آموزش قدم به قدم سئو

در این بخش میتوانید آموزش های مربوط به نیوک را مشاهده فرمائید.
نمایه کاربر
irteam_online
کاربر خیلی فعال
پست: 5150
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۹ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: root
تشکر کرده: 102 دفعه
تشکر شده: 1790 دفعه
تماس:

آموزش قدم به قدم سئو

پست توسط irteam_online »

با توجه به درخواست چند نفر از کاربران عزیز مبنی بر ایجاد چنین تاپیکی ، ما این تاپیک را ایجاد کردیم تا وب مستران عزیز همگام با علم های روز دنیا حرکت کنند آموزش هایی که در این تاپیک قرار می گیرند کاملاً رایگان و توسط چند تن از کاربران ویژه سایت که تخصص خوبی در زمینه سئو و بالا بردن رتبه سایت در موتور جستجو ها دارند اداره می شود ، توجه داشته باشید که این آموزش ها رو تبدیل به عمل کردن در دنیای مجازی چیزی حدود 20 تا 100 هزار تومان گاهاً بیشتر هزینه برای وب مستران عزیز دارد که ما در اینجا آموزش رو به صورت رایگان قرار میدیم تا شما عزیزان بدون پرداخت هیچ هزینه ای توانسته باشید سایت خود را در زمینه سئو و ... بهینه کرده و یک علم جدید در کنار علم هایی که دارید را به رایگان بیاموزید .

اما قبل از شروع تاپیک کاربران به نکات زیر توجه داشته باشند ، این تاپیک صرفاً آموزشی هست پس در این تاپیک خواهشاً سئوال نفرمائید و سئوالات خود را در تاپیک ، سئوالات مربوط به سئو و بهینه سازی سایت طبق آدرس : http://www.phpnuke.ir/ftopicp-95026.html#95026 مطرح کنید از ارسال پست های سئوالی خودداری کنید چرا که در اولین فرصت پاک خواهند شد .

قبلاً نیز سایت مرجع نیوک ایران به کمک کاربران عزیز چنین اقدامی رو با عنوان <<افزایش pagerank-بهتر کردن سایت>>

انجام داده بود که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک فوق مراجعه نمائید .


نمایه کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 5609
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: بوشهر
تشکر کرده: 777 دفعه
تشکر شده: 1676 دفعه
تماس:

اموزش seo شماره 1

پست توسط milad-bushehr »

ممنونم مهرداد جان که تاپیک را ایجاد کردی

دوستان توجه داشته باشند طبق اموزش هایی که داده می شود توسط من و 2 نفر از دوستان دیگر شما می توانید رتبه خود را در گوگل افزایش دهید و با توجه به افزایش pagerank که امروزه بسیار مهم هست می توانید بازدید مناسبی داشته باشتید


>>>>>>>اموزش شماره 1

- استفاده از كلمات كلیدی در برچسب Title صفحه

می توان گفت كه یكی از مهمترین عوامل درون صفحه ای كه در بهینه سازی صفحات برای موتورهای جستجوگر نقش كلیدیی را بازی می كند، انتخاب عنوان مناسب برای صفحه است. قرار دادن كلمه كلیدی مورد نظر درون برچسب Title صفحات وب نه تنها باعث افزایش رتبه شما برای آن واژه شده، بلكه میزان CTR را افزایش می دهد. (كلمات كلیدی موجود در Title، در صفحه تنایج جستجوی گوگل بصورت Bold نمایش داده می شود و این باعث افزایش CTR می شود و تعداد كلیكها بر روی صفحه وب شما افزایش پیدا می كند) بهینه سازی عنوان صفحات وب كمترین كاری است كه شما می توانید برای بهبود وضعیت سئو سایت خود انجام دهید. در برخی موارد جابجایی كلمات در Title تاثیر بسیار زیادی در افزایش رنكینگ صفحه برای كلمه كلیدی مورد خواهد داشت.
- استفاده از واژه های كلیدی در متن صفحه وب

قرار دادن عبارات كلیدی درون محتوای صفحه وب و استفاده از كلمات كلیدی مرتبط با واژه اصلی نقش مهمی در افزایش رنكینگ برای آن كلمه كلیدی ایفا می كند. البته تكرار كلمات كلیدی، انباشته كردن محتویات صفحه با كلمه كلیدی مورد هدف، توصیه نمی شود و این كار ممكن است كه از دید موتور جستجو، تقلب محسوب شود. سعی شود بطور طبیعی هنگامی كه محتویات صفحه وب خود را می نویسید از واژه های كلیدی مورد نظر در سرتاسر مقاله استفاده كنید و هرگز زیاده روی نكیند

- میزان ارتباط و نزدیكی محتویات صفحه به كلمات كلیدی مورد هدف – Topic Analysis

استفاده از كلمات كلیدی مترادف با واژه اصلی مورد هدف درون محتویات صفحه وب نه تنها یكی از عوامل موثر درتعیین رنكینگ صفحه وب برای كلمه كلیدی اصلی محسوب می شود، بلكه به افزایش رنك صفحه وب برای عبارات كلیدی چند كلمه ای مرتبط با واژه اصلی نیز كمك میكند. بنابراین همانطور كه گفته شد، در نوشتن محتوای صفحه وب سعی كنید از واژه های كلیدی مترادف و مرتبط با واژه كلیدی اصلی نیز استفاده كنید ومحتویات صفحه را فقط برای یك واژه كلیدی بهینه نكنید.

