خطای register_globals

سئوالات مربوط به آپگريد یا بروز رسانی از 8.1 به 8.2
نمایه کاربر
klid_music
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 88
تاریخ عضویت: چهار شنبه 16 دی 1388, 12:00 am
محل اقامت: اصفهان
تشکر کرده: 2 دفعه
تماس:

خطای register_globals

پست توسط klid_music » پنج شنبه 24 دی 1388, 4:59 pm

FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!

دارم 8.1 میکنم به 8.2 این امد یعنی چی


نمایه کاربر
mehran110
کاربر خیلی فعال
پست: 1508
تاریخ عضویت: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 140 دفعه
تشکر شده: 265 دفعه

Re: FATAL ERROR: register_globals is di

پست توسط mehran110 » پنج شنبه 24 دی 1388, 5:02 pm

klid_music نوشته شده:FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!

دارم 8.1 میکنم به 8.2 این امد یعنی چی
سلام
لطفا عنوان تاپیک رو ویرایش کنید
نمایه کاربر
hamid8298
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 1
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 دی 1388, 12:00 am

پست توسط hamid8298 » پنج شنبه 24 دی 1388, 6:16 pm

FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it

عنوان تاپیک رو ویرایش کنید کجاست
نمایه کاربر
irteam_online
کاربر خیلی فعال
پست: 5150
تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 فروردین 1386, 6:51 am
محل اقامت: root
تشکر کرده: 108 دفعه
تشکر شده: 2001 دفعه
تماس:

پست توسط irteam_online » پنج شنبه 24 دی 1388, 6:24 pm

دوست عزیز قوانین انجمن ها را رعایت کنید تا از دفعه دیگر تاپیک قفل نشه ! در جای مناسبی مطرح نکرده بودید که انتقال داده شد به بخش مربوطه

عنوان نامناسب بود که ویرایش شد .

و همچنین قبل از ایجاد تاپیک جستجو نکرده بودید .

تاپیک های مرتبط:

http://www.phpnuke.ir/ftopict-7.html

http://www.phpnuke.ir/ftopict-12.html

در آپگرید نیز نباید چنین مشکلی داشته باشید این خطا هنگام نصب در سرورهایی که register_golbals غیرفعال است نمایش داده میشه
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آپگريد از 8.1”