• 40 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک: 8.3
  • 10 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک 8.3
  • 20 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک 8.3
  • 30 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک 8.3
محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما
کانال تلگرام نیوک فارسی

کانال تلگرام نیوک فارسی


پرداخت آنلاین
10 کاربر پرکار امروز
پیوندها نیوک

دریافت درخواستی

براي دريافت فايل يا پوشه مورد نظر خود آدرس را در کادر زيروارد نماييد




تبلیغات ثابت

 

طراحی  سایت

ثبت شرکت در کرج

سئو

بازی آنلاین دخترانه

رتبه اول بهترین سایت طراحی در سال 96

سئو
سئو

دانلود فیلم
دانلود فیلم

انجام پایان نامه
انجام پایان نامه

طراحی سایت
طراحی سایت

طراحی سایت
طراحی سایت

طراحی سایت
طراحی سایت

هتل قصر مشهد

چمن مصنوعی


 
 
PHP-Nuke FAQ (سوالات رایج کاربران)



شاخه: اصلی -> آموزش

سوال
·  مدیریت گزارش ها در phpbb3
·  آموزش ساخت بلوک
·  بروزرسانی قالبها و مجموعه عکسهای تالار
·  آموزش نصب افزونه _مد_ در phpbb3
·  نسخه هوشمند phpBB برای iphone_ipad_Android_BlackBerry
·  آموزش پاک کردن کش و به روز آوری قالب
·  آموزش حذف گوگل پلاس از قالب های تالار گفتمان

پاسخ
·  مدیریت گزارش ها در phpbb3

\r\n گزارش ها در phpbb3 کاربرد خیلی زیادی دارن و مدیریت سایت آسان تر میکنن و کاربران با گزارش هایی که به ما ( مدیر سایت ) میدن ما رو در مدیریت سایت کمک میکنن نتیجه میگیریم بخش خیلی مهمی هست
\r\n
\r\n برای مدیریت و پیکربندی گزارش ها به مسیر ( منوی مدیریت نیوک > تالار گفتمان > تب سیستم > و قسمت مدیریت دلایل گزارش ها ها رو باز کنید
\r\n   \"\"
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n در بخش شماره 3 در عکس بالا 3 بخش وجود داره ( دلیل ، دفعات بکار رفته برای گزارش ها ، تنظیمات )
\r\n
\r\n در phpbb3 به طور پیش فرض 4 تا دلیل برای گزارش وجود داره .
\r\n
\r\n در صورتی که بخواین خودتون دلیل ( گزارش ) ایجاد کنید بر روی افزودن دلیل جدید کلیک کنید ( بخش شماره 4)
\r\n
\r\n در صفحه باز شده دو قسمت وجود دارد قسمت اول دلیل و قسمت دوم شرح دلیل
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n در قسمت شماره یک ( دلیل ) باید یک عنوان برای دلیلتون قرار بدید | مثال : مشکلات سایت |
\r\n
\r\n و در قسمت شماره دو ( شرح دلیل ) باید یک شرح کوتاهی در عنوان قرار بدید | مثال : در صورت هر گونه مشکل از این قسمت استفاده کنید |
\r\n
\r\n بعد از کامل کردن قسمت های بالا بر روی ارسال کلیک کنید
\r\n
\r\n تغییر موقعیت ،ویرایش گزارش ، حذف گزارش
\r\n
\r\n
\r\n تغییر موقعیت
\r\n
\r\n موقعیت یک گزارش قابل جابه جایی هست ( بالا ، پایین )
\r\n
\r\n برای این کار به قسمت تنظیمات ( گزارش) بروید
\r\n
\r\n و بر روی فلش های جهت نما برای جابه جایی اقدام کنید
\r\n \"\"
\r\n
\r\n
\r\n ویرایش گزارش
\r\n
\r\n برای ویرایش قسمت های دلیل و شرح دلیل بر روی قسمت سبز رنگ در تنظیمات کلیک کنید و اقدام به ویرایش کنید
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n
\r\n حذف گزارش
\r\n
\r\n برای حذف کردن یک گزارش به تنظیمات بروید و بر روی علامت قرمز کلیک کنید و اقدام به حذف نمایید
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n
\r\n موفق و پیروز

\r\n

\r\n فرستنده آموزش : mohammad2407

[ بالای صفحه ]

