آموزش ایجاد تغییرات روی قالب

در این بخش میتوانید آموزش های مربوط به نیوک را مشاهده فرمائید.
نمایه کاربر
slofj
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 126
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 اسفند 1385, 12:00 am
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 65 دفعه

آموزش ایجاد تغییرات روی قالب

پست توسط slofj » شنبه 4 آبان 1387, 8:42 pm

سلام

توی این تاپیک نحوه ایجاد تغییرات روی قالب های نیوک آموزش داده میشه .

این تاپیک با موافقت مدیر محترم سایت ( irteam_online ) آقا مهرداد درست شده

سوالات در این مورد فقط در همین تاپیک جواب داده میشه .


نمایه کاربر
slofj
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 126
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 اسفند 1385, 12:00 am
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 65 دفعه

1. نکته در مورد نوع قالب

پست توسط slofj » شنبه 4 آبان 1387, 9:39 pm

آموزش شماره یک : نکته های مهم هنگام کار روی قالب

قالب های نیوک از زبان پی اچ پی استفاده میکنن

توی پی اچ پی از کد جاوا و اچ تی ام ال به راحتی میشه استفاده کرد

سرعت باز شدن یک قالب به حجم فایلها و دستوراتی که توی اون اجرا میشه بستگی داره .

توی درست کردن یا ادیت کردن یک قالب باید سعی بشه تا از حداقل لینک های خروجی استفاده بشه .

لینک های خروجی به این صورت هستند : http://www.google.com/logo.jpg که توی سایت خودتون نیستند .

بغیر از کد های پی اچ پی برای اضافه کردن هر کدی به فایل تم نیوک باید حرف " به \" تبدیل کرد به این صورت :


کد: انتخاب همه

td width="9"

تبدیل میشه به :

کد: انتخاب همه

td width=\"9\"

زمانی که کد اچ تی ام رو توی فایل تم وارد میکنید برای اینکه روی تمام مرورگر ها به درستی اجرا بشه و فایل تم سنگین نشه و دیر لود نشه بهتره که از استایل استفاده کنید .

به این صورت :

کد: انتخاب همه

img border=\"0\" src=\"themes/Redlight/images/Headline_bala_chap.gif\" width=\"9\" height=\"41\"

برای استفاده از استایل مشخص برای هر قسمت کافیه مشخصاتی که مد نظرتون هست رو یک اسم براش تعریف کنید و توی فایل style.css توی فولدر style پیشه تمتون قرار بدید .

مثلا کد بالا رو اینجوری تبدیل میکنید :

1.مشخصات رو توی فایل style.css وارد میکنید :

کد: انتخاب همه


AkshayeVasateSafhe {
	width: 9px;
	border:0;
	height:41px;
}


2.اسمی رو که برای مشخصاتتون تعریف کردید رو به کد اضافه کنید . اینجوری دیگه از مشخصات توی فایل تمتون استفاده نمیکنید و اگر جای دیگری هم میخواستید از این مشخصات استفاده کنید به راحتی فقط اسم اون رو میارید !

به این صورت :

کد: انتخاب همه


img src=\"themes/Redlight/images/Headline_bala_chap.gif\" class=\"AkshayeVasateSafhe\"


اگر جای دیگه هم خواستید از این مشخصات استفاده کنید فقط کافیه این کد رو بهش اضافه کنید :

کد: انتخاب همه


class=\"AkshayeVasateSafhe\"

آخرین ويرايش توسط 3 on slofj, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
neypatogh
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 54
تاریخ عضویت: چهار شنبه 28 آذر 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 26 دفعه
تشکر شده: 6 دفعه

پست توسط neypatogh » شنبه 4 آبان 1387, 10:13 pm

اگه لطف کنی,آموزش نحوه برداشتن تصویر موضوع از اخبار رو هم بگید
ممنون!منتظرم :P
نمایه کاربر
slofj
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 126
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 اسفند 1385, 12:00 am
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 65 دفعه

2 . نحوه برداشتن تصویر موضوع

پست توسط slofj » شنبه 4 آبان 1387, 11:21 pm

آموزش شماره دو : نحوه برداشتن تصویر موضوع

سلام مجدد

آدرس عکس تاپیک این هست :

کد: انتخاب همه


img src=\"$t_image\" border=\"0\" alt=\"$topictext\" title=\"$topictext\" align=\"left\" hspace=\"0\"


دوجا توی تم اومده

یکی برای صفحه اصلی و دیگری برای نمایش توی ادامه مطلب

شما هرکدوم رو که لازم نداشتید پاک کنید .

برای پاک کردن این قسمت باید به قالبی که الان دارید توجه کنید تا محتویات اضافی را پاک نکنید .

