توسط pashe_bamaze » چهارشنبه آبان ماه 15, 1387 7:30 pm

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 5:41 am

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 9:18 am

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 9:29 am
pashe_bamaze نوشته است:نحوه قرار دادن کد persianstat در قالب چطوریه؟
اگر لازمه کد و فایل قالب رو آپلود کنم
ممنون
slofj نوشته است:آموزش شماره یک : نکته های مهم هنگام کار روی قالب
قالب های نیوک از زبان پی اچ پی استفاده میکنن
توی پی اچ پی از کد جاوا و اچ تی ام ال به راحتی میشه استفاده کرد
سرعت باز شدن یک قالب به حجم فایلها و دستوراتی که توی اون اجرا میشه بستگی داره .
توی درست کردن یا ادیت کردن یک قالب باید سعی بشه تا از حداقل لینک های خروجی استفاده بشه .
لینک های خروجی به این صورت هستند : http://www.google.com/logo.jpg که توی سایت خودتون نیستند .
بغیر از کد های پی اچ پی برای اضافه کردن هر کدی به فایل تم نیوک باید حرف " به " تبدیل کرد به این صورت :
- کد: انتخاب همه
td width="9"
تبدیل میشه به :
td width="9"
زمانی که کد اچ تی ام رو توی فایل تم وارد میکنید برای اینکه روی تمام مرورگر ها به درستی اجرا بشه و فایل تم سنگین نشه و دیر لود نشه بهتره که از استایل استفاده کنید .
به این صورت :
img border="0" src="themes/Redlight/images/Headline_bala_chap.gif" width="9" height="41"
برای استفاده از استایل مشخص برای هر قسمت کافیه مشخصاتی که مد نظرتون هست رو یک اسم براش تعریف کنید و توی فایل style.css توی فولدر style پیشه تمتون قرار بدید .
مثلا کد بالا رو اینجوری تبدیل میکنید :
1.مشخصات رو توی فایل style.css وارد میکنید :
AkshayeVasateSafhe {
width: 9;
border= 0;
height= 41;
}
2.اسمی رو که برای مشخصاتتون تعریف کردید رو به کد اضافه کنید . اینجوری دیگه از مشخصات توی فایل تمتون استفاده نمیکنید و اگر جای دیگری هم میخواستید از این مشخصات استفاده کنید به راحتی فقط اسم اون رو میارید !
به این صورت :
img src="themes/Redlight/images/Headline_bala_chap.gif" class="AkshayeVasateSafhe"
اگر جای دیگه هم خواستید از این مشخصات استفاده کنید فقط کافیه این کد رو بهش اضافه کنید :
class="AkshayeVasateSafhe"

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 9:51 am
awasoft2008 نوشته است:ا عرض سلام وخسته نباشید من می خواهم که بخش هدر قالب پیش فرض MashhadTeam-lightblue رو برای ک قالب دیگه استفاده کنم حالا وقتی به فایل thteme.php می روم و بخش مربوط به هدر رو کپی می کنم جواب نمی دهد لطفا اگه کسی بلده این فایل رو بصورت php برای من جدا کنه اگه هزینه می خواد اعلام کنید

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 10:10 am
MortezaShayegh نوشته است:سلام
خواهش می کنم هر وقت کسی به این تاپیک سر زد و جوابم را می دانست بدهد چون خیلی خیلی فوری و واجبه
من در حال ویرایش یک قالب پی اچ پی نیوک هستم .( قالب لایت بلو )
من می خواهم خط هایی که ساختار قالب هستند را همرنگ بک گراند کنم یعنی آن ها را سفید کنم می شود بگویید که این خط ها را چگونه می توانم سفید کنم ؟
یعنی بگویید کجای قالب باید تغییر ایجاد کنم ؟
این هم عکس آن
http://i35.tinypic.com/1z4vhbk.jpg
لطفا هر چه سریع تر جوابم را بدهید
دستتون درد نکنه
خداحافظ
<td bgcolor="#fdfdfd" style="border-bottom: 1px solid #BDBDBD;border-left: 1px solid #BDBDBD;border-right: 1px solid #BDBDBD">
<td bgcolor="#fdfdfd" border="0">

