مشکل در ارتقاء ن 8.2 (فایل confing)

سئوالات مربوط به آپگريد یا بروز رسانی از 8.1 به 8.2
نمایه کاربر
afshin77
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 184
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 آبان 1387, 12:00 am
محل اقامت: شیراز
تشکر کرده: 42 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه
تماس:

مشکل در ارتقاء ن 8.2 (فایل confing)

پست توسط afshin77 » پنج شنبه 26 آذر 1388, 10:39 pm

با سلام

من اومدم نیوک 8.1 رو به 8.2 ارتقاء بدم ولی متاسفانه از فایل confing.php پشتیبان نگرفته بودم !

حالا سایت دیگه بالا نمی یاد و dbuname & dbpass & dbname رو هم ندارم آخه سرور نیوک رو برام نصب کرده بود !

حالا می خواستم بدونم راهی هست بتونم این مشکل رو حل کنم یا نه ؟


نمایه کاربر
afshinhemmati
کاربر خیلی فعال
پست: 1047
تاریخ عضویت: شنبه 14 اردیبهشت 1387, 12:00 am
محل اقامت: Tehran
تشکر کرده: 181 دفعه
تشکر شده: 421 دفعه

پست توسط afshinhemmati » پنج شنبه 26 آذر 1388, 10:50 pm

شما باید به سرورتون اطلاع بدین تا کانفینگ رو بهتون بده
نمایه کاربر
afshin77
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 184
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 آبان 1387, 12:00 am
محل اقامت: شیراز
تشکر کرده: 42 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه
تماس:

پست توسط afshin77 » پنج شنبه 26 آذر 1388, 10:54 pm

ممنون از راهنماییتون

اما تا یه مدت سرور در دسترس نیست و من هم امشب لازمش دارم ، گفتم اگه راه دیگه ای باشه از اون راه بتونم مشکل رو حل کنم ؟
نمایه کاربر
norman
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 346
تاریخ عضویت: یک شنبه 23 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 9 دفعه
تشکر شده: 11 دفعه

پست توسط norman » پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:00 pm

[center]از توی کنترل پنل میتونید یوزر نیم و اسم دیتابیس رو دربیارید ولی رمزو یا باید بدونید و یا باید از سرور بگیرید

البته یه راره دیگه هم هست اینکه از بک آپ ویزارد یه بک آپ از دیتابیس بگیری و یه دیتابیس جدید با یوزر و پسود جدید تعریف کنی اینجوری مشکلت حل میشه

[/center]
Milad Ahmadi
نمایه کاربر
afshin77
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 184
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 آبان 1387, 12:00 am
محل اقامت: شیراز
تشکر کرده: 42 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه
تماس:

پست توسط afshin77 » پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:09 pm

اگه میشه لطف کنید و این راه حل اولتون رو توضیح بدین ممنون میشم آخه فکر کنم پسووردش رو بدونم . . .
نمایه کاربر
norman
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 346
تاریخ عضویت: یک شنبه 23 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 9 دفعه
تشکر شده: 11 دفعه

پست توسط norman » پنج شنبه 26 آذر 1388, 11:18 pm

دوست من توی کنترل پنل به قسمت mysqldatabase مراجعه کنید اولین موضوع اسمه دیتابیسه که باید بین دو اسم یک _ باشه مثلا ایجوری باشه nuke_nuke اون کامل کپی کنید اون میشه اسم دیتابیس

در جلوی همین هم یوزرتونو نوشته مثلا nuke_admin اینم یوزره
Milad Ahmadi
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آپگريد از 8.1”