در حالت عادی اسم عکس تاپیک $t_image نام گزاشته شده .

برای اینکار کافیه قبل از آدرس عکسی که دادم کد tr را پیدا کنید و تا tr بعدی همه را پاک کنید . یعنی این قسمت رو :

کد: انتخاب همه


<tr>
  <td>
  <a>
  <img></a>
  </td>
  </tr>


دقت کنید که بعد از این قسمت ، home text هست که نوشته های اصلی خبر رو تشکیل میده و به هیچ وجه پاک نباید بشه
آخرین ويرايش توسط 1 on slofj, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
neypatogh
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 54
تاریخ عضویت: چهار شنبه 28 آذر 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 26 دفعه
تشکر شده: 6 دفعه

پست توسط neypatogh » یک شنبه 5 آبان 1387, 12:49 am

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

ولی من از <tr> تا <tr> برداشتم!کلا مطالب نبود

باید فقط

کد: انتخاب همه

<a>
  <img></a> 
برداشته بشه!

متشکرم بابت کمکی که کردی :P
نمایه کاربر
slofj
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 126
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 اسفند 1385, 12:00 am
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 65 دفعه

جواب

پست توسط slofj » یک شنبه 5 آبان 1387, 1:07 am

سلام ،

نوشته بودم که توی قالب های مختلف شرایط متفاوت هست . این طور که معلوم هست شما از یکی از قالب های اورجینال مشهدتیم استفاده میکنید .

توی قالبهای مشهدتیم body text یا home text که ذکر کردم دقیقا بین همون قسمت هست اگر دقت کنید .

دوستانی که سوالاتشون رو مطرح میکنن لطف کنن اسم قالب رو هم بگن که بتونم جواب دقیقی بهشون بدم .
نمایه کاربر
rap-00
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 61
تاریخ عضویت: سه شنبه 18 تیر 1387, 12:00 am
محل اقامت: تو سایتم
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه
تماس:

پست توسط rap-00 » یک شنبه 5 آبان 1387, 1:25 pm

to ghalebe lightblue bayad che ghesmatio hazf kard ta ham az safheye asli bardashte beshe ham az e :idea: dameye matlab?
www.RaP00.COM
www.RaP-00.COM

-------[Persian Rap Music]-------

Download Rap + More Music

_______________________

پرشین رپ موزیک
نمایه کاربر
slofj
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 126
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 اسفند 1385, 12:00 am
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 65 دفعه

پست توسط slofj » یک شنبه 5 آبان 1387, 2:13 pm

سلام

لطف کنید و فارسی بنویسید .

برای اینکه از هر دوجا پاک بشه توی قالب لایت بلو باید این نوشته رو جستجو کنید توی تم :

کد: انتخاب همه


src='$t_image'


دوجا توی خطهای 248 و 348 هست . توی هر دوتاش از دستور :

کد: انتخاب همه


a href='modules.php?name=News&new_topic=$topic'


تا :


رو پاک کنید .

این قسمت که حذف شد مربوط به قرار دادن عکس تاپیک بود .
نمایه کاربر
alafboys
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 142
تاریخ عضویت: دو شنبه 27 خرداد 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 10 دفعه
تماس:

پست توسط alafboys » یک شنبه 5 آبان 1387, 4:09 pm

با سلام
من از قالب MashhadTeam-Silver استفاده ميكنم
اگه سايت P30download.com رو دقت كرده باشيد بين مطلب اول تا مطلب دوم يك بنر تبيلغاتي نشون ميده اگه من بخوام اين كار رو با MashhadTeam-Silver بكنم بايد چه كار كنم

لینک مرتبط
http://phpnuke.ir/ftopicp-24056.html#24056
تخصصی ترین سایت گوشی های UIQ3
(P990i . P1 . W950 . W960 . W980 . G900 . G700)
http://www.ir-mt.com
نمایه کاربر
slofj
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 126
تاریخ عضویت: چهار شنبه 23 اسفند 1385, 12:00 am
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 65 دفعه

3. قرار دادن تبلیغ بین پست ها

پست توسط slofj » یک شنبه 5 آبان 1387, 4:50 pm

آموزش شماره سه : قرار دادن تبلیغ بین پست ها

سلام

شما قبل از ایجاد هر تغییری توی قالب باید به قسمت مدیریت سایتتون برید بعد به قسمت بنرهای تبلیغاتی برید و روی محل تبليغات کلیک کنید تا لیست محل های تبلیغات فعلی رو نشون بده .

حالا به پایین صفحه نوشته افزودن محل تبليغات

یک نام انتخاب کنید و بنویسید و عددی رو که جلوش نوشته رو بخاطر داشته باشید .

