آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

در این بخش میتوانید آموزش های مربوط به نیوک را مشاهده فرمائید.
نمایه کاربر
adpa
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 608
تاریخ عضویت: شنبه 6 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 88 دفعه
تشکر شده: 131 دفعه

آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط adpa » دو شنبه 3 مرداد 1390, 7:55 pm

آموزش ساخت ماژول های ساده

قابل استفاده برای افرادی که تمایل به موارد ذیل دارند

1- تبدیل صفحات html دلخواه خود به ماژول بصورتی که در قالب سایت نمایش پیدا کنه
2- ساخت هر نوع ماژول ساده
3- امکان تبدیل هر نوع فرم به ماژول ساده
4- امکان تبدیل اسکریپت های مختلف به ماژول های نیوک

این بحث با هدف ایجاد ماژول های متنوع برای نیوک و آموزش بسیار ساده صورت گرفته
با اینکه روش های مختلف دیگری نیز وجود دارد اما این مبحث بیشتر برای تمامی افراد و در هر سطحی در نظر گرفته شده

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شروع آموزش

ابتدا از یک ادیتور مناسب برای مثال notpad ++ برای شروع استفاده میکنیم و یک فایل به نام index.php ایجاد میکنیم

خب چون نمی خوام بحث رو طولانی کنم من مبحث رو خیلی خلاصه و سریع میگم

در صفحه ای که ایجاد کردید باید یکسری کد که مربوط به کپی رایت، تعریف توابع و دستورها است که در ابتدا و انتهای صفحه قرار داده میشود و در ساخت این ماژل ما از روش iframe برای سادگی کار بهره جسته ایم بعد از فراخوانی دستورات ماژول ، از روش iframe جهت فراخواندن صفحه html که قبلا ایجاد کرده ایم استفاده میکنیم
مثلا من یک صفحه به نام test.html دارم و میخوام این صفحه رو به عنوان یک مازول نمایش بدم

پس فایل index.php باید بصورت زیر نوشته شود

کد: انتخاب همه

<?php

/************************************************************************/
/* PHP-NUKE: Web Portal System								  */
/* ===========================								  */
/*														*/
/* Copyright (c) 2006 by Francisco Burzi						  */
/* http://phpnuke.org										 */
/*														*/
/* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
/* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
/* the Free Software Foundation; either version 2 of the License.	  */
/************************************************************************/

if (!defined('MODULE_FILE')) die('You can\'t access this file directly...');

require_once('mainfile.php');
include_once('header.php');

define('INDEX_FILE', true); //comment this out to hide left blocks

$module_name = basename(dirname(__FILE__));
$title = "ماژول تست";
$pagetitle = ''.$title.'';

OpenTable();

echo'

<div align="center">
	<iframe border="0" height="800" width="700" scrolling="no" src="masire file html shoma" ></iframe></div>


';

CloseTable();
include_once('footer.php');
?>

توضیحات مربوطه :
کد زیر مربوط میشه به نمایش بلوک های سمت چپ در این ماژول که اگه خواستید نمایش داده بشه این کد رو قرار میدید و اگه نمیخواهید بلوک های سمت چپ در این ماژول نمایش داده بشه اون رو حذف کنید

کد: انتخاب همه

define('INDEX_FILE', true); //comment this out to hide left blocks

میرسیم به قسمت اصل قضیه توضیحات مربوط به کد زیر

کد: انتخاب همه

echo'

<div align="center">
	<iframe border="0" height="800" width="700" scrolling="no" src="masire file html shoma" ></iframe></div>

';
در این روش برای فراخوانی یک صفحه از iframe استفاده شده و چون بصورت html هست اون رو داخل عبارت زیر قرار دادیم پس اینجا هم یک نکته آموزشی که هرگاه خواستید در php از html استفاده کنید باید داخل عبارت زیر باشه یعنی ابتدا این
و در انتها این
خب حالا توضیح کد بالا
همونطور که در بالا مشاهده می کنید height که برای ارتفاع صفحه html شما ( که در اینجا مدنظر من test.html است ) و width هم برای تنظیمات عرض اون صفحه
scrolling هم مشخصه دیگه اگه صفحه شما از اطول و عرضی که براش تعریف کردید بزرگتر باشه حالت اسکرول میگیره که در اینجا من این حالت رو غیر فعال کردم

قسمت بعد مربوط میشه به

کد: انتخاب همه

src="masire file html shoma"
خب اینم که دیگه واضح است مسیر فایلی که میخواهید فراخوانی بشه ( که در اینجا مدنظر من test.html است )
بعد از اتمام تموم فایل های مورد نظر را داخل یک پوشه بریزید و به نامی که مایل هستید ماژول هم به همون نام باشه مثلا من در اینجا test انتخاب کردم بگذارید و سپس کلیه پوشه را به پوشه modules در هاست خود انتقال دهید و بعد از منوی مدیریت سایت به قسمت ماژول ها رفته و ماژول خودتون روفعال کنید
من یک نمونه درست کردم شما میتونید از روی این بهتر متوجه بشید
امیدوارم تونسته باشم راهنمائی خوبی کنم
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.


[CENTER][b:pdbl][color=#ff:pdbl]افتـادگی آمـــوز اگـر طـالب فیضی [/color:pdbl][/b:pdbl][b:pdbl][color=#ff:pdbl] هرگز نخورد آب ، زمینی که بلند است[/color:pdbl][/b:pdbl][/CENTER][color=#d:pdbl][CENTER][b:pdbl]سخته اما میشه[/b:pdbl][/CENTER][/color:pdbl]
نمایه کاربر
khp1375
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 300
تاریخ عضویت: پنج شنبه 16 تیر 1390, 1:43 am
تشکر کرده: 68 دفعه
تشکر شده: 60 دفعه

Re: آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط khp1375 » دو شنبه 3 مرداد 1390, 9:19 pm

حالا ماژولو از کجا فراخوانی کنم؟
نمایه کاربر
adpa
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 608
تاریخ عضویت: شنبه 6 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 88 دفعه
تشکر شده: 131 دفعه

Re: آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط adpa » دو شنبه 3 مرداد 1390, 10:08 pm

داداش من از این واضح تر دیگه نتونستم بگم
نمیدونم شما به چیش مشکل داری
یک پوشه بساز در داخل پوشه modules به اسم دلخواه مثلا ads
بعد یک فایل داخلش آپلود کن به نام index.php که حاول کد های بالا باشه
بعد بجای

کد: انتخاب همه

src="masire file html shoma"
مسیر فایلی که خودت تو سایت گذاشته بودی مثلا برای شما آدرس صفحه این بود

کد: انتخاب همه

http://d4f.ir/form/tabligh.php
که بصورت زیر باید بگذاری

کد: انتخاب همه

src="http://d4f.ir/form/tabligh.php"
و مابقی قضیه که فعال کردن اون از قسمت ماژول های مدیریت نیوکه
[CENTER][b:pdbl][color=#ff:pdbl]افتـادگی آمـــوز اگـر طـالب فیضی [/color:pdbl][/b:pdbl][b:pdbl][color=#ff:pdbl] هرگز نخورد آب ، زمینی که بلند است[/color:pdbl][/b:pdbl][/CENTER][color=#d:pdbl][CENTER][b:pdbl]سخته اما میشه[/b:pdbl][/CENTER][/color:pdbl]
نمایه کاربر
khp1375
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 300
تاریخ عضویت: پنج شنبه 16 تیر 1390, 1:43 am
تشکر کرده: 68 دفعه
تشکر شده: 60 دفعه

Re: آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط khp1375 » دو شنبه 3 مرداد 1390, 10:27 pm

نه متوجه شدم این که ماژول تو چه مسیری اجرا میشه مشکلم بود که حل شد! تصویر
نمایه کاربر
hamed1286
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 205
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 دی 1389, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 70 دفعه
تشکر شده: 18 دفعه

Re: آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط hamed1286 » پنج شنبه 20 مرداد 1390, 8:27 pm

سلام در نیو ک 8.3 چطور میشه این کار رو انجام داد ؟
نمایه کاربر
adpa
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 608
تاریخ عضویت: شنبه 6 شهریور 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 88 دفعه
تشکر شده: 131 دفعه

Re: آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط adpa » جمعه 21 مرداد 1390, 10:48 am

hamed1286 نوشته شده:سلام در نیو ک 8.3 چطور میشه این کار رو انجام داد ؟


فرقی نمیکنه هم برای 8.2 هم برای 8.3 همونجوریه
[CENTER][b:pdbl][color=#ff:pdbl]افتـادگی آمـــوز اگـر طـالب فیضی [/color:pdbl][/b:pdbl][b:pdbl][color=#ff:pdbl] هرگز نخورد آب ، زمینی که بلند است[/color:pdbl][/b:pdbl][/CENTER][color=#d:pdbl][CENTER][b:pdbl]سخته اما میشه[/b:pdbl][/CENTER][/color:pdbl]
نمایه کاربر
gozalco
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 10
تاریخ عضویت: دو شنبه 11 بهمن 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 6 دفعه
تماس:

Re: آموزش ایجاد ماژول های دلخواه

پست توسط gozalco » پنج شنبه 16 خرداد 1398, 1:42 pm

با سلام
در 8.4 جریانش چیه؟
ظاهرا تفاوت داره
ممنون
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آموزش و مقالات - Learning & Articles”