• 40 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک: 8.3
  • 10 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک 8.3
  • 20 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک 8.3
  • 30 گيگابايت پهناي باند ماهيانه
  • بي نهايت پايگاه داده
  • بي نهايت Email POP3
  • بعلاوه ثبت یک دامین com. یا ..
  • نصب نیوک 8.3
محل تبلیغ شما
محل تبلیغ شما
کانال تلگرام نیوک فارسی

کانال تلگرام نیوک فارسی


پرداخت آنلاین
10 کاربر پرکار امروز
tanha21
1 پست
پیوندها نیوک

دریافت درخواستی

براي دريافت فايل يا پوشه مورد نظر خود آدرس را در کادر زيروارد نماييد




تبلیغات ثابت

 

طراحی  سایت

ثبت شرکت در کرج

سئو

بازی آنلاین دخترانه

رتبه اول بهترین سایت طراحی در سال 96

دانلود فیلم
دانلود فیلم

انجام پایان نامه
انجام پایان نامه

طراحی سایت
طراحی سایت

طراحی سایت
طراحی سایت

طراحی سایت
طراحی سایت

هتل قصر مشهد

چمن مصنوعی


 
 
PHP-Nuke FAQ (سوالات رایج کاربران)



شاخه: اصلی -> کدها

سوال
·  فراخوانی آواتار کاربران به صورت صحیح
·  افزایش سرعت بارگزاری انجمن با تکنولوژی GZIP
·  آموزش برداشتن www اول ادرس سايت | تبديل www به non www
·  روش جلوگیری از استفاده پهنای باند و تصاویر دامنه بوسیله hotlinks
·  مشكل عدم تغيير قالب در دو حالت ساده و كاربري
·  کوتاه کردن دقیق عنوان های فارسی
·  استفاده از انواع فونت فارسی در وب سایت

پاسخ
·  فراخوانی آواتار کاربران به صورت صحیح

\r\n برای اینکه بتونیم در هر جای نیوک آواتار کاربری را فراخوانی کنیم کافیست از کد زیر استفاده کنیم.متغیر نهایی این کد را در تگ img قرار میدهیم تا آواتار کاربر به درستی نمایش داده شود:

\r\n

\r\n متغیر نهایی = $avaimage

\r\n

\r\n کد اصلی :

\r\n

\r\n     $user_avatar = $userinfo['user_avatar'];
\r\n     $avaimage = addslashes($user_avatar);
\r\n     if(!@ereg("/", $avaimage) && !@ereg("blank.gif", $avaimage)){
\r\n         $avaimage = "Forum/download/file.php?avatar=$avaimage";
\r\n     }else{
\r\n         $avaimage = "Forum/images/avatars/gallery/$avaimage";
\r\n     }
\r\n     if ($avaimage != "")  {
\r\n         $avaimage = "$avaimage";
\r\n     }else {
\r\n         $avaimage = "modules/Forums/images/avatars/gallery/blank.gif";
\r\n     }
\r\n  

[ بالای صفحه ]

