مشکل در تایپ بیش از 32 کاراکتر در تالار

انجمن نیوک 8.1 فارسی
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 668
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 225 دفعه

مشکل در تایپ بیش از 32 کاراکتر در تالار

پست توسط taylor » شنبه 20 تیر 1388, 8:58 am

درود
به تصویر نگاه کنید بیش از 32 کاراکتر تایپ میکنیم از سی و دومی به بعد رو با یک علامت سوال نمایش میده در حالی که سه روشی که در آموزش اصلی که امیر جان توضیح داده بودن هم به درستی انجام دادم.
من حالا چیکار باید بکنم؟
ممنون
از تلاش بی وقفتون
بدرود
(درضمن بازم تاکید میکنم آموزش هایی که داده شده رو تست کردم و این مسئله برام پیش اومده، آموزش هایی که در >سوالات متداول نیوک 8.1 >اضافه کردن تعداد کاراکتر تاپیک
و در سوالات شما نیوک 8.1 >اضافه کردن تعداد کاراکتر تاپیک بود رو کامل و با موفقیت انجام دادم. سه روش تکمیل)
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.


نمایه کاربر
irsalam
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 903
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 اردیبهشت 1388, 12:00 am
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 92 دفعه
تماس:

پست توسط irsalam » شنبه 20 تیر 1388, 9:09 am

سرچ کن هست تو انجمن

از جستجوگر گوگل بالای صفحه
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 668
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 225 دفعه

پست توسط taylor » شنبه 20 تیر 1388, 9:15 am

نتیجه ای نگرفتم irsalam جان. لطفا لینک؟
رضا تیلور Reza Taylor

نیوک فقط phpnuke.ir
نمایه کاربر
irsalam
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 903
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 اردیبهشت 1388, 12:00 am
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 92 دفعه
تماس:

پست توسط irsalam » شنبه 20 تیر 1388, 9:32 am

اول این کار رو انجام بده


خیلی از کاربران مطرح کرده بودند که تعداد کاراکتر عنوان تاپیکها در انجمن بیشتر بشه برای این کار باید 3 تا مرحله رو انجام بدید.
1- فایل posting_body.tpl در مسیر modules\Forums\templates\subSilver را با یک ادیتور مناسب باز کنید کد
:كد
maxlength="30"
را پیدا و عدد 30 را به مقدار دلخواه تغییر بدید.
من فایل posting_body.tpl رو براتون ضمیمه کردم و عدد 30 رو به 180 رسوندم اگر این میزان براتون کافی بود می تونید فایل زیر رو دانلود و جایگزین کنید.
2- به PhpMyAdmin سایت مراجعه کنید نام دیتابیس رو از سمت چپ صفحه انتخاب کنید تا لیست Table ها باز بشه بعد تیبل nuke_bbtopics را پیدا کنید ، بعد از کلیک کردن در سمت راست صفحه فیلد topic_title را پیدا کنید و در امتداد اون بر روی عکس مداد (Edit) کلیک کنید و مقدار (Length/Values) رو به عدد دلخواه تغییر بدید.
3- در PhpMyAdmin از قسمت سمت چپ صفحه تیبل nuke_bbposts_text را پیدا کنید بعد از کلیک کردن در سمت راست صفحه فیلد post_subject را پیدا کنید و در امتداد اون بر روی عکس مداد (Edit) کلیک کنید و مقدار (Length/Values) رو به عدد دلخواه تغییر بدید.

توجه داشته باشید باید همه این 3 کار انجام بشه تا کاراکتر عنوان تاپیک بیشتر بشه


این تاپیک ها رو هم یک نگاه بنداز شاید مفید باشه
http://phpnuke.ir/ftopict-7029.html
http://www.phpnuke.ir/ftopicp-36609.html
http://www.phpnuke.ir/ftopict-1183-postingbody.html
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 668
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 225 دفعه

Re: مشکل در تایپ بیش از 32 کاراکتر در تالار

پست توسط taylor » شنبه 20 تیر 1388, 9:45 am

taylor نوشته شده: (درضمن بازم تاکید میکنم آموزش هایی که داده شده رو تست کردم و این مسئله برام پیش اومده، آموزش هایی که در >سوالات متداول نیوک 8.1 >اضافه کردن تعداد کاراکتر تاپیک
و در سوالات شما نیوک 8.1 >اضافه کردن تعداد کاراکتر تاپیک بود رو کامل و با موفقیت انجام دادم. سه روش تکمیل)
irsalam جان گفتم که مشکل من افزایش تعداد نیست. من تعداد رو افزایش دادم و عمل هم میکنه فقط بیش از 32 تا تایپ میکنیم اونطوری علامت سوال میشه.
امیر جان فکر کنم باید خودت بیای مشکل رو حل کنی!!!!!!!!!!!!
نمایه کاربر
irsalam
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 903
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 اردیبهشت 1388, 12:00 am
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 92 دفعه
تماس:

پست توسط irsalam » شنبه 20 تیر 1388, 10:09 am

خب دوست من این مشکلی که برای شما پیش می یاد از کم بودن تعداد کارکتر هاست و علت دیگری نداره

شما تنظیماتی رو که تو phpMyAdmin انجام دادی رو دوباره طبق دستورالعملش دوباره با دقت چک کن چک کن شاید دفعه پیش که انجام دادی ذخیره نشده باشه

موفق باشی
نمایه کاربر
amir
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 6234
تاریخ عضویت: شنبه 21 بهمن 1385, 12:00 am
محل اقامت: Server room
تشکر کرده: 355 دفعه
تشکر شده: 4120 دفعه
تماس:

پست توسط amir » شنبه 20 تیر 1388, 10:28 am

طبق آموزش یکه گفته شد تغییر هم در فایل و هم در phpmyadmin ضروریه ، حتما تعداد کاراکتر باید بالا بره در قیلد عنوان جدولل ذکر شده
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 668
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 225 دفعه

پست توسط taylor » شنبه 20 تیر 1388, 5:21 pm

امیر جان من واقعا دیگه از شما توقع نداشتم. من توی همه متن هام گفتم که سه روش رو مو به مو با موفقیت انجام دادم. توی فایل های مربوطه. توی مای ادمین. توی تیبل ها.
درست هم کار کرد. چون میشه به مقداری که گذاشتم تایپ کرد ووووووووووولی پشتیبانی نمیکنه و کاراکترهای زیاد رو با یک علامت سوال نشون میده
خدایا
رضا تیلور Reza Taylor

نیوک فقط phpnuke.ir
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 668
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 225 دفعه

پست توسط taylor » یک شنبه 21 تیر 1388, 3:20 am

من نیمه شب بخاطر این اومدم که این تاپیک رو بیارم بالا تا مدیران چون خلوته لااقل جواب بدن. درضمن از پاسخ های قبلی و تاپیک های قبلی هم تشکر میکنم.
مدیران هم که ماشالله آنلاین هستن اکثریت
رضا تیلور Reza Taylor

نیوک فقط phpnuke.ir
نمایه کاربر
amir
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست: 6234
تاریخ عضویت: شنبه 21 بهمن 1385, 12:00 am
محل اقامت: Server room
تشکر کرده: 355 دفعه
تشکر شده: 4120 دفعه
تماس:

پست توسط amir » دو شنبه 22 تیر 1388, 1:12 am

من طرف حسابم یک تاپیک و دو تاپیک و 10 تاپیک نیست دوست گرامی...
کل مطلب بالا گفته شده ، من میدونم اگه سایتتون رو چک کنم یکجایی اشتباه بوده کار
حالا ممکنه شما یک تیبل رو اضافه نکردین یا مثلا قالب فورم فرق میکنه دارید رو سای سیلور تغییر میدین و..

مشخصات سایتتون رو بصورت پیغام شخصی بفرستید چک میکنم
نمایه کاربر
taylor
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 668
تاریخ عضویت: پنج شنبه 30 آبان 1387, 12:00 am
تشکر کرده: 124 دفعه
تشکر شده: 225 دفعه

پست توسط taylor » دو شنبه 22 تیر 1388, 2:34 pm

امیر جان حیفم اومد توی تایپ هم ازت تشکر نکنم. خداییییییییش ای ووووول.
باشه منم اینایی که گفتی رو میدونم بخاطر همین با اینکه روزی 100 بار چک میکردم اصلا هیچ بارش عصبی نشدم از شما و همکارانتون.
این رو هم ما فراموش نمیکنیم که فعالیتتون مجانی هست توی همه موارد.
توی شکلک هاتون تصویر ماچ ندارید پس فقط ماااااااااااااااچ
رضا تیلور Reza Taylor

نیوک فقط phpnuke.ir
نمایه کاربر
rezaremas
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 275
تاریخ عضویت: شنبه 20 فروردین 1390, 12:35 pm
تشکر کرده: 17 دفعه
تشکر شده: 27 دفعه

Re: مشکل در تایپ بیش از 32 کاراکتر در تالار

پست توسط rezaremas » پنج شنبه 2 تیر 1390, 12:16 pm

دوستان عزیز این اموزشی که دادین به دردم نخورد یعنی فقط مرحله اول انجام دادم مرحله بعدی نمیتونم یعنی این چیزایی که میگین نداره Length/Values نداره همچین گزینه ای میشه من بگین دیگه چکار کنم
برترین سایت موزیک ایران سانگستان http://songestan2.ir/
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “انجمن نیوک 8.1”