- استفاده از كلمات كلیدی در برچسب H1 صفحه

می توان گفت كه استفاده از واژه های كلیدی مرتبط با واژه اصلی درون برچسب H1 دومین عامل مهم درون صفحه ای است كه در تعیین رنكینگ صفحه وب برای واژه كلیدی اصلی بكار می رود. سعی كنید كه عنوان صفحه با عبارت موجود در برچسب H1 متفاوت باشد. از عباراتی استفاده كنید كه از لحاظ معنایی با كلمات كلیدی مورد نظر تناسب داشته باشد. استفاده از یك عبارت یكسان در عنوان صفحه و در برچسب H1 و Meta Description می تواند مشكل ساز باشد.
- استفاده از كلمات كلیدی در اسم Domain – Keyword.Com

قرارگرفتن كلمات كلیدی در اسم دومین، تنها زمانی مفید خواهند بود كه توسط علامت – از همدیگر جدا شده باشند. افزایش تعداد – در نام دامنه، باعث كاهش اعتبار دومین شده و بنابراین از بكار بردن دومینهای بیش از 3 كلمه خودداری كنید (Keyword1-Keyword2-Keyword3.com).
وجود كلمات كلیدی در نام دامنه، باعث می شود كه بطور خودكار هنگامی كه شما از سایتهای دیگر Back Link می گیرید، متن این BL ها حاوی كلمه كلیدی مورد نظر شما خواهند بود كه این امر از بعد سئو بسیار حائز اهمیت است.

- استفاده از كلمات كلیدی در URL صفحه

قرار دادن كلمات كلیدی در URL صفحه می تواند باعث افزایش CTR شود ولی تاثیر چندانی در افزایش رنكینگ صفحه نخواهد داشت. واژه هایی كه در URL صفحه قرار می گیرند، در صفحه تنایج جستحو گوگل با فونت درشت نمایش داده می شوند كه این امر به افزایش تعداد كلیك و CTR كمك خواهد كرد. اگر URL بصورت متن Back Link بكار رود ممكن است در افزایش رنك نیز تاثیر داشته باشد.

- استفاده از كلمات كلیدی در برچسبهای H2, H3, H(x)

قرار دادن كلمات كلیدی در برچسبهای H2, H3, … اگر بدرستی انجام نشود، نه تنها بهبودی در رنك صفحه وب ایجاد نخواهد كرد بلكه ممكن است باعث كاهش رنكینگ صفحه نیز بشود. قرار دادن كلمه كلیدی یكسان در برچسبهای Title, H1, H2, Meta Description ممكن است از دید موتور جستجو خوشایند نباشد. بهترین كار اینست كه از كلمات كلیدی مختلف ولی مرتبط با كلمه كلیدی اصلی درون برجسبهای فوق استفاده شود.

- استفاده از كلمات كلیدی درون ALT و Title تصاویر

برخی از موتور های جستجو نظیر گوگل امكان جستجو در بین تصاویر را برای كاربران فراهم می آورند. استفاده از واژه های كلیدی درون برچسبهای ALT و Title تصاویر صفحه وب، می تواند رنك صفحه را برای آن واژه در موتورهای جستجوگر تصویر، افزایش دهد. اگر تصاویر بصورت لینك بكار برده شوند، متن موجود در ALT و Title، تاثیر خوبی در رنك صفحه خواهند داشت.

- بكار بردن كلمات درون برچسبهای Strong و Bold

استفاده از كلمات كلیدی درون برچسبهای Bold و یا Strong باعث می شود كه آنها از بقیه متن صفحه متمایز گردند و اصطلاحآ تاكید و وزن بیشتری برای آنها محسوب شود و این امر ممكن است در تعیین رنكینگ صفحه موثر باشد ولی میزان تاثیر آن اندك است. بهتر است از برچسب strong بجای bold استفاده شود. سعی كنید كلمات كلیدی مترادف را نیز درون این برچسب استفاده كنید و فقط به درشتنمایی واژه كلیدی اصلی نپردازید (زیاده روی نكنید!)