·  افزایش سرعت بارگزاری انجمن با تکنولوژی GZIP

\r\n تفهيم شيوه کار GZIP
\r\n
\r\n شايد خيلي‌ها هنوز ندانند که شيوه عمل ترفند GZIP و نحوه فشرده کردن صفحه به چه صورت انجام مي‌شود. قبل از آنکه به سراغ معرفي اين روش بپردازيم اجازه دهيد تا با بيان يک مثال تصويري، نحوه انجام اين کار را عنوان کنيم. هنگامي که فايل را از مرورگر درخواست مي کنيد، اطلاعاتي بين مرورگر و سايت مورد نظر رد و بدل مي‌شود
\r\n
\r\n ?. مرورگر: سلام! لطفا صفحه اول phpnuke.ir را به من بده
\r\n ?. سرور: خوب! اجازه بده تا فايل مورد نظر را پيدا کنم
\r\n ?. سرور: پيدا کردم! اين 500KB اطلاعات صفحه درخواستي شما! بيا و ببر!
\r\n ?. مرورگر: 500 کيلوبايت؟ اوه چقدر زياد! انتظار... انتظار... بسيار خوب، بارگزاري شد
\r\n
\r\n اين يک مکالمه بسيار ساده (و نه کامل) از آن چيزي است که هنگام درخواست مشاهده صفحه از سوي مرورگر شما با سرور سايت انجام مي‌گيرد.
\r\n
\r\n کجاي کار مشکل دارد؟
\r\n
\r\n درواقع مشکل کار همين حجم بالاي محتواي صفحه است. کدها و تگ‌هاي به‌کار برده شده و تکراري موجود در صفحات، باعث سنگين شدن فايل آن‌ها مي‌شود و اين امر، بارگزاري صفحه را براي کاربران آن سايت به تاخير مي‌اندازد. خوب حالا سوال اينجاست که چطور مي‌توان بدون دست بردن به کد و محتواي سايت، حجم صفحات را کاهش داد؟
\r\n
\r\n تصور کنيد اگر يک فايل فشرده شده (ZIP) از صفحه درخواستي کاربر را، به جاي صفحه کدهاي معمول سايت‌تان براي مرورگر وي بفرستيد، مي‌توانيد تا حد زيادي از پهناي باند مصرفي سرورتان را کاهش داده و از طرفي سرعت دانلود صفحه مورد نظر را براي او به ميزان چشم‌گيري افزايش دهيد. اين دقيقا همان کاري است که GZIP براي شما مي‌کند!
\r\n
\r\n ?. مرورگر: سلام! اطلاعات صفحه اول phpnuke.ir را دريافت کنم؟ اگر نسخه فشرده داريد لطفا آن‌را به من بدهيد.
\r\n ?. سرور: اجازه بدهيد فايل را پيدا کنم. بله، همين‌جاست! گفتيد نسخه فشرده مي‌خواهيد؟ اي بابا! سخت شد ولي اشکال نداره!
\r\n ?. سرور: اين 200KB اطلاعات صفحه درخواستي شما؛ فشرده شده! بيا و ببر!
\r\n ?. مرورگر: فوق‌العاده است. فقط 200 کيلوبايت! آن‌را از حالت فشرده خارج و به کاربر نمايش خواهم داد.
\r\n
\r\n البته ويژگي Gzip در phpBB هستش، براي فعال کردنش آدرس زير رو طي کنين :
\r\n
\r\n عمومي >> پيکربندي سرور >> تنظيمات سرور >> فعال سازي فشرده ساز GZip: >> بله
\r\n
\r\n ولي يک فرقي با آموزش بالا داره اون هم اين هست که GZip خوده phpbb بعضي فايل ها رو فشرده ميکنه ولي آموزش بالا تمام فايل css|js|x?html?|php به صورت کامل فشرده ميکنه
\r\n کافيه که داخل سايت
\r\n http://gtmetrix.com
\r\n
\r\n قبل و بعد آموزش يکبار بررسي کنيد سايت خودتون رو و خواهيد ديد چقدر رتبه و گريد شما بالا خواهد رفت.
\r\n
\r\n
\r\n خب ابتدا فايل زير را در روت انجمن خود بيابيد.htaccess و آن را باز کنيد.
\r\n
\r\n به ابتداي آن کد زير را اضافه کنيد.

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n <ifModule mod_deflate.c>
\r\n   <filesMatch ".(css|js|x?html?|php)$">
\r\n     SetOutputFilter DEFLATE
\r\n   </filesMatch>
\r\n </ifModule>
\r\n
\r\n

\r\n
\r\n اين کد، فايل‌هاي CSS، JS، HTML، XHTML و PHP سايت شما را gzip مي‌کند.
\r\n
\r\n
\r\n موفق و مويد باشيد.

\r\n

\r\n  

\r\n

\r\n فرستنده آموزش mohammad2407

[ بالای صفحه ]

·  آموزش برداشتن www اول ادرس سايت | تبديل www به non www

\r\n همين طور كه ميدونيد براي گوگل خيلي اهميت داره كه سايت تك آدرسه باشه
\r\n منظورم تك دامنه بودن نيست خوب يه مثال ميزنم بهتر متوجه بشيد
\r\n بعضي از سايت ها هر جوري كه بخواييد ميتونيد بازشون كنيد كه اين يه نقطه منفي به شمار مياد
\r\n مثال :‌
\r\n http://www.phpnuke.ir
\r\n phpnuke.ir
\r\n phpnuke.ir/index.php
\r\n ميبينيد اين باعث ميشه گوگل صفحات رو تكراري ايندكس كنه كه اغلب اسپم شناخته ميشه
\r\n براي همين خاصيت NON WWW و WWW رو در گوگل وب مستر قرار داده كه مشخص شود سايت رو چگونه ايندكس كنه
\r\n خوب براي حذف WWW و به اصطلاح NON WWW كردن سايت كافيه كد زير را در Htaccess قرار بديد ...

