توسط McAfee » شنبه آبان ماه 23, 1388 5:37 pm

توسط javad-Csharp » شنبه آبان ماه 23, 1388 7:42 pm

توسط sam_pontiac » شنبه آبان ماه 23, 1388 8:04 pm

توسط sam_pontiac » يکشنبه آبان ماه 24, 1388 5:01 am

توسط mln1368 » شنبه خرداد ماه 29, 1389 1:42 pm
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |

توسط trzm » پنج شنبه مرداد ماه 28, 1389 7:45 pm

توسط sina2007 » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 12:34 pm

توسط sina2007 » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 4:13 pm

توسط nazmabadcity » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 5:34 pm
mln1368 نوشته است:با سلام
من پس از زحمت فراوان بالاخره بر این مشکل غلبه کردم و تونستم phpnuke 8.2 رو به وسیله آخرین نسخه easyphp نصب کنم
و اما راه حل:
شما به phpmyadmin برید و یک اسم رو برای بانک اطلاعاتی خودتون ثبت کنید بعد از ثبت اسم بر رو اسم بانک اطلاعاتی که ساختید(اگر از زبان فارسی استفاده کنید سمت راست و اگر از زبان انگلیسی استفاده کنید چپ)کلیک کنید و سپس بر زبانه import کلیک کنید و بعد که باز شد بر مرور کلیک کنید و در پوشه نصب نیوک به این ادرس مراجعه کنیدiinstall\includes\versionsو nuke.sql رو انتخاب کنید و صبر کنید تا کامل import شود خب کار ما با phpmyadmin تمام شد
حالا به سراغ فایل config.php رفته و تنظیمات دیتا بیس رو به نحوه زیر درست می کنیدdbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "your name database";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "cPEnq15ZPmejnuKtzZMUHFH1bee9KLT9i5FfZBmI";
$subscription_url = "";
$tipath = "images/topics/";
$cache_type = "mysql";
$admin_file = "adminفقط توجه داشته باشید که در قسمت dbname$ نام بانک اطلاعتی رو که ساختید بنویسید , و لازم نیست کد های بالا رو کپی و پیس کنید فقط تنها لازم است نام بانک اطلاعاتی خودتون رو در config.php و در قسمت مورد نظر(dbname$) وارد کنید
دیگه کار تموم شد حالا 127.0.0.1 رو وارد کنید و لذت ببرید شک دارم دیگه جای سوالی مونده باشه اما اگه سوالی هست در خدمتیم
اگه خوشتون اومده تشکر کنید
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود
عضويت / ورود
عضويت / ورود

توسط nazmabadcity » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 6:23 pm

توسط nazmabadcity » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 6:26 pm
sam_pontiac نوشته است:دوست عزیز ،بهترین نرم افزار مجازی سازی در لوکال ، نرم افزار Wamp و یا xamp هست ، همچنین نرم افزار Apache 2 tired
نرم افزاری که شما دارید استفاده میکنید ، حتی محدودیت دیتابیس داره و دست شما رو برای خیلی از کارها بسته.
موفق باشید.

توسط sina2007 » جمعه شهريور ماه 5, 1389 6:24 am
sina2007 نوشته است:سلام
من تمام مراحل نصب نیوک رو توی لوکال با موفقیت انجام دادم و صفحات سایت هم باز میشه ، اما فقط صفحات با پسوند php
آیا برنامه EasyPhp صفحات html رو ساپورت نمی کنه یا راه حلی وجود داره برای این مشکل ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

توسط zovareh » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 4:44 am
mln1368 نوشته است:با سلام
من پس از زحمت فراوان بالاخره بر این مشکل غلبه کردم و تونستم phpnuke 8.2 رو به وسیله آخرین نسخه easyphp نصب کنم
و اما راه حل:
شما به phpmyadmin برید و یک اسم رو برای بانک اطلاعاتی خودتون ثبت کنید بعد از ثبت اسم بر رو اسم بانک اطلاعاتی که ساختید(اگر از زبان فارسی استفاده کنید سمت راست و اگر از زبان انگلیسی استفاده کنید چپ)کلیک کنید و سپس بر زبانه import کلیک کنید و بعد که باز شد بر مرور کلیک کنید و در پوشه نصب نیوک به این ادرس مراجعه کنیدiinstall\includes\versionsو nuke.sql رو انتخاب کنید و صبر کنید تا کامل import شود خب کار ما با phpmyadmin تمام شد
حالا به سراغ فایل config.php رفته و تنظیمات دیتا بیس رو به نحوه زیر درست می کنیدdbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "your name database";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "cPEnq15ZPmejnuKtzZMUHFH1bee9KLT9i5FfZBmI";
$subscription_url = "";
$tipath = "images/topics/";
$cache_type = "mysql";
$admin_file = "adminفقط توجه داشته باشید که در قسمت dbname$ نام بانک اطلاعتی رو که ساختید بنویسید , و لازم نیست کد های بالا رو کپی و پیس کنید فقط تنها لازم است نام بانک اطلاعاتی خودتون رو در config.php و در قسمت مورد نظر(dbname$) وارد کنید
دیگه کار تموم شد حالا 127.0.0.1 رو وارد کنید و لذت ببرید شک دارم دیگه جای سوالی مونده باشه اما اگه سوالی هست در خدمتیم
اگه خوشتون اومده تشکر کنید
عضويت / ورود
عضويت / ورود
عضويت / ورود

توسط arashplatin » دوشنبه شهريور ماه 15, 1389 7:13 pm

کاربران حاضر در اين انجمن: a_09158113290 و 5 مهمان