- استفاده از كلمات كلیدی درون برچسب Meta Description

قرار دادن كلمات كلیدی درون Meta Description ممكن است CTR را افزایش دهد. همچنین نوشتن یك متن خوب باعث جلب توجه كاربر شده و تعداد كلیك ها را افزایش می دهد. سعی كنید از متنهای جذاب و جالب استفاده كنید و برای هرصفحه Meta Description مجزا تعریف كنید.

- استفاده از واژه های كلیدی درون برچسب Meta Keywords

تاثیری در رنكینگ ندارد! اگر هم داشته باشد بسیار اندك است. می توان درون این برچسب كلمات كلیدیی كه غلط املائی دارند را قرار داد. ممكن است در یاهو كاربرد داشته باشد.
نمایه کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 5609
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: بوشهر
تشکر کرده: 777 دفعه
تشکر شده: 1676 دفعه
تماس:

پست توسط milad-bushehr »

>>>>>>>اموزش شماره 2

- تعداد و كيفيت لينكهاي موجود بين صقحات وب يك وبسايت – Internal Linking Structure

هر چقدر تعداد و كيفيت لينكهايي كه به يك صفحه ازداخل صفحات ديگر برقرار است، بيشتر باشد، به همان ميزان رنكينگ آن صفحه در صفحه نتايج جستجوي گوگل، افزايش پيدا خواهد كرد. بنابه اين دليل صفحه اصلي يك وبسايت در اكثر مواقع از رنكينگ بالايي نسبت به صفحات داخلي برخوردار است چراكه تمامي صفحات داخلي به صفحه اصلي لينك دارند. همچنين وجود لينك بين صفحات يك وبسايت، باعث مي شود كه اسپايدر هاي موتورهاي جستجوگر به صفحات عمقي دسترسي آسانتري داشته باشند و اين امر به افزايش تعداد صفحاتي كه در گوگل ايندكس ميشوند، كمك بسزائي مي كند. البته نبايد فراموش كرد كه سهولت دسترسي به صفحاتي كه در سطوح عميقتري نسبت به صفحه اصلي قرار گرفته اند رابطه تنگا‌تنگي با Page Rank صفحات دارد. نحوه برقراري لينك بين صفحات به ساختار وبسايت و Navigation آن بستگي دارد. بنابراين، نحوه طراحي سايت مي تواند تاثير زيادي بر روي جنبه هاي سئو داشته باشد.

- كيفيت و تناسب لينكهاي موجود از صفحات داخلي به صفحات موجود در وبسايتهاي ديگر

ايجاد لينك به صفحات مهم و مرجع كه از لحاظ محتويات با محتواي صفحه وب برقرار كننده لينك تناسب معنايي داشته باشد، مي تواند تاثير مثبتي در افزايش رنكينگ صفحه برقرار كننده لينك داشته باشد. بنابراين به سايتي كه فكر مي كنيد هيچگونه ارتباطي با موضوع سايت شما ندارد، لينك ندهيد. موضوعي كه بيشتر در تبادل لينك مشاهده مي شود.

- قدمت صفحات وب

صفحات و اسناد قديمي ممكن است از درجه اعتبار بالاتري در الگوريتم گوگل برخوردار باشند وممكن است رنكينگ آنها نسبت به صفحاتي كه جديدآ ايجاد شده است بالاتر باشد. اگرچه قدمت دامين بيشتر از قدمت صفحه وب مي تواند در تعيين رنكينگ صفحه تاثيرگذار باشد.

- مقدارمتن قابل رويت صفحه كه قابل ايندكس شدن باشد (تعداد كلمات موجود در صفحه)

حجم اطلاعات نوشتاري موجود در صفحه وب نيز مي تواند در تعيين رنكينگ صفحه وب موثر باشد. اصولآ مقالات طولاني و مفصل كه درباره يك موضوع متمركز نوشته شده باشند رتبه بالاتري را نسبت به صفحاتي كه فقط از تعدادي تصوير و يا انيميشنهاي فلش تشكيل شده اند، خواهند داشت. بنابراين تكه تكه كردن يك مقاله طولاني و قرار دادن آنها در صفحات مجزا توصيه نمي شود.

- كيفيت محتواي صفحات وب

اگر محتويات صفحات وب خود را از جايي كپي كرده باشد، منتظر نباشيد كه گوگل سايت شما را در صفحا اول خود نمايش دهد! نوشتن مقالات مفيد و با كيفيت مي تواند باعث افزايش ميزان اعتبار صفحات وب شما شود. مردم هميشه به مقالات و صفحاتي كه محتويات مفيد و با ارزش دارند لينك مي دهند كه اين به نوبه خود باعث افزايش رتبه صفحه در موتورهاي جستجوگر مي شود. البته اينكه موتور جستجوگر بتواند كيفيت محتواي صفحه وب را بصورت الگوريتميك بسنجد، كمي غير ممكن به نظر مي آيد!

