مشكل در كد قالب

سئوالات خود را در رابطه با نیوک 8.2 در این انجمن مطرح نمائید
musicroyal
کاربر جدید
کاربر جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 19 مهر 1393, 5:22 pm

مشكل در كد قالب

پست توسط musicroyal » یک شنبه 4 آبان 1393, 5:08 pm

سلام
كسي نميدوني بايد دركد زير چه اطلاعاتي وارد كنم تا قالب درست كار بكنه
$Mp3_id="11";
$Video_id="13";
$Album_id="12";
$site_name="IRANIAN MUSIC";
$adstop_active = "1"; // Fa,al sazi Topads >> Faghat dar safeye Index Fa,al Mibashad
$adsfoot_active = "1"; //Fa,al sazi Topads2 >> Fa,al Dar Hameye Safehat Be Joz Index Site


نمایه کاربر
TopTemp-
کاربر فعال
کاربر فعال
پست: 418
تاریخ عضویت: دو شنبه 4 مهر 1390, 10:42 pm
تشکر کرده: 12 دفعه
تشکر شده: 113 دفعه
تماس:

Re: مشكل در كد قالب

پست توسط TopTemp- » دو شنبه 5 آبان 1393, 4:18 am

دوست عزیز بهتر بود به خودم ایمیل میکردید تا اینجا پیغام بذارید.

به جای اعداد آی دی موضوع مورد نظر را وارد کنید و به جای IRANIAN MUSIC نام سایت خودتون رو وارد کنید.

کد: انتخاب همه

$Mp3_id="آدی موضوع ";
$Video_id="آدی موضوع";
$Album_id="آدی موضوع";
$site_name="IRANIAN MUSIC";

در ضمن فایل راهنمای قالب موجود هستش یه بار مطالعه کنید خودتون متوجه میشید.
متفاوت بودن را با ما احساس کنید » wWw.TopTemp.ir
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “سئوالات شما”