پرسش سوالات در زمینه سئو نیوک

در این بخش میتوانید آموزش های مربوط به نیوک را مشاهده فرمائید.
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

پرسش سوالات در زمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 7:20 pm

با سلام و احترام
به دلیل پرسش های دوستان در تاپیک های گوناگون درباره سئو و مشکلاتی که دارن این تاپیک ایجاد شده که به سوالات شما در حد مقدور پاسخ داده بشه

ذکر چند نکته ضروری است
1. داخل تاپیک اصلی اموزش به هیچ وقت سوالی مطرح نشود و قبل از هر سوالی این تاپیک به دقت خوانده شود
viewtopic.php?f=35&t=42247
2. بنده فقط بانی این تاپیک هستم و قبلا هم این چنین تاپیک های بوده که به دلیل شلوغ شدنش کارائی لازم را نداره
پس حتما از بنده که خودم شاگرد دوستان هستم انتظار نداشته باشید و از همه عزیزان که در این رابطه میتونن کمک کنن درخواست همکاری داریم
3. با تجربه سری اموزشات قبلی که تاپیکی برای اموزش بود و سپس قفل شد و تاپیک پرسش و پاسخ ایجاد گردید ، شاهد بودیم که اموزش های بسیار خوبی در خلالا تاپیک ها مطرح شد که کمتر کسی انها را میبیند
به همین جهت به سوالات حاشیه ای و جزئی دوستان در همین جا پاسخ خواهیم داد و اگر سوال دوستی احتیاج به جواب کاملی داشته باشه داخل تاپیک اصلی گذاشته میشه که انجا مرجعیت خود را حفظ کند

4. با توجه به قوانین همه سایت ها از جمله نیوک مشهد تیم ، رعایت قوانین این گروه در این تاپیک ها الزامی است و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد

با تشکر از همه دوستان
عضو کوچکی از نیوک


نمایه کاربر
mohaam
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 383
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 140 دفعه
تشکر شده: 18 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mohaam » جمعه 12 فروردین 1390, 7:30 pm

با سلام و احترام و ممنون از لطفی که در حق تمام کاربران داشتید،

شما قبلا در این پست گفتی که متاتگ مفیدی باید در بالای صفحات قرار گیرد:
mvm نوشته شده: چون علم دقیقش رو ندارم که کامل توضیح بدم و احیانا جواب پرسش ها رو بدم به دوستان واگذار میکنم اما شما بدونید که بسیار مهم هستش
اونم این متاتگ هستش

کد: انتخاب همه

<META http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />

اطلاعات در مورد این قضیه رو هم دوستان از این صفحه میتونن بخونن

کد: انتخاب همه

http://www.metatags.org/meta_http_equiv_cache_control

باز هم برای اطلاعات بیشتر میتونید به این صفحه مراجعه بفرمائید

کد: انتخاب همه

http://gtmetrix.com/leverage-browser-caching.html

اما آموزش قرار دادن آن را در بالای صفحات نفرمودی؟

موفق و پیروز باشی
[HIGHLIGHT=#ffffff]با تشکر از زحمات تمام نیوکی ها...[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]« بن بست معنا ندارد، یا راهی خواهیم یافت، یا راهی خواهیم ساخت »[/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 7:47 pm

سلام
خواهش میکنم

دوست عزیز این یه متاتگ هستش و جاش کنار بقیه متاتگ های سایت شما هستش
و اصولا بین تگ های دیگه سایت شما قرار میگیره

کد: انتخاب همه

</head>
<META http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
</head>

معمولا اگه قالب اختصاصی باشه تو خود قالب هم قرار میدن
الان برای نیوک رو من نگاه کردم و در این فایل هستش

کد: انتخاب همه

includes/meta.php

فقط دقت بفرمائید که نحوه گذاشتنش چطور هستش و حتما از فایلتون پشتیبان داشته باشید و بعد اینکه گذاشتید سایت خودتون رو تست کنید که مشکلی نداشته باشه و داخل اون سایته هم که گفته بودم میتونید ببینید این ارور رو برای شما هنوز میزنه یا نه
ضمن اینکه تو سورس سایت خودتون هم میتونید ببینید

فکر میکنم که اینجوری باید قرار بگیره

کد: انتخاب همه

echo "<meta name=\"REVISIT-AFTER\" content=\"1 DAYS\">\n";
echo "<meta name=\"RATING\" content=\"GENERAL\">\n";
echo "<meta name=\"Cache-Control\" content=\"no-cache\">\n";

