[مشکلات] ایجاد تغییرات در نیوک

سئوالات خود را در مورد نیوک و ویرایش های دیگر در این انجمن مطرح نمائید

مديران انجمن: prince3, mashhadteam

پستتوسط SoltanMusic » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 9:21 am

Dany_7khat نوشته است:درود بر عزیزان...یه نفر به من بگه این قسمتی که داخل عکس من با Paint قرمز کردم خالیه..حدوداً اندازه 4تا ایتم خالیه...راهش چیه؟
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود

فایل viewtopic_body را زمینه کنید تا درست کنم
نماد کاربر
SoltanMusic
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 19, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 194 بار
تشکر شده: 88 بار
امتياز: 8304

پستتوسط UrPatogh » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 5:38 am

باز میگن مشکلات رو تو تاپیک مشکلات بگین ، آخه هیچ کی به تاپیک مشکلات نگاه نمی کنه !

تعهد پـر ... قول پـر ... اعتماد پـر

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

تاريخ عضويت: شنبه تير ماه 26, 1389 4:30 pm
تشکر کرده: 241 بار
تشکر شده: 22 بار
امتياز: 1562

پستتوسط UrPatogh » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 2:49 pm

چرا کسی جواب نمیده ، نباید مدیران سایت میزاشتن کاربرای ویژه برای خودشون سایت بزنن که این طور تاپیکهای مشکلات نیک بدون جواب بمونه !!!!!!

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط diujans2005 » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 6:27 pm

من می خوام روی هر صفحه ام جداگونه پسورد برای ورود هر کاربر بزارم چکار باید بکنم ؟

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت / ورود

نماد کاربر
diujans2005
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: سه شنبه مهر ماه 2, 1387 5:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 156

پستتوسط SoltanMusic » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 8:27 pm

fmaa نوشته است:چرا کسی جواب نمیده ، نباید مدیران سایت میزاشتن کاربرای ویژه برای خودشون سایت بزنن که این طور تاپیکهای مشکلات نیک بدون جواب بمونه !!!!!!

بفرمائید یک لیوان آب سرد
عضويت  / ورود

به اعصاب خودتون مسلط باشید / دوست عزیز کابرایی که از این قابلیت استفاده میکنند فقط شما با این مشکل پیدا کردی ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ / در مورد اینکه کاربران ویژه رفتن سایت زدن این به خودشون مربوط میشه حتی به ناسا هم ارتباطی نداره چه برسه به ......... /

پیشنهاد : این قابلیت رو بدید کسی که بلده نصب کنه به زور سوار کاری که بلد نیستین نشید !

موفق باشید
عضويت  / ورود

نماد کاربر
SoltanMusic
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 19, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 194 بار
تشکر شده: 88 بار
امتياز: 8304

پستتوسط UrPatogh » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 4:26 am

خدا رو شکر پس از این به بعد باید با این لهن صحبت کرد تو نیوک که کسی جوابت رو بده
عضويت  / ورود

شما می تونی درستش کنی برام .درسته به من ربطی نداره ولی شما ببین تمام تاپیکهای مشکلات که من تو سه تاش مشکل مطرح کردم هم من بدون جواب موندم و هم دیگران . به من ربطی نداره ولی وقتی یه همچین تاپیکهایی ایجاد میشه پس باید یکی باشه که جواب بده وگرنه که چرا ایجاد شده که بدون جواب می مونه .شما میگی من دچار مشکل شدم اون موزیک آنلاین در ادامه مطلب همه دچار این مشکل شدن تو همین تاپیک دو نفر به غیر من هم مطرح کردن .
نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط milad-bushehr » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 6:38 am

fmaa نوشته است:خدا رو شکر پس از این به بعد باید با این لهن صحبت کرد تو نیوک که کسی جوابت رو بده
عضويت  / ورود

شما می تونی درستش کنی برام .درسته به من ربطی نداره ولی شما ببین تمام تاپیکهای مشکلات که من تو سه تاش مشکل مطرح کردم هم من بدون جواب موندم و هم دیگران . به من ربطی نداره ولی وقتی یه همچین تاپیکهایی ایجاد میشه پس باید یکی باشه که جواب بده وگرنه که چرا ایجاد شده که بدون جواب می مونه .شما میگی من دچار مشکل شدم اون موزیک آنلاین در ادامه مطلب همه دچار این مشکل شدن تو همین تاپیک دو نفر به غیر من هم مطرح کردن .