\r\n
\r\n RewriteEngine on
\r\n Options +FollowSymLinks
\r\n RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.phpnuke.ir$ [NC]
\r\n RewriteRule ^(.*)$ http://phpnuke.ir/$1 [R=301,L]
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n اگر بخواييم كساني كه آدرس سايت رو بدون www در مرورگر وارد ميكنند خودكار به اول آدرسشون www اضافه بشه بايد چيكار كنيم ؟
\r\n براي مثال اگر آدرس سايت رو كسي اينجوري وارد كنه
\r\n phpnuke.ir
\r\n سايت اينجوري باز بشه
\r\n http://www.phpnuke.ir
\r\n براي اين كار كافيه در فايل htaccess خطوط زير را وارد كنيم

\r\n
\r\n
\r\n RewriteEngine On
\r\n RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.phpnuke.ir$
\r\n RewriteRule ^(.*)$ http://www.phpnuke.ir/$1 [R=301]
\r\n

\r\n
\r\n
\r\n قبل از قرار دادن کد هاي بالا به جاي ادرس phpnuke.ir ادرس سايت خود را وارد کنيد
\r\n
\r\n با تشکر از
\r\n ShahreServer
\r\n عزيز

[ بالای صفحه ]

·  روش جلوگیری از استفاده پهنای باند و تصاویر دامنه بوسیله hotlinks

\r\n سارقان مطلب و پهناي باند با کپي کردن لينک فايل هاي درون سرور شما ( مثالا تصاوير ، موزيک ها ، کليپ هاي فلش و ...) به پيشرفت سايت خودشان کمک مي کنند و  از پهناي باند شما استفاده مي کنند که مي تواند باعث کندي لود شدن صفحات سايت شما و يا حتي در برخي موارد تمام شدن پهنا باند ماهيانه شما شود.
\r\n براي تنظيم مسدود کنندهHot link براي فايل هاي 'jpg' ، 'gif' و 'css' بايد دستور العمل زير را در فايل htaccess قرار دهيد:

\r\n  

\r\n
\r\n [SIZE=100]RewriteEngine on
\r\n RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
\r\n RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?phpnuke.ir/.*$ [NC]
\r\n RewriteRule .(gif|jpg|css)$ - [F] [/SIZE]
\r\n
\r\n
\r\n

\r\n متن بالا به اين معني است که Apache Web Server تمام لينک هاي '.gif', '.jpg' and '.css' را مسدود نموده است، قبل از ذخيره فايل htaccess مطمئن شويد که به جاي عبارت  phpnuke.ir نام دامنه خود را قرار دهيد.
\r\n همچنين شما مي توانيد يک عکس جايگزين را توسط کد زير بجاي عکس هاي موجود در سايت خود قرار دهيد تا در صورت کپي کردن لينک عکس هاي شما اين عکس جايگزين شده به نمايش در آيد.

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n [SIZE=100]RewriteEngine on
\r\n RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
\r\n RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?phpnuke.ir/.*$ [NC]
\r\n RewriteRule .(gif|jpg)$ http://www.phpnuke.ir/hotlink.jpg [R,[/SIZE]
\r\n

\r\n
\r\n
\r\n اين کد به اين معني است که به جاي تمام فايل هاي 'jpg'و'gif' را که در سايت ديگري لينک شده را با عکس ديگر که در آدرس  http://www.phpnuke.ir/hotlink.jpg جايگزين مي نمايد.
\r\n phpnuke.ir  : نام دامنه شما
\r\n phpnuke.ir/hotlink.jpg : آدرس عکسي که مي خواهيد جايگزين شود.