- بروزرساني محتويات صفحات وب

بي شك صفحاتي كه محتويات آنها بطور مداوم بروز مي شود، از اهميت بيشتري نسبت به صفحاتي كه اصلآ بروز نمي شود برخوردار هستند. اگرچه نوع صفحات وب و ماهيت آنها تعيين مي كند كه آيا اين عامل مي تواند در تعيين رتبه صفحه اثرگذار باشد يا نه. بسيار ديده شده است صفحاتي كه بسيار قديمي هستند و مدتهاست بروز نشده اند ولي با اين وجود از رتبه بالايي در گوگل برخوردارند.

- فاصله صفحه وب از شاخه اصلي (Root) سايت.

اسپايدر هاي موتورهاي جستجوگرصفحاتي را كه در سطوح نزديكتري نسبت به شاخه اصلي سايت قرار گرفته اند، به آساني ايندكس مي كنند و هر چقدر صفحات وب درون ساختار پيچيده اي از دايركتوريهاي تو در تو قرار گرفته باشد، دسترسي به آنها سخت تر بوده و در صورتي كه صفحه از Page Rank بالايي برخوردار نباشد،‌ممكن است كه اين صفحات اصلآ ايندكس نشوند. البته ساختار لينكهاي داخلي موجود بين صفحات وب اگر بدرستي پياده سازي شده باشد، مي تواند ميزان اثرگذاري اين عامل درتعيين رتبه صفحات وب را به حداقل برساند.
نمایه کاربر
navids_69
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 393
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰ ق.ظ
تشکر کرده: 13 دفعه
تشکر شده: 39 دفعه

Keyword Bold

پست توسط navids_69 »

آموزش شماره 3
چون گوگل به کلمات در سایت حساس هست و به کلمات Bold بیشتر از کلمات معمولی اهمیت میده من یک آموزش برای کاربران در این جا قرار میدم که کلمات کلیدی که در قسمت خبر برای پست های انتخاب می کنید رو به صورت bold در بیارید
در هاست به این آدرس برین modules/News و فایل article-seo.php را ویرایش کنید.

حتما قبل از تغییر دادن در کد ها از این فایل پشتیبانی بگیرید

در خط 126 این کد هارو پیدا کنید

کد: انتخاب همه

 
 
if(empty($bodytext )) {
$bodytext = "$hometext<br><br><br><b>"._NOTE." </b> ";
	    $b = explode(" ", $query);
	    for($i=0; $i < count($b); $i++)
	    {
	    $aa = '<i><a href="modules.php?name=News&file=tags&tags='.$b[$i].'">'.$b[$i].'</a></i>';
	    $bodytext .= "$aa ";
	    }
} else {
 $bodytext = "$hometext<br><br>$bodytext<br><br>" ;
if ($notes) {
		$bodytext .= "<b>"._NOTE." </b> " ;
		$b = explode(" ", $query);
	    for($i=0; $i < count($b); $i++)
	    {	 
	    $aa = '<i><a href="modules.php?name=News&file=tags&tags='.$b[$i].'">'.$b[$i].'</a></i>';
	    $bodytext .= "$aa ";
	    }
}
 
 

و کد زیر را به جای کد بالا قرار دهید


کد: انتخاب همه

 
 
if(empty($bodytext )) {
$bodytext = "$hometext<br><br><br><b>"._NOTE." </b> ";
	    $b = explode(" ", $query);
	    for($i=0; $i < count($b); $i++)
	    {
	    $aa = '<b><a href="modules.php?name=News&file=tags&tags='.$b[$i].'">'.$b[$i].'</a></b>';
	    $bodytext .= "$aa ";
	    }
} else {
 $bodytext = "$hometext<br><br>$bodytext<br><br>" ;
if ($notes) {
		$bodytext .= "<b>"._NOTE." </b> " ;
		$b = explode(" ", $query);
	    for($i=0; $i < count($b); $i++)
	    {	 
	    $aa = '<b><a href="modules.php?name=News&file=tags&tags='.$b[$i].'">'.$b[$i].'</a></b>';
	    $bodytext .= "$aa ";
	    }
}
 
 


این دو کد رو در قالی دو فایل txt هم ضمیمه کردم کدم که مشکلی پیش نیاد.
با این تغییرات تمام کلمات کلیدی که در خبر ها ارسال می کنید با صورت blod قرار می گیرد.
پیوست ها
code.zip
(711 بایت) 278 مرتبه دانلود شده
نمایه کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 5609
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: بوشهر
تشکر کرده: 777 دفعه
تشکر شده: 1676 دفعه
تماس:

پست توسط milad-bushehr »