·  آموزش ساخت بلوک

\r\n ا سلام به تمام كاربران گرامي و عزيز
\r\n
\r\n در اين تاپيک قصد داريم که ساخت يک بلوک رو بررسي کنيم اما ابتدا بايد با طريقه قرار دادم کد هاي html و java داخل php آشنا باشيد که در لينک زير ميتونيد باهاش آشنا بشيد
\r\n
\r\n http://www.phpnuke.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=492
\r\n
\r\n در اصل هم بيشتر کار همين هست چون بلوک ساده غير از 4 خط html چيزي نيست اما بازم راه داره
\r\n
\r\n در ابتداي کد بلوک بايد اين شرط رو بزاريد
\r\n
\r\n
\r\n     if (eregi("block-name.php",$PHP_SELF)) {
\r\n         Header("Location: index.php");
\r\n         die();
\r\n     }
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n توجه داشته باشيد که block-name.php حتما بايد نامي باشد که فايل بلوک خود را ذخيره ميکنيد ! و بايد block- را داشته باشيد يعني فقط ميتونيد name رو تغيير بديد
\r\n
\r\n و سپس کافيه که محتويات کدتون رو داخل کد زير قرار بديد
\r\n
\r\n
\r\n     $content  =  "Mahal code javascript ya html ya css";
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n در آخر يک نمونه براتون ميزارم که ميتونيد واضح ببينيد
\r\n
\r\n موفق و سربلند باشيد

[ بالای صفحه ]

·  بروزرسانی قالبها و مجموعه عکسهای تالار

\r\n برای این کار کلیپ زیر را دانلود کنید.

\r\n

\r\n theme-refresh.rar

[ بالای صفحه ]

·  آموزش نصب افزونه _مد_ در phpbb3

\r\n در این آموزش نحوه نصب افزونه (مد) را به صورت قدم به قدم خواهیم دید،ابتدا به توضیح چند فایل موجود در پوشه اصلی افزونه می پردازیم :
\r\n     
\r\n     contrib : این پوشه حاوی اطلاعاتی در مورد تغییرات افزونه می باشد و در نصب نیازی به این پوشه نداریم
\r\n     root : فایل های درون این پوشه باید به دایرکتوری مشخص شده در آن منتقل بشوند
\r\n     UMIL : پوشه ای است که به افزونه مربوط نمی شود و ابزاری است که نصب افزونه را تهسیل می بخشد و توسط phpBB انتشار یافته است،اگر این پوشه در root وجود داشته باشد،انتقال مجدد آن ضروری نیست.
\r\n     پوشه اختیاری : این پوشه مربوط به افزونه می باشد و اگر وجود داشته باشد باید کل پوشه را به root منتقل کنید
\r\n     
\r\n     فایل ها :
\r\n     
\r\n     license : اطلاعاتی در مورد لایسنس افزونه
\r\n     install : این فایل می تواند با هر نامی وجود داشته باشد ولی در همه آنها کلمه install ذکر می شود، باید این فایل را با مرورگری باز کنید
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n **********************************************
\r\n
\r\n
\r\n ابتدا محتوای پوشه root  را در پوشه Forum ان زیپ کنید ( Extract)  کنید
\r\n
\r\n
\r\n **********************************************
\r\n     حالا میریم سراغ اصل مطلب و آموزش تصویری : (برای بزرگ کردن تصاویر بر روی آنها کلیک کنید)
\r\n     1) و بعد فایل  install_mod.xml و یا فایل install.xml با مرورگر قدرتمند فایرفاکس باز کنید :
\r\n     
\r\n                \"\" برای بزرگ کردن تصویر بر روی آن کلیک کنید          
\r\n     2)ابتدای فایل اطلاعاتی در مورد افزونه و نویسنده آن منتشر شده است از جمله نویسنده،سطح افزونه،زمان مورد نیاز برای نصب و...
\r\n     
\r\n                \"\" برای بزرگ کردن تصویر بر روی آن کلیک کنید       
\r\n        
\r\n     3)بخش اصلی نصب از اینجا شروع می شود،باید فایل های ذکر شده را با ویرایشگری (مثلا cpanel) باز کنید و تغییرات ذکر شده را اعمال کنید :
\r\n      
\r\n     
\r\n                \"\" برای بزرگ کردن تصویر بر روی آن کلیک کنید          
\r\n     دیکشنری لغات موجود در نصب افزونه های phpBB
\r\n     
\r\n     open : فایل ذکر شده را با وبرایشگری باز کنید
\r\n     Find : بیابید (کد ذکر شده در زیر این کلمه را در فایل مربوط بیابید)
\r\n     Replace with : کد ذکر شده در قسمت بیابید را با کد ذکر شده در زیر این کلمه جایگزین کنید
\r\n     Add after : کد ذکر شده در زیر این کلمه را بعد از کد ذکر شده در بیابید اضافه کنید
\r\n     Add before : کد ذکر شده در زیر این کلمه را قبل از کد ذکر شده در بیابید اضافه کنید
\r\n     In-line add after : در همان خط کد ذکر شده در زیر این کلمه را بعد از کد ذکر شده در بیابید اضافه کنید
\r\n     In-line add before : در همان خط کد ذکر شده در زیر این کلمه را قبل از کد ذکر شده در بیابید اضافه کنید
\r\n     نکته : اگر فایل نصب از شما بخواهد که فایل زبان رو باز کنید حتما پوشه فایل زبانی پیشفرض را باز کنید ( مثلا اگر گفته باشد language/en/common.php را باز کنید شما language/fa/common.php را باز کنید)
\r\n     نکته : اگر فایل نصب از شما بخواهد که فایل های قالب prosilver/subsilver2 را باز کنید شما شما فایل های قالب پیشفرضتان را باز کنید ( مثلا proFire، اگر هم قالب پیشفرض شما همان دو قالب بالا هست،آنها را باز کنید)
\r\n     
\r\n     قبل از نصب افزونه هایی که دستورات فراوانی دارند، حتما از فایل های تغییر یافته پشتیبان بگیرید.
\r\n     در این افزونه نیازی به اعمال تغییرات در پایگاه داده نبود ولی در بسیاری از افزونه ها این تغییرات باید صورت بگیرد،در چنین افزونه هایی در داخل پوشه root فایل php با نام install موجود است (ممکن است با هر نام دیگری وجود داشته باشد،ولی حتما کلمه install در آن درج شده است)، این فایل را باید به root اسکریپت آپلود کرده و سپس در مرورگری آن را اجرا کنید (مثلا : example.com/install.php ) سپس به صفحه مربوط به UMIL (اگر وجود داشته باشد) منتقل خواهید شد و بعد از طی مراحل،نصب به اتمام می رسد.افزونه ها ممکن است در کنترل پنل مدیریت،گزینه های مدیریتی داشته باشند که جای مشخصی ندارند و معمولا در فایل نصب آدرس مدیریت افزونه درج می شود
\r\n     
\r\n     نکته بسیار مهم : برای مشاهده تغییرات صورت گرفته در فایل های قالب حتما بعد از اتمام نصب،cache قالبتان را پاک کنید برای این کار مسیر زیر را طی کنید :
\r\n     کنترل پنل مدیریت >> قالب ها >> قالب های اصلی >> cache (در قالب پیشفرض) >> علامت گذاری همه >> حذف انتخاب شده ها