ولی مطمئن نیستم و دوستان برنامه نویس باید راهنمایی کنن
نمایه کاربر
mohaam
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 383
تاریخ عضویت: دو شنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 140 دفعه
تشکر شده: 18 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mohaam » جمعه 12 فروردین 1390, 8:41 pm

با سلام مجدد، من اون متا تگ رو اضافه کردم و در سورس صفحه هم دیده میشه، اما همچنان ارور کش رو در سایت gtmetrix نشان میده!
[HIGHLIGHT=#ffffff]با تشکر از زحمات تمام نیوکی ها...[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ffffff]« بن بست معنا ندارد، یا راهی خواهیم یافت، یا راهی خواهیم ساخت »[/HIGHLIGHT]
نمایه کاربر
mortaza2006
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 588
تاریخ عضویت: پنج شنبه 31 تیر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 205 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mortaza2006 » جمعه 12 فروردین 1390, 9:01 pm




3 - با استفاده از کد های ریدایرکت مخصوص ادرس یا آدرس های قبلی رو به آدرس جدید ریدارکت کنید
این کد که به ریدایرکت 301 معروف است به چندین شکل درست میشود
یکی از انواع اون که بسیار تست شده و برای سرعت در ایندکس شدن آدرس های جدید در گوگل هم آزمایش شده این کد هستش


برای این کار وارد فایل htaccess بشید و دنبال این خط بگردید
کد: انتخاب همهRewriteEngine on
بعد از اون این فایل زیر را قرار دهید


کد: انتخاب همهRewriteCond %{HTTP_HOST} ^phpnuke.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.phpnuke.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/phpnuke\.com\/" [R=301,L]

در این کد آدرس phpnuke.ir و همچنین ادرس http://www.phpnuke.ir به ادرس جدید phpnuke.com تبدیل می شود
اگر احیانا شما دامین های دیگه ای هم داشته باشید میتونید به شکل زیر کد رو قرار بدید

کد: انتخاب همهRewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^phpnuke.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.phpnuke.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/phpnuke\.com\/" [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^01.phpnuke.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.01.phpnuke.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/phpnuke\.com\/" [R=301,L]


ببخشید من وقتی این کد رو در htaccessقرار می دهم دیگه سایتم بالا نمی اد و ارور 500 می ده چی کار باید کنم
ممنون اگه راهنمایی کنید
نمایه کاربر
raminbibak
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 592
تاریخ عضویت: چهار شنبه 15 اردیبهشت 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 349 دفعه
تشکر شده: 95 دفعه

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط raminbibak » جمعه 12 فروردین 1390, 9:22 pm

اموزش جابه جا کردن عنوان سایت با خبر رو می خوام !!!!!
تو اموزش ها گفتید اما اموزش ندادید . تصویر تصویر
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 9:43 pm

mohaam نوشته شده:با سلام مجدد، من اون متا تگ رو اضافه کردم و در سورس صفحه هم دیده میشه، اما همچنان ارور کش رو در سایت gtmetrix نشان میده!


دوست عزیز اشکال از من بودش
از دوستان برنامه نویسی و.. بپرسید که این کد رو دقیقا چطور باید قرار دادش
من حدس زدم که اونجوری هستش

الان کد داخل سورس شما به این شکل هستش

کد: انتخاب همه

<meta name="Cache-Control" content="no-cache">

در صورتی که باید اینجوری باشه

کد: انتخاب همه

<META http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />

بهتره بقیه عزیزان در این مورد شما رو راهنمایی کنن
و یا خودتون یه خورده ویرایش کنید و تست کنید تصویر
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 9:48 pm

mortaza2006 نوشته شده:



3 - با استفاده از کد های ریدایرکت مخصوص ادرس یا آدرس های قبلی رو به آدرس جدید ریدارکت کنید
این کد که به ریدایرکت 301 معروف است به چندین شکل درست میشود
یکی از انواع اون که بسیار تست شده و برای سرعت در ایندکس شدن آدرس های جدید در گوگل هم آزمایش شده این کد هستش


برای این کار وارد فایل htaccess بشید و دنبال این خط بگردید
کد: انتخاب همهRewriteEngine on
بعد از اون این فایل زیر را قرار دهید


کد: انتخاب همهRewriteCond %{HTTP_HOST} ^phpnuke.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.phpnuke.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/phpnuke\.com\/" [R=301,L]

در این کد آدرس phpnuke.ir و همچنین ادرس http://www.phpnuke.ir به ادرس جدید phpnuke.com تبدیل می شود
اگر احیانا شما دامین های دیگه ای هم داشته باشید میتونید به شکل زیر کد رو قرار بدید