\r\n

\r\n  

\r\n

\r\n ارسال شده توسط : saeid9

[ بالای صفحه ]

·  مشكل عدم تغيير قالب در دو حالت ساده و كاربري

\r\n سلام

\r\n

\r\n شايدبراي شما هم پيش آمده باشد كه با اينكه قالب پيشفرض سايت را از مديريت سايت تغيير ميدهيد ولي در حالت كاربري باز هم قالب قبلي نمايش داده ميشود. فايل زير را دانلودد و در روت هاست آپلود و در نهايت اجرا كنيد. با اين كار قالب پيشفرض تمامي كاربران به حالت ديفالت برگشت داده ميشود و هر تغييري در مديريت ايجاد كنيد براي تمامي كاربران اعمال ميشود.

\r\n

\r\n دانلود فايل ضميمه

[ بالای صفحه ]

·  کوتاه کردن دقیق عنوان های فارسی

\r\n سلام

\r\n

\r\n مطمئناً بارها خواستید که عنوانی رو تنظیم کنید روی تعداد کاراکتر خاصی ولی با حروف فارسی به مشکل خوردید. مثلاً تنظیم میکنید روی 100 کاراکتر ولی با اینکه از انواع و اقسام توابع معرفی شده استفاده میکنید باز هم نتیجه مطلوب عایدتون نمیشه و همیشه یا کمتر و یا بیشتر از محدودیتی که میخواید نمایش داده میشه. مثلاً با اینکه برای دو عنوان محدودیت 100 کاراکتر رو در نظر گرفتید ولی باز میبینید که یکی مثلاً 120 کاراکترش اومده اون یکی 85 کاراکتر.

\r\n

\r\n برای استفاده از این کلاس اول mainfile.php رو باز کنید و این خط رو پیدا کنید :

\r\n
\r\n error_reporting(E_ALL^E_NOTICE);
\r\n

\r\n البته پایینتر هم میشه گذاشت من برای اینکه وحدت رویه ایجاد بشه اینجارو گفتم. و این خط رو زیرش اضافه کنید :

\r\n
\r\n @include_once("includes/short_text.php");
\r\n

\r\n بعد فایل ضمیمه رو تو پوشه includes بریزید. باید قبلش البته فایل رو آنزیپ کنین.
\r\n بعدش هر جای سایت یا قالب که خواستید این محدودیتها رو اعمال کنید از این کلاس میتونید استفاده کنید به این شکل :
\r\n فرض کنیم برای hometext میخوایم این کار رو بکنیم.:

\r\n
\r\n $short_text = new short_text($hometext, 0, 100);
\r\n $hometext = $short_text->text;
\r\n

\r\n امیدوارم مفید واقع بشه.

\r\n

\r\n دانلود فایل ضمیمه

[ بالای صفحه ]

·  استفاده از انواع فونت فارسی در وب سایت

\n سلام

\n

\n حتماً شما هم تاکنون تمایل داشته اید که از فونتهای زیبای فارسی در سایت خود استفاده کنید ولی معمولاً فونتهای رایج خوب جواب نمیدهند. در این بخش قصد داریم تا با ارائه فونتهای استاندارد شده برای استفاده در صفحات وب و آموزش های لازم شما را به این هدف نزدیکتر کنیم.

\n

\n ذکر چند نکته خالی از لطف نیست :

\n

\n 1. بهترين روش و مناسب‌ترين فونت براي سايتهاي غير تخصصي (يعني سايتهاي معمول)، استفاده از فونت tahoma است ـ

\n

\n 2. استفاده از فونت مستقل، موجب دیرتر لود شدن وبگاه شما خواهد شد و این بستگی به حجم فونتی دارد که بکار ببرید؛ مثلاً اگر فونت شما صد کیلو بایت حجم داشته باشد، به این می‌ماند که یک تصویر پانصد کیلو بایتی به صفحه وب خود افزوده باشید.

\n

\n با توجه به شرایط فوق، اگر باز هم مایل به گزینش این شیوه هستید، مراحل زیر را پیگیری کنید:

\n

\n فونت مورد نظرتان را از آدرس ارائه شده در انتهای همین آموزش انتخاب کنید. فونتهای معرفی شده در این آموزش کاملاً استاندارد شده و تست شده هستند و روی همه مرورگرها به خوبی اجرا شده اند.

\n

\n 1. حالا باید فونت مورد نظرتان را به فرمتهای EOT و OTF و WOFF و SVG تغییر فرمت دهید. فرض کنیم فونت انتخابی ، فونت یکان (B Yekan) باشه.

