mvm با سلام من هم بزرگترین مشکلم با تالار همین هست مدیرانی که اینهمه زحمت واسه نیوک میکشند حیف هست که تالارش پر از صفحات تکراری و تغییرات پی در پی آدرس مطالب (با هر پستی که ایجاد میشه)باشه این کار باعث اسپم شناخته شدن مطالب و صفحات از طرف موتور های جستجو میشه که...به قول دوستمان mvm "حداقل اگه میتونید بلوک آخرین ارسال های تالار و فیدفروم رو جوری تنظیم کنید که همیشه آدرس اصلی اصلی و اولیه اون تایپیک روبزنه"این کار حتما باید قبل ار ارایه فروم PHPBB3 حل بشه...لطفا اگر نمیشه این کار صورت بگیره مدیران جواب بدند که شدنی نیست.با احترامmvm نوشته است:ایمان جان خواهشا فروم فعلی رو بصورت گوگل تبی دربیاورید که بشه بهتر تستش کردشاصلا نمیدونم ارزش داره به خاطر کمتر از ده درصد کاربرانی که با هاست ویندوز کار میکنن ، بقیه کاربران اجبارا آدرس ماژولی داشته باشنراستش من خیلی جاها در مورد چند آدرس داشتن صفحات فروم گفتم که متاسفانه فقط خودم شنیدم ( البته خود نیوک هم اینجوری هستش )(داخل پرانتز بگم که این همه ، همه جا میگن که صفحاتتون و مطالبتون رو بایه آدرس ایندکس کنید که ارزشش بالاتر باشه و حتی تمام اینترنت و... میگنکه برید آدرس www رو قفل کنید که یه صفحه با دو مدل آدرس باز نشه حتی باهمون دامین اصلیتون -- بعدش دوستان ما میرن 6 تا دامین co.cc هم تو گوگلایندکس میکنن که بقول خودشون هیت بگیرن )چند آدرسه بودن مثل سم هستش برای رنک و.....الان یه صفحه فروم مثلا این آدرس رو دارهhttp://www.php.com/ftopicp-3976.htmlو با این آدرس ایندکس میشه و .....و بعد چند روز یکی توش نظری مینویسهمتاسفانه آدرس صفحه ای که بوجود آمده تغییر میکنه و متاسفانه در بلوک کاربران هم آدرس جدید رو مینویسهو مثلا میشه اینhttp://www.php.com/ftopicp-4052.htmlو دوباره به این آدرس میخواد تو گوگل ایندکس بشهدر صورتی که اون مطالب یکبار ایندکس شده و دوباره میخوادش با آدرس دیگه ای ایندکس بشهبخدا اکثریت بچه های نیوک از فروم استفاده میکنن و چون صفحه ساده تر و سبکتری هستش تو گوگل میتونه ارزش زیادی بگیرهاماالان من یقینا میگم که یکی از مشگلات اصلی پایین بودن رنک های سایت هایوابسته به نیوک همین فرومش هستش که یه صفحه دارای چندین آدرس هستشسئوش خیلی ضعیفه که انشاءالله با ورژن جدید و نصب همه مد های سئو که یکبار برای همیشه هستش جبران میشهاما این مشگل چند آدرسه بودن واقعا زیان اور هستشحداقل اگه میتونید بلوک آخرین ارسال های تالار و فید فروم رو جوری تنظیم کنید که همیشه آدرس اصلی اصلی و اولیه اون تایپیک رو بزنهواقعا دیگه نمیدونم چه جوری بگمچون بالای حداقل 15 بار تو جاهای مختلف گفتممگه کاری نشد داره؟