[ بالای صفحه ]

·  نسخه هوشمند phpBB برای iphone_ipad_Android_BlackBerry

\r\n نسخه هوشمند phpBB برای iphone,ipad,Android,BlackBerry
\r\n

\r\n
\r\n
\r\n tapatalk یکی از برنامه های محبوب در زمینه انتشار تالار ها در قالب گوشی های هوشمند و تبلت ها می باشد و از انجمن ساز های زیادی مانند phpBB,vbulletin,myBB و ... پشتیبانی می کند.افزونه ای که توسط وبسایت این انجمن ارائه می شود مجانی است ولی قیمت نرم افزار 2.99 دلار است، بعد از نصب این افزونه یا به عبارت دیگر فایل و تایید آن از سایت tapatalk تالار شما به هزاران تالار موجود در این برنامه اضافه خواهند شد و کاربران تالارتان از طریق گوشی ها و یا تبلت های خود خواهند توانست به راحتی به تالار دسنرسی داشته باشند،یکی از قابلیت های ویژه tapatalk قابلیت نمایش مکان جغرافیایی کاربر است.
\r\n
\r\n 1) برای افزودن تالارتان به این برنامه ابتدا به سایت زیر بروید :
\r\n http://www.tapatalk.com/
\r\n
\r\n 2) سپس بر روی "Activate Tapatalk on your forum" کلیک کنید.
\r\n 3) اگر در این سایت اکانتی نداشته باشید باید ثبت نام کنید
\r\n 4) بعد از ثبت نام و ورود صفحه ای برای بارگیری افزونه tapatalk ظاهر خواهد شد،از منوی کشویی 3 phpBB را انتخاب کنید
\r\n 5) بعد از بارگیری فایل، پوشه را از حالت فشردگی خارج کنید و فایل "mobiquo" را به روت phpBB انتقال دهید
\r\n 6) در مسیر styles/prosilver/template فایل overall_header.html را باز کنی
\r\n
\r\n این کد را بیابید :
\r\n
\r\n  

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n <script type="text/javascript">
\r\n
\r\n
\r\n قبل از آن اضافه کنید :
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n <script type="text/javascript" src="{ROOT_PATH}mobiquo/tapatalkdetect.js"></script>
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n 7) سپس باید تالارتان را در سایت تایید کنید،برای این کار به صفحه زیر رفته و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید :
\r\n http://www.tapatalk.com/addforum.php
\r\n 8) در نهایت بر روی publish on network کلیک کنید.
\r\n 9) برنامه tapatalk را اجرا کرده و در قسمت "search" آن نام تالارتان را وارد کنید.
\r\n 10) اگر همه مراحل را به درستی انجام داشته باشید هم اکنون تالار شما با فرمت مخصوص گوشی های هوشمند قابل دسترسی خواهد بود.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n