خیلی ببخشید یه طوری حرف می زنید انگاری من و کاربران ویژه تعهد دادیم و امضا کردیم که جواب شما رو بدیم
من و بقیه کاربران ویژه هیچ مسئولیتی در قبال جواب دادن نداریم و اگه من جواب میدم نه پولی گیرم میاد,نه امتیاز ش برام مهمه و نه تعداد پست و فقط به عشق خودم به دیگران کمک می کنم
ما هم سایت برای خودمون راه انداختیم مدیران نیوک هم در جریان هستند و من مشهد هم که بودم با امیر جان حرف زدم و اگه مشکلی بود ایشون حتما به من می گفتن
در ضمن ما گناه که نمی خوایم کنیم سایت خدماتی هست
ولی خوب چون ما کلا رایگان کار کردیم و این همه مد و... قرار دادیم کاربرا فکر می کنن ما نوکرشون هستیم,یکی میاد تو سایت خودمون 100 تا فهش میده پس چرا مد یا فلان قرار نمیدین یکی اینجا پیغام خصوصی میزنه که فلان و فلان
نمی دونم این بی فرهنگی ها تا که ی ادامه داره و لی ما از این به بعد مد/قالب/ماژول و هر چیزی بسازیم در سایت خودمون قرار میدیم و رایگان هم به هیچ وجه قرار نمیدیم
چون با این اوضاع رایگان نباشه ملت می فهمن برای این آموزش ها چقدر وقت گذاشته شده و چه زحمت هایی کشیده شده البته منت نیست میگم که بعضی ها خجالت بکشن
بدرود.
--------- در حال خدمت مقدس سربازی ---------

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب milad-bushehr تشکر کننده ها: 5
Aquaquest (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), RapoPopi (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), raminn (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), sajjadsalemi (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm), xersis (جمعه اسفند ماه 7, 1389 10:49 pm)
رتبه: 3.79%

نماد کاربر
milad-bushehr
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

تاريخ عضويت: چهارشنبه ارديبهشت ماه 23, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 953 بار
تشکر شده: 1725 بار
امتياز: 22524

پستتوسط UrPatogh » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 4:12 pm

من از شما معذرت میخوام که باعث رنجش خاطر شما جناب عالی و دیگر کاربرای ویــــــــــــــــــــــــــــــــــــژه شدم.
شما جای من مشکلی داشته باشی تاپیک مشکلات رو ببنی مشکلت رو مطرح کنی ، یعد ببینی بعد چند روز کسی جواب نمیده ولی وقتی کاربری یه تاپیک جداگانه برای خودش باز میکنه و مشکلش رو اونجا مطرح میکنه و خیلی زود به جواب میرسه . اعصابت بهم نمیریزه ، منم تاپیک زدم گفتن اینجا جاش نیست مطرح کنی فرستادن منا به این تاپیک که اینجا مطرح کن ، (که ببیریمت زیر بار منت)
کلام آخــــــــــــــــر:
ببینید هر چی کاربر ویژه بود اومد تشکر کرد از گفته هاتون ولی جواب سوال رو نداد . بعد ببینید لج آدم در میاد ، میگید واسه چی ، از این به بعد یا خودم رفع مشکل میکنم یا اگر مشکلی بود اصلا" مطرح نمیکنم تا این جور زیر منت دیگران نریم . اصلا" شما فرشته من شیطان راضی شدید . من دیدم تاپیک مشکلات زدن گفتم مشکلم رو مطرح کنم نمیدونستم میرم زیر بار منت .
در مورده پول حرف زدین ولی اینا نمیشه نگم ببینید دوست عزیز و برادر کوچکتر من (فکر کنم 17 سالت یاشه) اگر به پول بود دیگه این قدر کاربر تو نیوک نبود . اگر حرفی زدم با عث رنجش خاطر شده به بزرگواریتون و به قول دوستمون بی فرهنگی من ببخشید .... .
دو صد بدرود . خداحافظ برادران و دوستان عزیزم .
آخرين ويرايش توسط UrPatogh on سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 4:28 pm, ويرايش شده در 2.

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط UrPatogh » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 4:24 pm

بهتر برید دنبال کاربرای با فرهنگ تر از من ، منی که قدر زحماتتون رو نمیدونم بهتر دنبال بحث منا نگیرید . تشکر از بابت این همه توهین و منت . بهتر دیگه ادامه ندیم . خداحافظ برادر عزیزم .

نماد کاربر
UrPatogh
کاربر رسمی سایت
کاربر رسمی سایت

پستتوسط sajjadsalemi » سه شنبه شهريور ماه 16, 1389 4:28 pm

سلام
مدیران محترم فعلاً لطف کنید این تاپیک رو قفل کنید
چون تمامی مشکلات و سوالات مطرح شده پاسخ داده شده و نیازی نیست مجدد مطرح بشه و ما تکرار کنیم.
دوستان لطف کنند جستجو کنند ما هم کار و زندگی داریم نمیتونیم هی جواب سوالات تکراری بدیم.

مد جدیدی هم که قرار ندادیم بخواد سوال جدیدی داشته باشید.
موفق باشید.

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود

مائیم که میزنیم حرف به وقتش / تنها چیزی که نداریم هم حد و مرزه
نیوک ایران

............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
saeid9
نماد کاربر
sajjadsalemi
مدیر تیم برنامه نویسی
مدیر تیم برنامه نویسی

تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 28, 1388 4:30 pm
تشکر کرده: 622 بار
تشکر شده: 1294 بار
امتياز: 5305

قبلي

بازگشت به عمومي نيوك