش کلا جداست.تداخل این وسط چه کاره هست؟
مگر اینکه شما موقع ساخت اد دامین همان صفحه پابلیش html سایت اصلی رو برای سایتتون انتخاب کنید تا همچین مشکلی پیش بیاد و صد در صد برای همین مشکل ساز شده..وگرنه موقع ساخت اد وان یک فولدر خالی رو برای مسیر publish جدید تعریف کنید..

مرسی از همه اسکریپتو رو همین دامینم بالا آوردم بدون مشکل داره کار میکنه
rozinet
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 اسفند 1393, 6:08 pm

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط rozinet » دو شنبه 18 اسفند 1393, 6:11 pm

سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg
shahin2010b
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 929
تاریخ عضویت: جمعه 14 آبان 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 32 دفعه
تشکر شده: 314 دفعه
تماس:

Re: مشکل در اسکریپت Virtual Freer

پست توسط shahin2010b » سه شنبه 19 اسفند 1393, 11:35 am

rozinet نوشته شده:سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg

اگر مایل بودید دسترسی بدید چک می کنم براتون
shayankh
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: دو شنبه 3 آبان 1395, 7:35 pm

ادون دامین

پست توسط shayankh » دو شنبه 3 آبان 1395, 7:40 pm

سلام دوستان من یک سایت فروش اپل ایدی با ویرچوال فریر دارم همه چی کار می کنه و درسته روی دامنه اصلی ولی یه اذون دامین اضاف کردم کامل سایت رو باز نمی کنه خودتون یه نگاه بکنید لطفا
اصلی:
www.shayanpc.ir
ادون دامین:
www.appleidsell.ir
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “سئوالات شما”