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 12:07 pm
sham نوشته است:آموزش گذاشتن کد کانتر وب گذر در فایل تم را بدین لطفا بگین دقیقا کد رو باید کجا بزاریم .
slofj نوشته است:آموزش شماره یک : نکته های مهم هنگام کار روی قالب
قالب های نیوک از زبان پی اچ پی استفاده میکنن
توی پی اچ پی از کد جاوا و اچ تی ام ال به راحتی میشه استفاده کرد
سرعت باز شدن یک قالب به حجم فایلها و دستوراتی که توی اون اجرا میشه بستگی داره .
توی درست کردن یا ادیت کردن یک قالب باید سعی بشه تا از حداقل لینک های خروجی استفاده بشه .
لینک های خروجی به این صورت هستند : http://www.google.com/logo.jpg که توی سایت خودتون نیستند .
بغیر از کد های پی اچ پی برای اضافه کردن هر کدی به فایل تم نیوک باید حرف " به " تبدیل کرد به این صورت :
td width="9"
تبدیل میشه به :
td width="9"
زمانی که کد اچ تی ام رو توی فایل تم وارد میکنید برای اینکه روی تمام مرورگر ها به درستی اجرا بشه و فایل تم سنگین نشه و دیر لود نشه بهتره که از استایل استفاده کنید .
به این صورت :
img border="0" src="themes/Redlight/images/Headline_bala_chap.gif" width="9" height="41"
برای استفاده از استایل مشخص برای هر قسمت کافیه مشخصاتی که مد نظرتون هست رو یک اسم براش تعریف کنید و توی فایل style.css توی فولدر style پیشه تمتون قرار بدید .
مثلا کد بالا رو اینجوری تبدیل میکنید :
1.مشخصات رو توی فایل style.css وارد میکنید :
AkshayeVasateSafhe {
width: 9;
border= 0;
height= 41;
}
2.اسمی رو که برای مشخصاتتون تعریف کردید رو به کد اضافه کنید . اینجوری دیگه از مشخصات توی فایل تمتون استفاده نمیکنید و اگر جای دیگری هم میخواستید از این مشخصات استفاده کنید به راحتی فقط اسم اون رو میارید !
به این صورت :
img src="themes/Redlight/images/Headline_bala_chap.gif" class="AkshayeVasateSafhe"
اگر جای دیگه هم خواستید از این مشخصات استفاده کنید فقط کافیه این کد رو بهش اضافه کنید :
class="AkshayeVasateSafhe"

توسط slofj » پنج شنبه آبان ماه 16, 1387 12:40 pm
ali58 نوشته است:با سلام . اگر در پستي كه ميزنيم كاربر را براي دانلود نرم افزار به ادامه مطلب بفرستيم . و در آنجا لينك دانلود نرم افزار را فقط قرار دهيم و كاربر هم نرم افزار فوق را سرچ كند . گوگل او را به ادامه مطلب ميفرستد كه خاليست و فقط لينك دانلود نرم افزار را قرار داديم ميبينيد و يا اينكه همه متن در ابتداي تايپيك و همچنين لينك دانلود را ميبيند ؟ واضحتر بگم اگر بخواهيم در تايپيك هايمان مطالب ابتداي متن را در ادامه مطلب هم قرار دهيم در اينصورت كاربر وقتي به سايت بيايد و به ادامه مطلب برود مطالب را 2 بار ميبيند و فقط يك راه براي اينكه متن 2 بار تكرار نشود وجود دارد و آنهم فقط قرار دادن لينك دانلود و پسورد فايل زيپ . اما مهم اينه كه در سرچ گوگل چطور نشون داده ميشه ؟

توسط saman_kiker » جمعه آبان ماه 17, 1387 4:38 am

توسط slofj » جمعه آبان ماه 17, 1387 4:48 am

توسط irteam_online » جمعه آبان ماه 17, 1387 5:17 am
بعد از نصب اصلاحیه 2 حالت انتخاب صفحات سایت من مثل عکس زیر شده چه شکلی می شه به حالت قبلی برگردوندش؟

توسط awasoft2008 » جمعه آبان ماه 17, 1387 8:02 am

توسط awasoft2008 » شنبه آبان ماه 18, 1387 9:15 am

توسط slofj » شنبه آبان ماه 18, 1387 10:15 am

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان