نوشته آپگرید از 8.0 به 8.1 !!

سئوالات مربوط به آپگريد یا بروز رسانی از 8.1 به 8.2
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 2:04 pm

این ftp من نمی فهمم از کجا و چه جوری باید چی کار کنم ولی خوب up را بلدم ولی نمی دوم غیر از اونجایی که همیشه آپلود می کردم ftp کجاست که باید آپلود کنم


نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 2:15 pm

ببیم اون وقت بعد از سیو کردن config.php این را باید پاک کنم دیگه تا اون جدید تره بیاد جایه اون دیگه درست می گم و دیگه نباید که اون قبلی را که سیو کردم در کامپیوتر دوباره بریزم و این upgrade.php را هم باید پاک کنم دیگه تا جدیدترش بیاد جاش من این سوال ها را می پرسم چون که راهنمای تنها به کمکم نیامد و جواب های شما کمک بیشتری به من می کنه ممنون از جواب هایی که می دید من مبتدی هستم
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 2:16 pm

ببینم کلا چه چیزهایی را باید حذف کرد
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:12 pm

lمن اصلا توی config.php این dbname را ندارم که به خوام مقدار جلوش را وردارم چی کار کنم :idea:
نمایه کاربر
mani_111
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 359
تاریخ عضویت: جمعه 11 آبان 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 29 دفعه
تشکر شده: 34 دفعه
تماس:

پست توسط mani_111 » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:20 pm

dbuname =" نام کاربری ورود به هاستینگ"
dbpass =" رمز عبور ورود به هاستینگ"
dbname = " نام دیتا بیسی که ساختین"
همه ی اینا رو باید بین " " قرار بدین
ضمنا همه اینا تو فایل config.php که ذخیره کردین هست
اینم تصویرش:
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:20 pm

ببقشید دارم ولی منظورتون از مقادیر چی هست اگر منظورتون عدد هست عدد جلوش نیست
نمایه کاربر
mani_111
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 359
تاریخ عضویت: جمعه 11 آبان 1386, 12:00 am
تشکر کرده: 29 دفعه
تشکر شده: 34 دفعه
تماس:

پست توسط mani_111 » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:24 pm

این که تو تصویر می بینید موقعیه که هنوز هیچی وارد نشده...
شما باید بین دوتا " یعنی اینجا " مقادیر مورد نظر رو قرار بدین
بین " و "
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:36 pm

من مگه نباید مقادیر را بردارم که البته من این را نگاه کنید " "; این را با داخلش ور داشتم سایت مدریت از کار افتاد و وقتی دوباره گذاشتم سایت و مدیریت راه افتاد کار درستی کردم دیگه فقط منظوره شما از اینکه باید مقادیر بگذارید نفهمیدم چون مگه قرار نیست که وردارم کل اینو " "; با داخلش یا فقط باید داخلش را بردارم و اینکه شما گفتین که باید مقادیر بگذارم چه مقادیری باید بگذارم در ضمن از شکل که گذاشتید ممنون کمک بزرگی بود ممنون
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:42 pm

منظوز از این چیه
امیدواریم که فایل آپگرید نسخه قبلی نباشد که نیاز به تغییر نام این فایل هم داشته باشید
نمایه کاربر
seyedmohammad
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 256
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:00 am
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 3 دفعه

پست توسط seyedmohammad » یک شنبه 14 تیر 1388, 3:44 pm

تغییر نام دادن برای چی هست و چه چیزهایی باید حذف شود یا دیلیت شود و چه چیز هایی باید بماند
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آپگريد از 8.1”