[ بالای صفحه ]

·  آموزش پاک کردن کش و به روز آوری قالب

\r\n آموزش پاک کردن کش و به روز آوری قالب
\r\n
\r\n
\r\n  
\r\n

\r\n با سلام
\r\n
\r\n 1- ابتدا به منوی مدیریت نیوک رفته و بر روی تالار گفتمان کلیک کنید
\r\n
\r\n برای دیدن عکس ها در سایز بزرگ تر بر روی آنها کلیک کنید
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 2- و بعد در  تب اصلی ( همنطور که در عکس زیر مشاهده میکنید) به قسمت اختيارات اصلي رفته
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 3- و بر روی اجرا کلیک کنید
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 4- و در صفحه باز شده بر روی بلی کلیک کنید
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n
\r\n پایان - کش تلار گفتمان با موفقیت پاک شد
\r\n
\r\n حالا نوبت به روز رسانی قالب انجمن
\r\n
\r\n 1-در همان منوی مدیریت تالار گفتمان به تب استایل رفته ( تصویر زیر)
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 2- در پنجره باز شده به قسمت اجزا استايل رفته (  در تصویر زیر  مشخص شده است)
\r\n
\r\n \"\"
\r\n 3- و بر روی مجموعه عکس ها کلیک کنید و بعد بر روی بروز  آوری کلیک کنید
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 4- و در صفحه باز شده بر روی بلی کلیک کنید
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 5- قسمت عکس ها به روز شد حالا به قسمت ریشه ها رفته و بر روی بروز آوری کلیک کنید   ( تصویر زیر مشخص شده است )
\r\n
\r\n \"\"
\r\n 6- و بعد بر روی بلی کلیک کنید ( تصویر شماره 6)
\r\n
\r\n
\r\n \"\"
\r\n 7- خب به روز آوری ریشه ها هم به پایان رسید حالا میمونه آخرین مرحله که به روز آوری قالب هست که مثل مراحل قبل میباشد
\r\n
\r\n بر روی قالب ها کلیک کنید  ( تصویر شماره 7)  و بعد بر روی بروز آوری کلیک کنید
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n 8- و بعد بر روی بلی کلیک کنید
\r\n
\r\n \"\"
\r\n
\r\n الان تمام اجزای قالب prosilver به روز آوری کردیم کار تمام شد
\r\n موفق باشید

\r\n
\r\n پایان

\r\n

\r\n فرستنده آموزش : mohammad2407

[ بالای صفحه ]

·  آموزش حذف گوگل پلاس از قالب های تالار گفتمان

\r\n
\r\n با سلام
\r\n
\r\n متاسفانه فايل plusone.js در يک سري از ISP هاي کشور في لتر شده و باعث لود نشدن تاپيک ها ميشه که اين روز ها خيلي از کاربران اين مشکل دارن
\r\n
\r\n البته گوگل پلاس هم مشکلات خودشو داره
\r\n  

\r\n
    \r\n
  • \r\n في لتر بودن در بعضي از ISP ها
  • \r\n
  • \r\n کاهش بيش از حد سرعت لودينگ سايت
  • \r\n
  • \r\n در بعضي وقت ها +1 ذخيره نميکنه
  • \r\n
  • \r\n مشکل با اعتبار سنج ها (کدنويسي xhtml و css بررسي ميکنه)
  • \r\n
\r\n

\r\n آموزش حذف گوگل پلاس از قالب هاي تالار گفتمان
\r\n
\r\n ابتدا فايل viewtopic_body.html باز کني در مسير Forumstylesprosilvertemplate
\r\n
\r\n و بعد کدهاي زير پيدا کنيد و بعد حذف کنيد

\r\n
\r\n <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"> {lang: 'fa'} </script>
\r\n <g:plusone href="{PLUSONE_VIEW_TOPIC}"></g:plusone>
\r\n

\r\n
\r\n بعد از حذف کد ها فايل ذخيره کنيد و کش کامل پاک و قالب هم به روز رساني کنيد کنيد
\r\n
\r\n آموزش پاک کردن کش و بروز آوري قالب تالار گغتمان
\r\n
\r\n موفق باشيد

\r\n

\r\n فرستنده آموزش : mohammad2407

[ بالای صفحه ]



تبلیغات در مرجع نیوک ماهیانه فقط 15 هزار تومان.
طراحی سایت شرکتی
فروش پرینتر سه بعدی،خدمات پرینتر سه بعدی،پرینترهای سه بعدی
دستگاه جوجه کشی
دیوارپوش آتین پلاست توس - تولید کننده دیوارپوش
سئو و بهینه سازی حرفه ای سایت