آموزش شماره 4





- نکاتی در ارسال پست در سایت

1 - سعی کنید قسمت های مهم مطالب مانند عنوان سایت یا ... را به صورت درشت [B] یا کج [I] و یا به صورت آندرلاین [U] نمایش دهید.
2 - اگر قسمتی از متن را در صفحه اصلی و ادامه را در ادامه ی مطلب می نویسید سعی کنید قسمت اول را در ادامه ی مطلب کپی نکنید که سبب تکرار کلمات و کاهش سئو سایت یا وبلاگ می شود
3 - مهمترین قسمت در پست ها کلمات کلیدی بوده و سعی کنید کلماتی مرتبط با موضوع سایت و پست را در آن بخش وارد کنید.
4 - تمامی پست را به صورت درشت یا مورب یا آندرلاین دار ننویسید که سبب کاهش سئو می شود
5 - سعی کنید در پست کلماتی را به سایت خود لینک دهید که سبب بهبود سئو سایت شما می شود

- نوع لینک ها

1 - گوگل لینک های کوتاه را می پسندد و از درج لینک های طولانی خودداری کنید
2 - لینک های پست های شما با معنی باشد تا در جستجو بهتر یافت شود.
3 - برای افزایش ورودی در جستجوی فارسی گوگل سعی کنید از لینک های فارسی برای مطالب سایتتان مانند مطالب اخیر تک طرح استفاده کنید.
4 - لینک ها به .html یا ... منتهی شود که پسوند Html در موتورهای جستجو گر بسیار مفید است.
5 - لینک قسمت های جانبی سایت مانند تماس با ما و ... در صورت امکان به کوتاهترین و بامعنی ترین حالت خود در آورید.


- نکات در طراحی قالب
1 - سعی کنید تگ عنوان پست رو به صورت درشت یا [B] و با رنگ مناسب ( متضاد با زمینه ی عنوان ) قرار دهید
2 - قسمتی برای تگ های مطلب قرار دهید
3 - همانطور که در جلسه ی اول گفته بودیم کلماتی را به سایت خود لینک کنید.
4 - لینک مطالب خود را توسط بوکمارک ها در سایت های معروف ایرانی و خارجی مانند کلوپ , بالاترین , و... اشتراک بگذارید

- نحوه ی صحیح تبادل لینک
1 - همیشه لازم نیست با سایت های رنک بالا تبادل لینک کنید
یعنی کنید ابتدا با سایت های هم سطح خود لینک کنید و کم کم که ترافیک و رنک شما افزایش پیدا کرد با سایت های مشابه لینک نمایید به عنوان مثال اگر سایت شما دارای رنک 2 می باشد سعی کنید با سایت هایی که رنک 2 یا 3 دارند لینک کنید و یادآور شوم که یک لینک با رنک پایین اثر منفی روی دیگر لینک ها میزاره.
2 - در تبادل لینک به سایت مقابل یادآور کنید که حتما www را در ابتدای لینک شما قرار دهد

لینک مناسب : www.phpnuke.ir
لینک نامناسب : phpnuke.ir

3 - سعی کنید در تبادل لینک همیشه از یک عنوان ثابت استفاده کنید و از عنوان های طولانی و مبتدیانه استفاده نکنید.
نمایه کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 5609
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: بوشهر
تشکر کرده: 777 دفعه
تشکر شده: 1676 دفعه
تماس:

پست توسط milad-bushehr »

آموزش شماره 5


در نیوک فایلی هست به نام robot.txt که در روت سایت قرار دارد,این فایل برای تشخیص ندادن صفحه های مهم از جمله صفحه مدیریت توسط گوگل و... هست.شما این فایل را باز کنید و طبق اموزش زیر کد زیر را پایان ان اضاف کنید.



کد: انتخاب همه

 

User-agent: * 
Crawl-delay: 10<!--code2--><!--ecode2--> 



این کار باعث می شود که روبات ها هر 10 ثانیه یکبار به سایت شما سر بزند
کم کردن عدد باعث بالا رفتن ورود روبوت و افزایش ترافیک می شود ولی عدد 1 یا 10 مناسب است.

در ادامه می توانیم محدودیت ها و دسترسی هایی برای روبوت انجام دهیم تا بعضی صفحات مهم رو زودتر ایندکس کنه و به برخی فایل ها و پوشه ها دسترسی پیدا نکنه
برای این کار در ادامه ی کد بالا کد زیر را وارد کنید



کد: انتخاب همه

 

User-Agent: * 
Disallow: /main1/ 
Disallow: /main2/ 
Disallow: /main3/ 
Host: phpnuke.ir<!--code2--><!--ecode2--> 



* به جای main1 و main2 و ... نام پوشه ها را قرار دهید و می توانید همین طور به سطر ها اضافه کنید
و برای پارامتر host نام سایت خود را قرار دهید
این کار سبب محدود کردن دسترسی روبوت به این پوشه ها می شود

اکنون در ادامه ی کد بالا از کد زیر برای دسترسی سریعتر استفاده کنید
برای مثال دسترسی سریع تر به sitemap و ...