حالا روی افزودن محل کلیک کنید تا به لیست اضافه بشه .

فایل تمتون رو باز کنید وجایی که میخواین تبلیغ اونجا نشون داده بشه رو پیدا کنید .

مثلا بین مطالب !

برای پیدا کردن قسمت مورد نظر کافیه دنبال function مربوطش بگردی

function مربوط به مطالب وسط صفحه themeindex هست پس ما اون رو توی قالب پیدا میکنیم .

چون این بخش از قالب مربوط به نشان دادن خبر ها میشه نوشته هایی مثل ادامه مطلب ، نظرات و .. توش دیده میشه .

شما میخواید تبلیغ بعد از خبر قرار بگیره پس کل مطالب قسمت function themeindex رو رد میکنید تا به آخرش برسید .

آخر هر قسمت یا فانکشن با یک علامت { بسته میشه تا از قسمت بعدی جدا بشه .

به این صورت :

کد: انتخاب همه


  </td>
  </tr>
  </table>
  <br>";
}

function themearticle


اینجا function themearticle قسمت بعدی هست که به وسیله علامت { از قسمت قبلی جدا شده .

حالا ما محل قرار گرفتن تبلیغ رو پیدا کردیم و باید کد تبلیغ رو اضافه کنیم .

کد مربوط به تبلیغ این هست :

کد: انتخاب همه


    if(ads(2)){
    $showbanner = ads(2);
    echo "<div>$showbanner</div><br>";
  }



توی این کد دو جا عدد 2 بکار رفته شما باید بجای اون عددی رو که توی مدیریت سایت اضافه کردید رو جایگزین کنید .

حالا کل کد تبلیغ رو کپی کنید و بین :


و


قرار بدید .

کد نهایی به این صورت خواهد بود :

کد: انتخاب همه


  </td>
  </tr>
  </table>
<br>";

if(ads(2)){
$showbanner = ads(2);
echo "<div>$showbanner</div><br>";
}

}

function themearticle ...

آخرین ويرايش توسط 2 on slofj, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
irteam_online
کاربر خیلی فعال
پست: 5150
تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 فروردین 1386, 6:51 am
محل اقامت: root
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 2002 دفعه
تماس:

پست توسط irteam_online » یک شنبه 5 آبان 1387, 6:02 pm

slofj جان :

آموزش خود را شماره گذاری کنید و به ترتیب پست دهید سوالات را هم جمع آوری پس از 3 آموزش دنباله دار جواب دهید /. بعد به همین ترتیب جلو روید متشکرم
نمایه کاربر
shahab
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 1339
تاریخ عضویت: یک شنبه 1 مهر 1386, 12:00 am
محل اقامت: ایران - مشهد
تشکر کرده: 44 دفعه
تشکر شده: 272 دفعه
تماس:

پست توسط shahab » یک شنبه 5 آبان 1387, 6:02 pm

جناب alafboys فقط می خواهد بین خبر اول و دوم این کار را کند این جوری یا در بین تمام مطالب تبلیغات نشان داده میشه یا در پایین سایت :twisted:
نمایه کاربر
irteam_online
کاربر خیلی فعال
پست: 5150
تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 فروردین 1386, 6:51 am
محل اقامت: root
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 2002 دفعه
تماس:

پست توسط irteam_online » یک شنبه 5 آبان 1387, 6:13 pm

slofj جان :

به خاطر کار پسندیده ای که کرده اید درجه شما از" کاربر جدید " (با درجه1) به " کاربر خیلی فعال " (به درجه 3) تغییر یافت .

این ارتقاء را به شما تبریک می گیم امیدواریم موفق و پیروز باشید .
نمایه کاربر
shahab
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 1339
تاریخ عضویت: یک شنبه 1 مهر 1386, 12:00 am
محل اقامت: ایران - مشهد
تشکر کرده: 44 دفعه
تشکر شده: 272 دفعه
تماس:

پست توسط shahab » یک شنبه 5 آبان 1387, 7:08 pm

من هم تبریک می گویم امید وارم درجهت پیشرفت نوک بیشتر تلاش شود :twisted:
نمایه کاربر
alafboys
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 142
تاریخ عضویت: دو شنبه 27 خرداد 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 10 دفعه
تماس:

پست توسط alafboys » یک شنبه 5 آبان 1387, 7:12 pm

shahab نوشته شده:جناب alafboys فقط می خواهد بین خبر اول و دوم این کار را کند این جوری یا در بین تمام مطالب تبلیغات نشان داده میشه یا در پایین سایت :twisted:

فقط بین مطلب اول و دوم
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آموزش و مقالات - Learning & Articles”