\n

\n 2. فونت مورد نظرتان را به فرمتهای EOT و OTF و WOFF و SVG تغییر فرمت دهید. برای تغییر فرمت این فونت، نرم افزار خاصی (فعلاً) موجود نیست اما سایتهای زیادی هستند که این کار را (بطور رایگان) برایتان انجام می‌دهند. البته هر کدام از این سایتها، محاسن و معایبی دارند؛ یعنی برخی‌شان فرمت WOFF را بخوبی تولید می‌کنند و برخی‌شان فرمت SVG را؛ لذا شما باید هر یک از فرمتها را در سایت خاصی تغییر دهید. مطمئن ترین سایتها برای تبدیل فرمت فونت: سایت زیر، (در سطع عالی) فرمت TTF را به فرمت EOT تبدیل می‌کند:

\n
\n http://www.kirsle.net/wizards/ttf2eot.cgi
\n

\n سایت زیر، فرمتهای بسیاری را به یکدیگر تبدیل می‌کند اما شما فایل TTF را فقط به فرمتهای OTF و SVG تبدیل کنید و بقیه را صرف نظر کنید:

\n
\n http://www.freefontconverter.com/
\n

\n سایت زیر، پس از دریافت فایل TTF تمامی فرمتهای لازم را در یک فایل زیب به شما تحویل می‌دهد، اما شما تنها فرمت WOFF را از آن بردارید و بقیه را رها کنید:

\n
\n http://www.font2web.com/
\n

\n 3. پس از انجام دستورات فوق، شما یک فونت TTF بعلاوه ی چهار فرمت دیگر از همان فونت را دارید:

\n
\n BYekan.ttf - BYekan.eot - BYekan.otf - BYekan.svg - BYekan.woff
\n

\n 4. اکنون این پنج فونت را درون یک فولدر با نام دلخواه، مثلاً (Fonts) قرار دهید.

\n

\n 5. یک نوت پد را باز کنید و کد زیر را درون آن بنویسید.

\n
\n @font-face {
\n     font-family: 'BYekan';
\n     src: url('BYekan.eot'); /* IE9 Compat Modes */
\n     src: url('BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
\n     url('BYekan.ttf') format('truetype'), /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
\n     url('BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
\n     url('BYekan.otf') format('opentype'),
\n     url('BYekan.svg') format('svg');
\n     font-variant: normal;
\n     font-weight: normal;
\n     font-style: normal;
\n }
\n body {
\n     font-family: BYekan, Tahoma, Arial, sans-serif;
\n     font-size: inherit;
\n }
\n

\n
\n 6. پس از آنکه کد بالا را درون آن NotePad نوشتید، آن را با هر نام دلخواه، ولی با پسوند CSS ذخیره کنید؛ مثلاً (Farsi.css).
\n
\n 7. این فایل (Farsi.css) را نیز درون فولدر (Fonts) قرار دهید.
\n
\n 8. فایل (Farsi.css) را در قسمت Head صفحه ی HTML مورد نظر فراخوانی کنید ـ مثال:

\n
\n <link rel="stylesheet" type="text/css" href="Fonts/Farsi.css" />
\n

\n با انجام این مراحل سایت شما کاملاً با فونت یکان نمایش داده خواهد شد. میتوانید این فونت را فقط به بخشی از صفحه وب خود اختصاص دهید. به عنوان مثال در این آموزش این فونت برای کل صفحه در نظر گرفته شد.

\n

\n شما میتوانید با مراجعه به سایت http://awebfont.ir/fonts هر فونتی که مایل بودید را دانلود کرده و با آموزش بالا از آن استفاده کنید.

\n

\n البته سایت فوق با ارائه api این کار را برای شما انجم میدهد ولی چنانچه نمیخواهید سایتتان با هر بار باز شدن به سایت دیگری ارتباط برقرار کند استفاده از آموزشهای بالا مفید است.

\n

\n موفق و مؤید باشید.

[ بالای صفحه ]



تبلیغات در مرجع نیوک ماهیانه فقط 15 هزار تومان.
دستگاه جوجه کشی
سئو و بهینه سازی حرفه ای سایت
فروش پرینتر سه بعدی،خدمات پرینتر سه بعدی،پرینترهای سه بعدی
دیوارپوش آتین پلاست توس - تولید کننده دیوارپوش
طراحی سایت شرکتی
طراحی وب سایت