کد: انتخاب همه

 

User-agent: * 
Allow: / 
Sitemap:phpnuke.ir/sitemap.php 
Host:  phpnuke.ir<!--code2--><!--ecode2--> 



اکنون فایل رو ذخیره کرده و در روت سایت یا همان پوشه ی public_html هاست خود آپلود کنید
آخرین ويرايش توسط 1 on milad-bushehr, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
pishgamsms
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 148
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
تشکر کرده: 5 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه
تماس:

پست توسط pishgamsms »

همانطور كه مي دانيد كلمات كليدي نقش مهمي در بازديد سايت داره - اگر مي خواهيد كلمات كليدي مفيدي در وب سايت خود قرار بدهيد مقاله زير را تا آخر مالعه نماييد


گوگل در اقدامي جديد اطلاعات مربوط به تعداد دفعاتي كه يك كلمه كليدي در موتور جستجويش جستجو شده است را در اختيار كاربران قرار ميدهد. براي اينكه بدانيد يك كلمه كليدي خاص در گوگل و شبكه هاي جستجوگري كه با گوگل قرارداد دارند، در طول يكماه گذشته چند بار جستجو شده است، به ابزار تحقيق در مورد كلمات كليدي ادوردز گوگل سري بزنيد. اين ابزار اطلاعات بسيار ارزشمندي را در ارتباط با كلمات كليدي به شما خواهد داد. شما با استفاده از اين ابزار قادر خواهيد بود كه كلمات مرتبط با كلمه كليدي اصلي مورد نظرتان را پيدا كنيد و آنها را در بهينه سازي صفحاتتان براي موتورهاي جستجوگر بكار ببريد.
قبلا گوگل اطلاعات مربوط به تعداد دفعات جستجو شده يك كلمه كليدي را به كاربران ارائه نمي داد ولي بر اساس تقاضاهايي كه از گوگل شد، انها اين قابليت را به اين ابزار تحقيق كلمات كليدي اضافه كردند. بطور مثال اگر شما بخواهيد تعداد دفعاتي كلمه درآمد در گوگل جستجو شده است را پيدا كنيد، كافيست كلمه مورد نظر را در داخل ابزار مورد نظر وارد كنيد و برروي Get Keyword Ideas كليك كنيد. گوگل ليستي از كلمات كليدي مرتبط با كلمه وارد شده به همراه تعداد دفعاتي كه كلمه توسط كاربران جستجو شده است را در اختيار شما قرار مي دهد
نمایه کاربر
Rasivell
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 500
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: کرج
تشکر کرده: 25 دفعه
تشکر شده: 32 دفعه

پست توسط Rasivell »

سلام

خوب من اطلاعات بی نهایتی از seo دارم که به روز ، و ازمنابع غنی میباشد....

گفتم منم دست به کار شم و یه کمکی در این زمینه داشته باشم...

[center]در آدرس Url خود از کلمات کلیدی استفاده کنید..[/center]
زمانی که صفحه ای را بر روی اینترنت قرار میدهید حتما سعی کنید نام url آن صفحه شامل کلمات کلیدی آن صفحه باشد، این موضوع تاثیر بالایی در افزایش رتبه شما نزد گوگل خواهد داشت و در ضمن گوگل صفحه شما را به نسبت به آن کلمه کلیدی بهتر خواهد شناخت

به عنوان مثال :

[LEFT]www.your site.com/articles/page1622.html

www.your site.com/articles/iranian-sport/football.html[/LEFT]
هر دو صفحه بالا درباره فوتبال ایران مطلب نوشته اند ولی ساختار url آنها متفاوت است ، هر دوی این صفحات در گوگل فهرست خواهند شد، ولی گوگل در بین انتخاب یکی از این دو صفحه برای جستجوی کلمه footnall ، بدون شک دومی را که دارای کلمه کلیدی در Url میباشد خواهد بود..

آمار ها نشان میدهد که 10 نتیجه اولیه در صفحات نتایج جستجو ، گوگل 40 تا 50 درصد از نتایجی دارد که کلمات کلیدی در url یا نام دامنه آنها یافت میشود ، یاهو! معادل 60 درصد و MSN عدد قابل توجه 85 در صد را !


امیدوارم استفاده کرده باشید ....