کد: انتخاب همهRewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^phpnuke.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.phpnuke.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/phpnuke\.com\/" [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^01.phpnuke.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.01.phpnuke.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/phpnuke\.com\/" [R=301,L]


ببخشید من وقتی این کد رو در htaccessقرار می دهم دیگه سایتم بالا نمی اد و ارور 500 می ده چی کار باید کنم
ممنون اگه راهنمایی کنید


دوست عزیز مطمئن باشید که کد ها رو اشتباه میزنید
شما این کد رو هم امتحان کن
اول این رو پیدا کن

کد: انتخاب همه

RewriteEngine on
بعدا دقیقا زیرش این رو بزار

کد: انتخاب همه

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.ghadimi.ir
RewriteRule ^.*$ http://www.jadid.ir%{REQUEST_URI} [R=301,L]

تو گذاشتن کد های این فایل خیلی باید دقت کنید و کوچکترین اشتباهی منجبر به همون ارورهای که فرمودید میشه
تو این کده هم که معلوم هستش قدیمی و جدیده کدوم هستش
موفق باشید
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 9:51 pm

raminbibak نوشته شده:اموزش جابه جا کردن عنوان سایت با خبر رو می خوام !!!!!
تو اموزش ها گفتید اما اموزش ندادید . تصویر تصویر

دوستان عزیز من برنامه نویسی و.. بلد نیستم تصویر
این جور سوالات رو زیاد از من نپرسید
من عرض کردم که این کار خیلی خوب هستش تو این شرایط
حالا تا جای که من میدونم
توی فایل

کد: انتخاب همه

header.php
یه خط با این نوشته هستش

کد: انتخاب همه

echo"<title>$sitename $pagetitle</title>";
که معلوم هستش که نوشته اول عنوان سایت و بعد عنوان خبر
میشه برعکسش کردش
اما فقط برای راهنمایی و کمک بودش و اصلا نمیتونم بگم صد در صد و فقط از این جا تغییر میکنه
موفق باشید
نمایه کاربر
MrPooya
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 468
تاریخ عضویت: پنج شنبه 18 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 189 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط MrPooya » جمعه 12 فروردین 1390, 10:06 pm

سلام.
با اجازه از محمد آقا

باید از فایل theme.php قالب نیز جای عنوان را عوض کنید. در فایل theme.php قالب این خط را پیدا کنید:

کد: انتخاب همه

echo"<title>$sitename $pagetitle</title>\n";

جای sitename و pagetitle را عوض کنید.

البته توجه داشته باشید که بعد از اینکار عنوان بعضی از صفحات شما کمی بهم ریخته خواهد شد که باید تک تک آن ها را درست کنید.

موفق باشید.
[CENTER][FONT=Tahoma]Mr.Pooya[/FONT][/CENTER]
نمایه کاربر
mortaza2006
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 588
تاریخ عضویت: پنج شنبه 31 تیر 1389, 12:00 am
تشکر کرده: 205 دفعه
تشکر شده: 230 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mortaza2006 » جمعه 12 فروردین 1390, 10:20 pm

دوست عزیز مطمئن باشید که کد ها رو اشتباه میزنید
شما این کد رو هم امتحان کن
اول این رو پیدا کن

کد: انتخاب همه

RewriteEngine on
بعدا دقیقا زیرش این رو بزار

کد: انتخاب همه

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.ghadimi.ir
RewriteRule ^.*$ http://www.jadid.ir%{REQUEST_URI} [R=301,L]

تو گذاشتن کد های این فایل خیلی باید دقت کنید و کوچکترین اشتباهی منجبر به همون ارورهای که فرمودید میشه
تو این کده هم که معلوم هستش قدیمی و جدیده کدوم هستش
موفق باشید

آقا بازم نشد همون ارور 500 رو نشون می ده ؟

کد: انتخاب همه

    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.taktazsoft.tk
    RewriteRule ^.*$ http://www.taktazsoft.com%{REQUEST_URI} [R=301,L]

من فایل .htaccess رو ضمیمه کردم شما این کار رو بکنید ؟
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
tandissazan
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 222
تاریخ عضویت: جمعه 15 بهمن 1389, 12:00 am
محل اقامت: kashan
تشکر کرده: 9 دفعه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط tandissazan » جمعه 12 فروردین 1390, 10:28 pm

ممنون بابت کمک هاتون

آقا من کدهای وریفا و ... رو که توی کادر ها میذارم و گزینه ثبت رو که میزنم صفحه رفرش میشه ولی دوباره اون کادر خالی هست و ثبت نمیشه


چیکار کنم؟

ممنون
[CENTER].:: تندیس سازان زیبایش ::.[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]مجری طرح های حجیم شهری ، ساخت میادین و پارک ها[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]دیگر فعالیت ها :[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]زیباسازی ، فضاسازی ، طراحی دکوراسیون ، ماکت سازی ، ساخت مجسمه در ابعاد طبیعی [/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER] سازنده آبنما وآلاچیق ،ساخت و طراحی پرتره و نقش برجسته[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]برای مشاهده نمونه کارهای ما ، کلیک کنید[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]support@tandissazan.com[/CENTER]
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 10:45 pm

mortaza2006 نوشته شده:
دوست عزیز مطمئن باشید که کد ها رو اشتباه میزنید
شما این کد رو هم امتحان کن
اول این رو پیدا کن

کد: انتخاب همه

RewriteEngine on
بعدا دقیقا زیرش این رو بزار

کد: انتخاب همه

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.ghadimi.ir
RewriteRule ^.*$ http://www.jadid.ir%{REQUEST_URI} [R=301,L]

تو گذاشتن کد های این فایل خیلی باید دقت کنید و کوچکترین اشتباهی منجبر به همون ارورهای که فرمودید میشه
تو این کده هم که معلوم هستش قدیمی و جدیده کدوم هستش
موفق باشید

آقا بازم نشد همون ارور 500 رو نشون می ده ؟

کد: انتخاب همه

    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.taktazsoft.tk
    RewriteRule ^.*$ http://www.taktazsoft.com%{REQUEST_URI} [R=301,L]

من فایل .htaccess رو ضمیمه کردم شما این کار رو بکنید ؟


دوست عزیز این فایل پیوست رو باز کن
محتویاتش رو کپی کن تو فایل خودت
یعنی حتما برو از طریق کنترل پنل خودت ( مثلا سی پنل ) این فایل اچ تی اکسس رو ادیت بزن و کلش رو پاک کن و این کدی که برات میزارم رو توش بریز
فایل اچ تی اکسس تو این جور کپی کردن ها و یا از طریق ftp و.. و یا بعضا با ویرایش کردن تو نت پد یه خورده ممکنه دردسر ایجاد کنه
اگه این کد کار نکردش شما دنبال مشکل رو از جای دیگه بگیرید
الان میتونید تست هم بکنید
http://aryapdf.net/
http://www.aryapdf.net/

موفق باشید
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
نمایه کاربر
mvm
کاربر خیلی فعال
پست: 1140
تاریخ عضویت: شنبه 14 دی 1387, 12:00 am
محل اقامت: دور
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 828 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط mvm » جمعه 12 فروردین 1390, 10:46 pm

tandissazan نوشته شده:ممنون بابت کمک هاتون

آقا من کدهای وریفا و ... رو که توی کادر ها میذارم و گزینه ثبت رو که میزنم صفحه رفرش میشه ولی دوباره اون کادر خالی هست و ثبت نمیشه


چیکار کنم؟

ممنون

من این مشکل رو تو سایت یکی از دوستان هم دیدم
احتمال داره فایل های مورد نظر این بخش به درستی اپلود نشده باشه و یا تو اپگرید براش مشکلی پیش اومده باشه
من نمیتونم مشکل شما در این ضمینه رو رفع کنم
نمایه کاربر
tandissazan
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 222
تاریخ عضویت: جمعه 15 بهمن 1389, 12:00 am
محل اقامت: kashan
تشکر کرده: 9 دفعه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: پرسش سوالات در ضمینه سئو نیوک

پست توسط tandissazan » جمعه 12 فروردین 1390, 10:55 pm

آخه بقیه دوستان هم انگار پیام هاشون رو چک نمیکنن

اگه میشه شما باهاشون درمیون بذار تا مشکل رفع شه

متشکرم
[CENTER].:: تندیس سازان زیبایش ::.[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]مجری طرح های حجیم شهری ، ساخت میادین و پارک ها[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]دیگر فعالیت ها :[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]زیباسازی ، فضاسازی ، طراحی دکوراسیون ، ماکت سازی ، ساخت مجسمه در ابعاد طبیعی [/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER] سازنده آبنما وآلاچیق ،ساخت و طراحی پرتره و نقش برجسته[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]برای مشاهده نمونه کارهای ما ، کلیک کنید[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]support@tandissazan.com[/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “آموزش و مقالات - Learning & Articles”