اگه وقت کنم مطالب زیادی میزارم... تصویر
خدا نگهدار نیوک....!!!
(همیشه بدان بهترینی هم هست ، خودت را محدود نکن)

پذیرش سفارشات سئو سایت شما
نمایه کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
پست: 5609
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: بوشهر
تشکر کرده: 777 دفعه
تشکر شده: 1676 دفعه
تماس:

پست توسط milad-bushehr »

دوستان لطف کنند اموزش را شماره گذاری کنند که با نظم جلو برویم و اموزش ها منظم باشند
ممنون
نمایه کاربر
p30wolf
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 185
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: پشت پی سی
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 43 دفعه
تماس:

چگونه سایت یا وبلاگ خود را به موتور

پست توسط p30wolf »

آموزش شماره 7 فکر کنمتصویر


پرسشهای زیادی درباره چگونگی معرفی سایت یا وبلاگ به موتور های جستجوی اینترنت مطرح نمودید.

لذا جهت سادگی کارشما و اطلاع از چگونگی ثبت سایت در موتورهای جستجو ، لینکهای مربوط به قسمت معرفی سایت در آن موتور جستجو را اینجا قرار دادم. تنها پنج موتور برتر لیست شده اند.

برای معرفی وب سایت یا وبلاگ خود به موتورهای جستجو میتوانید از این لینکها استفاده کنید:
گوگل:
http://www.google.com/addurl

یاهو:
http://submit.search.yahoo.com/free/request

آلتا ویستا:
http://www.altavista.com/addurl

MSN: (متعلق به شرکت مایکروسافت)
http://search.msn.com/docs/submit.aspx

آلکسا (Alexa) وابسته به آمازون
http://pages.alexa.com/help/webmasters/#crawl_site


اما تنها معرفی کردن سایت یا وبلاگ به موتورهای جستجو (جستجوگر) کافی نیست ! به سه دلیل:

1.یکی اینکه ممکن است چند هفته طول بکشد تا سایت شما ایندکس (ثبت) گردد.
2.دوم اینکه ممکن است نتیجه ی دلخواه بدست نیاید.

3.سوم اینکه ممکن است حتی پس از معرفی سایت به آن موتورهای جستجو بازهم رتبه مطلوب را بدست نیاورید.
نمایه کاربر
p30wolf
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 185
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: پشت پی سی
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 43 دفعه
تماس:

پست توسط p30wolf »

آموزش 8 دوباره فکر کنم تصویر

آقایون اینو گذاشتم که یه کم اطلاعات عمومی بره بالاتصویر


اصلا سئو چیه ؟!


مقدمه ای بر SEO
پس از كتاب مهمترين منبع براي بدست آوردن اطلاعات، مقالات موجود در مجلات علمي و ژورنالها مي باشد. اطلاعات موجود در ژورنالها تقريباً دقيق است چون اين مقالات قبل از چاپ بدقت بازبيني مي شوند. اين مطالب تقريباً روزآمد هستند و احتمال اشتباه در اين مطالب بسيار اندك است و اگر هم احياناً اشتباهي رخ دهد، در شماره هاي بعدي تصحيح مي گردد.


از سال 1992 يك منبع بسيار مهم ديگر به منابع اطلاعاتي اضافه شد . آن شبكه جهاني وب یا
(World Wide Web) مي باشد. مجموعة اطلاعات در دسترس براي افرادي كه با اينترنت كار مي كنند روز به روز افزايش مي يابد. اینترنت به جز کاربرد در زمینه اطلاع رسانی کاربردهای بیشمار و غیر قابل تصوری در تجارت و سایر زمینه های زندگی پیدا کرده است.
به بیان دیگر امروزه در هر زمینه ای که بتوان تصور کرد ، اینترنت یک ابزار موثر و توانمند به حساب می آید.
همه روزه سایتهای بیشماری به محیط اینترنت وارد میشوند و نبرد آنها برای رسیدن به موقعیت های بالاتر و جذب مخاطبان بیشتر ، سخت تر ، پیچیده تر و فشرده تر میشود.
هرکسی که سایتی را راه اندازی میکند مایل است تا بازدیدهای بیشتر و بیشتری داشته باشد. اگر سایت تجاری باشد این هدف نیز جدی تر و پررنگ تر می گردد.
موتورهای جستجو قدرتمند ترین ابزار ترافیک ساز برای یک سایت هستند. و مهمترین توانایی آنها جذب مخاطبهای واقعی سایت است.
مخاطبان وبگرد و سرگردان معمولا ارزش چندانی ندارند.
امروزه تخمین زده میشود که حدود 85 % از بازدیدها توسط موتورهای جستجوگر فراهم شده اند.
و معمولا سایتهایی از این ترافیک بهره خوبی می برند که جایگاه آنها در صفحه اول نتایج جستجو گر ها باشد.
آنچه اغلب گردانندگان سایتها نمیدانند ، این است که تنها انتشار سایت بروی شبکه و ارسال آن به موتورهای جستجو گر معروف نتیجه دلخواه بدست نخواهد داد.
نمایه کاربر
rishsefid
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 487
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: config.php
تشکر کرده: 83 دفعه
تشکر شده: 241 دفعه
تماس:

پست توسط rishsefid »

منم به نوبه ای کمی راهنمایی میکنم تصویر
(فکر کنم آموزش 9 بشه)
------------
یکی از دوستان توضیح دادن که بروز کردن سایت خیلی مهمه
که شکی توش نیست
فقط چند مورد توضیح ندادن که بهتره اینها رو هم یادتون باشه
1.در صورت امکان مطالبی که دارای ادامه مطلب هستن رو ورودشون رو برای عموم کاربران بگزارید تا ربات ها بتونن وارد بشن و از مطالبش استفاده کنن
2.مطالب شما روزانه کمتر از 10 تا باشه تا گوگل اسپم نشناسه (قابل توجه اونایی که روزی 99 تا پست میدن)
3.وسط مطالب حتما به سایت خودتون لینک بدین تصویر

------------------
اگه فرست کنم مطالب بیشتری اینجا میزارم تصویر
نمایه کاربر
camp98
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 38
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
تشکر کرده: 4 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

پست توسط camp98 »

بچه ها یه کار میشه کرد یعنی همون که کلمات کلیدی رو بزارین صفحه اول خیلی تو ش تاثیر داره اونم یاد بدین تصویر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه ۱۴ دی ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 153 دفعه
تشکر شده: 753 دفعه
تماس:

پست توسط mvm »

دوستان این جور کار کردن فقط منحرف کردن از اصل ماجرا هستش
دوستانی که میگن کپی نکنید حداقل تو آموزش دادن از جای دیگه کپی نکنید
یا این که حداقل بخونید و تو چند جمله خلاصه نظرتون رو بگید
و اینکه این جا مکان سوال کردن نیستش و تاپیک های دیگه ای داره واسه خودش
rishsefid هم نکته خوبی گفتن که تو اموزش ها بارها گفته شده ولی خیلی ها توجه نمیکنن
البته تو نیوک جدید ظاهرا شنیدم که درست شده
دوستانی که ادامه مطلب رو برای عضویت میبندن یعنی 80 درصد زحمت هاشون پر میشه
هر چند که راه داره بدون عضویت هم دیده بشه که جلوش گرفته شده در نیوک جدید
ولی نکته مثبتی که خبر دارم شده ،دسترسی لینک ها برای اعضا شده مانند فروم که دیگه دوستان لازم نیستش ادامه مطلب رو ببندن

اگه بشه با کمک دوستان شاید یه تاپیک اموزشی از صفر تا صد رو بزاریم
چون خیلی از مسائل قدیمی شده و خیلی چیزهای جدید هم هستش
وپیشنهاد میکنم خودتون رو خیلی تو مقاله های نوشته شده یا ترجمه شده دیگران سرگردان نکنید
نمایه کاربر
masoureh
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 59
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: اصفهان
تماس:

Re:

پست توسط masoureh »

mvm نوشته شده:دوستان این جور کار کردن فقط منحرف کردن از اصل ماجرا هستش
دوستانی که میگن کپی نکنید حداقل تو آموزش دادن از جای دیگه کپی نکنید
یا این که حداقل بخونید و تو چند جمله خلاصه نظرتون رو بگید
و اینکه این جا مکان سوال کردن نیستش و تاپیک های دیگه ای داره واسه خودش
rishsefid هم نکته خوبی گفتن که تو اموزش ها بارها گفته شده ولی خیلی ها توجه نمیکنن
البته تو نیوک جدید ظاهرا شنیدم که درست شده
دوستانی که ادامه مطلب رو برای عضویت میبندن یعنی 80 درصد زحمت هاشون پر میشه
هر چند که راه داره بدون عضویت هم دیده بشه که جلوش گرفته شده در نیوک جدید
ولی نکته مثبتی که خبر دارم شده ،دسترسی لینک ها برای اعضا شده مانند فروم که دیگه دوستان لازم نیستش ادامه مطلب رو ببندن

اگه بشه با کمک دوستان شاید یه تاپیک اموزشی از صفر تا صد رو بزاریم
چون خیلی از مسائل قدیمی شده و خیلی چیزهای جدید هم هستش
وپیشنهاد میکنم خودتون رو خیلی تو مقاله های نوشته شده یا ترجمه شده دیگران سرگردان نکنید


من هم موافقم که اینطور بدتر شخص گیج میشه و اینایی هم که بلده از سرش میپره تصویر
بنده دو اموزش بصورت PDF آماده کردم در مورد سئو که تقریبا کامله
البته این دو فایل PDF به هم متصل هست و حتما هر دو را تهیه کنید
اینم آدرس تاپیک: viewtopic.php?f=35&t=50744
همیشه در زندگی تک باش ولی تک روی نکن
ID: mamad.m2_funseda
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آموزش و مقالات - Learning & Articles”